ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ !! “ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ σε περίπτωση που δεν πράξετε κατά τα άνω, η συμπεριφορά σας αυτή θα συνιστά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ότι είστε ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ” !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ

Κοινοποίηση:
Screenshot_237

Και ήρθε η ώρα του ΣΚΑΪ.

Βήμα προς βήμα, η ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ εναντίον των συστηματικών συκοφαντών μου !!

Μέσα στην εβδομάδα οι επόμενες κινήσεις.

ΑΥΤΟ είναι το κείμενο του εξωδίκου που επιδίδεται αύριο το πρωί με δικαστικό επιμελητή στον σταθμό του Φαλήρου:

 

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΝΙΚΟΥ  Ι.  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ  &  ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ     

Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2 – 14575 Σταμάτα Δήμου Διονύσου

Τηλ.Fax: 210 6210248 Κιν.: 6971540626 – E-mail: nikant2@yahoo.gr

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.

ΠΡΟΣ

  1. Ιωάννη Αλαφούζο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κάτοικο Νέου Φαλήρου Αττικής, Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2.
  2. Ιωάννα Μάνδρου, δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κάτοικο Νέου Φαλήρου Αττικής, Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2.
  3. Αναστασία (Σία) Κοσιώνη, δημοσιογράφο, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κάτοικο Νέου Φαλήρου Αττικής, Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2.

***********************

Όπως γνωρίζετε, από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους, το δημοσιογραφικό συγκρότημα του 1ου εξ υμών με έχει στοχοποιήσει στο πανελλήνιο με συνεχείς αναφορές στο πρόσωπό μου, οι οποίες βρίθουν βαρύτατων της προσωπικότητάς μου προσβολών. Με τερατώδη ψέματα και βρώμικα ρεπορτάζ, στα οποία τεχνηέντως συνδέετε το πρόσωπό μου, τη νομική δράση μου, την ιστοσελίδα μου nikosantoniadis.tv και το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι που λειτουργεί στην ιστοσελίδα αυτή, με άσχετα θέματα, με αντικείμενο όμως πάντα ποινικώς κολάσιμες συμπεριφορές, όπως ήταν η έρευνα για τα ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού ή η αντίστοιχη έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ακραίες παραβατικές συμπεριφορές στο διαδίκτυο, και με ασύλληπτου μεγέθους και γκεμπελικού περιεχομένου και εμπνεύσεως λάσπη που εκτοξεύετε με κάθε «ευκαιρία», με έχετε στοχοποιήσει στο πανελλήνιο, θέτοντας μεταξύ άλλων και τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή μου σε κίνδυνο, πέραν της τεραστίας ηθικής και επαγγελματικής βλάβης που μου προκαλείτε στο τηλεοπτικό κοινό σας, το οποίο ποτέ δεν είχε τη δυνατότητα να ακούσει τη δική μου θέση απέναντι στις βρωμιές σας.

Πριν προχωρήσω στις εκ του νόμου προβλεπόμενες και απολύτως αναγκαίες για την προστασία της προσωπικότητάς μου δικαστικές ενέργειες εναντίον σας, σας καλώ με την παρούσα να απαντήσετε ενώπιον των χιλιάδων τηλεθεατών σας σε δύο απλά αλλά κρίσιμα ερωτήματα που σας θέτω, τα οποία προέκυψαν μετά την τελευταία ελεεινή επίθεση που δέχθηκα από τον σταθμό σας, από τις 2η και 3η εξ υμών, αναφορικά με την αναβολή της δίκης μου για διασπορά ψευδών ειδήσεων στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων την 14η Ιανουαρίου 2022.

Τόσο πριν όσο και μετά την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, οι 2η και 3η εξ υμών, ισχυριστήκατε από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ (13.1.2022 και 14.1.2022), ενώ η 2η εξ υμών το επαναλάβατε και στο μεσημεριανό δελτίο της 14.1.2022, ότι εγώ δήθεν ισχυρίζομαι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, συνοδεύσατε δε τον επαναλαμβανόμενο αυτό ισχυρισμό με ειρωνείες του τύπου «του ήρθε όμως» (η 2η εξ υμών»), με τους τηλεθεατές του σταθμού σας να σχηματίζουν την παραπλανητική και άκρως προσβλητική για μένα εικόνα ότι εγώ ανήκω δήθεν στους ακραίους συνωμοσιολόγους που διατείνονται ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός και ότι η νομική δράση μου δεν είναι τίποτα άλλο παρά η δράση ενός γραφικού και ταυτόχρονα επικίνδυνου ανθρώπου, σε πλήρη γνώση βεβαίως του σταθμού σας ότι εγώ ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τόσο ακραίο, αλλά ότι αντιθέτως στη μήνυσή μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με την οποία στρέφομαι μεταξύ άλλων και κατά του πρωθυπουργού της χώρας, τον οποίο κατηγορώ ότι είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στο πλαίσιο της συγκροτημένης δράσης της οποίας εφαρμόζεται πρωτόκολλο θανάτου σε εκατοντάδες ασθενείς στα δημόσια νοσοκομεία, με πρώτο και κυρίαρχο και στοιχείο στο πρωτόκολλο αυτό τη σκόπιμη έκθεση των ασθενών, πρωτίστως αυτών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ακριβώς σε αυτόν τον δήθεν κατ’ εμέ …ανύπαρκτο κορωνοϊό.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι άλλωστε που με ακολουθούν από την αρχή της νομικής δράσης μου κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, την οποία πιστά υπηρετεί και ο σταθμός σας με τους δημοσιογράφους του, γνωρίζουν τις αμέτρητες αυτές περιπτώσεις των επωνύμων μαρτυριών από όλα τα νοσοκομεία της χώρας, της σκόπιμης θετικοποίησης ασθενών με σοβαρά ή και βαριά υποκείμενα νοσήματα, τους οποίους εξέθεταν στον κορωνοϊό στην αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία μέσα στον παγωμένο πολλές φορές αέρα, με τον έναν δίπλα στον άλλον να αναμένουν επί ώρες το αποτέλεσμα των τεστ, ή στα «ύποπτα κρούσματα» ή και απευθείας χωρίς καν τεστ στις κλινικές Covid-19. Οι εννέα σχεδόν στις δέκα από τις εκατοντάδες περιπτώσεις του πρωτοκόλλου του θανάτου στη μήνυσή μου έχουν κοινό παρανομαστή την έκθεση αυτή.

Aλλά ο σταθμός σας, ο μοναδικός που κράτησε ψηλά τη σημαία της λάσπης στο πρόσωπό μου, αφού όλα τα υπόλοιπα Μ.Μ.Ε. ή δεν είχαν καθόλου ρεπορτάζ ή ήταν πολύ προσεκτικά, έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια, μετά την επιβεβαίωση της δημοσίως εκφρασθείσας πεποίθησής μου ότι η κυβέρνηση δεν θέλει με καμία δύναμη στον κόσμο τη δίκη αυτή, η οποία θα αποκαλύψει σε όλο τον πλανήτη σε δημόσια θέα και με διεθνή προβολή τα φριχτά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, μην έχοντας άλλο τρόπο να δικαιολογηθεί για το «χαστούκι» που εισέπραξε, στους τηλεθεατές σας που τους ποτίζετε με το δηλητήριο της προπαγάνδας και της λάσπης στο πρόσωπό μου, και μην  έχοντας να δώσει αντίθετη εξήγηση από τη δική μου για την αναβολή της δίκης, και αφού προηγουμένως η 2η εξ υμών επιδοθήκατε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες σε επιθέσεις κατά των δικαστών, όπως πάντα κάνετε όταν δεν σας «βολεύουν» οι αποφάσεις τους (η πρώτη ήταν η «μαύρη σελίδα» της Δικαιοσύνης, αναφερόμενη τότε σε τρεις πλημμελειοδίκες Αθηνών και τρεις εφέτες Πατρών επειδή «τόλμησαν» να εκδώσουν δύο βουλεύματα τονίζοντας την αυτονόητη αναγκαιότητα της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής σε περιπτώσεις ποινικών διαδικασιών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας), κατέφυγε στη γνωστή γκεμπελική μέθοδό του της λάσπης στο πρόσωπό μου με ΨΕΜΑΤΑ και ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.

Εκτός το «ισχυρίζεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ», αφήσατε υπονοούμενα στα ρεπορτάζ για τη γνησιότητα του θετικού μοριακού αποτελέσματος που προσκόμισα στο δικαστήριο. Με φράσεις όπως «όλως τυχαίως» ή με την ανάγνωση μηνυμάτων από αυτά τα «δηκτικά» που δήθεν πλημμύρισαν το διαδίκτυο εναντίον μου, ή η αναφορά της 2ης εξ υμών στο δικαστήριο που δεν ήλεγξε την γνησιότητα ή ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ του αποτελέσματος, αφήσατε ξεκάθαρα υπονοούμενα για ψευδές θετικό μοριακό αποτέλεσμα.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ

     ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ συνολικά τις αήθεις και συκοφαντικές σε βάρος μου επιθέσεις στο πρόσωπό μου από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι ΚΑΙ την ανωτέρω λάσπη που εκτοξεύσατε και πάλι στο πρόσωπό μου την 13.1.2022 και την 14.1.2022.

     ΣΑΣ ΚΑΛΩ:

-ΟΠΩΣ στο σημερινό βραδινό δελτίο ειδήσεων παρουσιάσετε στο τηλεοπτικό σας κοινό ΜΙΑ ΜΟΝΟ αναφορά μου ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ. Δεν χρειάζονται πολλές. ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Με εμφανίζετε στο τηλεοπτικό σας κοινό να έχω ως σχεδόν κεντρικό σύνθημα τον ισχυρισμό αυτό ώστε αν είναι έτσι δεν θα δυσκολευτείτε να παρουσιάσετε μία μόνο από τις αμέτρητες προφανώς φορές που το έχω δηλώσει.

-ΟΠΩΣ στο ίδιο δελτίο δηλώσετε ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι το θετικό μοριακό αποτέλεσμα που κατέθεσα στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών την 14.1.2022 ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ.

*Σημειώνεται ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε ότι δεν ειπώθηκε πως το αποτέλεσμα είναι πλαστό αλλά ότι «απλά» διατυπώθηκαν «αμφιβολίες» για τη γνησιότητά του, γιατί στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να εξηγήσετε πόθεν αντλήσατε το δικαίωμα να αμφισβητείτε τη γνησιότητά του και να με θεωρείτε ικανό να προσκομίσω πλαστό έγγραφο σε ποινικό δικαστήριο.

     ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ σε περίπτωση που δεν πράξετε κατά τα άνω, η συμπεριφορά σας αυτή θα συνιστά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ότι είστε ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΜΟΥ.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον Ιωάννη Αλαφούζο, ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, κάτοικο Νέου Φαλήρου Αττικής, οδός Εθνάρχου Μακαρίου & Φαληρέως 2, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

*Αντίστοιχες παραγγελίες έχω υπογράψει στις άλλες δύο επιδόσεις.

 

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2022

Ο Καταγγέλων-Προ(σ)καλών-Δηλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. πάρε τους τα σώβρακα!!!ολοι τους τηλεσκουπίδια είναι!

Comments are closed.