ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ;;; Αν ήταν ο Χίος θα είχαμε φτάσει και στον Άρειο Πάγο…

Κοινοποίηση:
αντωνιαδης μπακογιαννης

Ιούνιο του 2020 κατέθεσα την μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για το όργιο των παραβάσεων των δικών τους μέτρων στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του συντριβανιού της Ομόνοιας, Πάσχα του 2021 φτάσαμε.

 
Προκαταρκτική εξέταση για τον Κώστα Μπακογιάννη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών | newsbreak

Και ενώ η προκαταρκτική εξέταση έχει ολοκληρωθεί εδώ και μήνες, η Εισαγγελία κινείται με ρυθμούς χελώνας.

Στην πραγματικότητα ούτε με αυτούς. Στάσιμη είναι.

Ενώ χθες, είδατε;

Διέπρεψε!

Ενώ ακόμα δεν είχε γίνει ούτε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ και η αστυνομική έρευνα είναι ακόμα στην αρχή της, η καλή μας Εισαγγελία έδειξε τρομερά αντανακλαστικά! Διέταξε προκαταρκτική εξέταση κατά του Στέφανου Χίου και κίνησε την αυτόφωρη διαδικασία αφού μπορεί η αστυνομία, η οικογένεια του δημοσιογράφου και το κοινό να μην γνωρίζουν τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του, η απίστευτη Εισαγγελία όμως τους γνωρίζει! Και αφού τους γνωρίζει, γνωρίζει και ότι πίσω από την δολοφονία δεν είναι το Μαξίμου ώστε διέταξε την σύλληψη του Χίου που ισχυρίστηκε το αντίθετο!

Απίστευτα πράγματα και μία Δικαιοσύνη a la carte, η οποία κινείται με ρυθμούς χελώνας ή παραμένει στάσιμη όταν το σύστημα αμύνεται, αλλά κινείται αστραπιαία και χωρίς αντικείμενο όταν το σύστημα επιτίθεται!

Η δικογραφία κατά του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού, και του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν είναι απλώς ώριμη, κοντεύει να σαπίσει πάνω στο δέντρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Γιατί βλέπετε η μήνυση αυτή είναι ένα από τα ρουά ματ που έχω κάνει στο σύστημα.

Γιατί βλέπετε ο εισαγγελέας έχει μόνο δύο επιλογές, με δεδομένο ότι τα μέτρα παραβιάστηκαν και στις δύο περιπτώσεις και ο κ. Μπακογιάννης έχει ομολογήσει τις παραβάσεις και έχει απλά ζητήσει συγγνώμη. Συγγνώμη όμως που έχει αξία γι αυτόν μόνο στην καταδίκη. Ως ελαφρυντικό. Κατά τα λοιπά δήλωσε ένοχος.

Οπότε ο εισαγγελέας θα πρέπει να του ασκήσει δίωξη και να τον παραπέμψει στο ακροατήριο καθιστώντας τον υπόδικο για την παραβίαση των μέτρων, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα σε αμέτρητες περιπτώσεις όταν τα μέτρα τα παραβίασαν κοινοί θνητοί και όχι ανιψιοί πρωθυπουργών και αρχηγοί αστυνομιών.

καραμαλακης

 

μπακογιαννης-μητσιοτακης

Έχει και μία δεύτερη επιλογή.

Να αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Με μία όμως μόνο αιτιολογία.

Άλλη δεν υπάρχει. Απόδειξη είναι ότι η Εισαγγελία την κρατά επί μήνες στο συρτάρι. Αν υπήρχε άλλη θα την είχε ήδη αρχειοθετήσει.

Η αιτιολογία αυτή είναι ότι ναι μεν παραβιάστηκαν τα μέτρα, αλλά και που παραβιάστηκαν δεν τρέχει τίποτα αφού δεν υπάρχει πανδημία, ο ιός είναι ένας απλός αναπνευστικός ιός, όλο αυτό είναι μία απάτη και η καταμηνυθείσες από μένα πράξεις του κ. Μπακογιάννη είναι απλές διοικητικές παραβάσεις.

Άντε ντε!

Πείτε το!

Μακάρι!

Είναι αυτές οι κινήσεις – ρουά ματ που θέλω να χάσω!!

Γιατί αν “χάσω” την μήνυση, θα έχω κερδίσει τα πάντα!!

Και γι αυτό η Εισαγγελία δεν μπορεί να αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Γι αυτό και κάνει ό,τι κάνει πάντα όταν είναι στριμωγμένη:

Κατενάτσιο…

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω το σύστημα. Το έχω πει πολλές φορές.

Είναι η πολλοστή φορά.

Το ξέρω πολύ καλά. Το έχω “γεννήσει”…

Όπως κοντεύει να κάνει και η δικογραφία κατά Μπακογιάννη και Καραμαλάκη εννέα μήνες μετά την κατάθεσή της…

Η δημοσίευση αυτή είναι η αρχή της επίθεσής μου. Θα ακολουθήσει αναφορά μου για την καθυστέρηση, την οποία θα κοινοποιήσω και στον κ. Πλιώτα. Να έχει να με θυμάται όταν μία μέρα βγει στη σύνταξη.

Δεν είναι και λίγα αυτά που του έχω στείλει…

Πάντα οι καθυστερήσεις αυτές είναι “αναβολή στον θάνατο”…

Γιατί το δίκαιο όταν είναι αποφασισμένο να φτάσει μέχρι το τέλος, πάντα κερδίζει.

Νίκη (μυθολογία) - Βικιπαίδεια

Και εγώ θα φτάσω και στην υπόθεση αυτή στο τέλος.

Οπότε το αποτέλεσμα το γνωρίζετε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οταν ο κουλης χρυσος πηγε στην παρνηθα μαζι με την κυρια του τιρουσε τα μετρα?και εκει μηνυση θελει Χρηστο

  2. Η αυτοπεποίθηση σας με κάνει πιο δυνατή. Κάθε μέρα σκοτώνουν το δίκαιο κάπου αλλού ορκίστηκαν, η Παναγία να σας βοηθήσει να κερδίσετε τα πάντα να κερδίσει το δίκαιο.

  3. εγω πλεον δεν περιμενω τπτ απο την ελληνικη δικαιοσυνη , ειναι ολοι πουλημενοι και φιμωμενοι με πολλα ευρω, μασσωνοι και στοες κυβερνουν τον τοπο

  4. γελοια διποδα γλειφτες των πολτικαντηδων που παριστανουν τους “εισαγγελεις”

Comments are closed.