ΕΠΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ !! ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΙΩΤΑ, ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΪ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙ KANONIKOTATA ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!

Κοινοποίηση:
Screenshot_51

Στο περίπου …είπε μία μα@@κία η Μάνδρου, σημασία θα της δώσουμε τώρα;

Γιατί Σπυρόπουλε δεν καλείς την Μάνδρου να δώσει εξηγήσεις, και μετά τον Πλιώτα; “Προσωπική μου εκτίμηση”, σαν την …”εκδοχή” και την …”οπτική” της συναδέλφου σου της Μπαρτζάκλη στον Πειραιά, η ξεκάθαρη δήλωση της Μάνδρου για την εξωθεσμική παρέμβαση του Πλιώτα στην εκκρεμή ποινική διαδικασία; Και τα δύο αναπάντητα εξώδικα που έστειλα και στους δύο, ούτε αυτά;

Να σου πω γιατί δεν τους καλείς;

Για να μην τους κάνεις …μαλλιά κουβάρια!

Αλλά εμένα με απαλλάσσεις και εσύ από τα έξοδα. Γιατί δεν είχα δόλο, όπως και με τον Ελευθεριάνο, όπως και με τον Ευαγγελάτο, ε;

Κατά λάθος μωρέ τους μήνυσα όλους αυτούς! Ναι!

Κοτζάμ εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κοτζάμ προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κατά λάθος τους μήνυσα! Έκανα λάθος …εκτίμηση των γεγονότων. Ήταν λάθος η …εκδοχή!

Τα είδα από λάθος …οπτική!

Ε ρε τι σας έχω κάνει!

Kαι άλλη προσφυγή λοιπόν !!

Εκτός και αν άλλο είναι το κόλπο. Σου λέει, 250 ευρώ κάθε προσφυγή, βάλε 45 επί 3 ή 4 κάθε εξώδικη αναφορά του για κάθε ανοησία που κάνουμε, βάλε και κανα 60άρι-70άρι τα έξοδα για κάθε ένορκη βεβαίωση στις 500 που έχει πει ότι θα ετοιμάσει για αρχή, βάλε και τα υπόλοιπα έξοδα για όλες τις δικογραφίες που τα βάζει από την τσέπη του, στο τέλος δεν θα έχει να φάει.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Πάλι στον κόσμο θα απευθυνθώ. Και ο κόσμος αυτός δεν θα με αφήσει μόνο μου. Και έχει γιγαντωθεί. Και μαζί, το πείσμα και η αποφασιστικότητά του να τελειώνει μαζί σας και με τους εντολείς σας.

Και ξέρει ότι αυτό το περιμένει από εμένα…

Σας έχουν πάρει χαμπάρι οι συνάδελφοί σας !!

Ειδικά εσένα με τη δικογραφία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ για 499η μέρα στην προκαταρκτική!

Το ξέρω ότι δεν υπάρχει αύριο για σένα και τους ελάχιστους που έχετε απομείνει στην ομάδα, και γι αυτό κάνετε ό,τι κάνετε τώρα στα τελειώματα. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα.

Δεν υπάρχει αύριο.

Θα φροντίσω όμως πάρα πολύ σύντομα να μην υπάρχει ούτε σήμερα, Σπυρόπουλε….

*Τρία τα θέματα του σημερινού live…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: