Δεν υπάρχει… Θεοί ! Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΣΙΩΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !! ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ !! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ !! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ Π Ρ Ι Ν ΤΗΝ 4η ΜΑΪΟΥ !! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Κοινοποίηση:
Screenshot_10

Έχουν πάθει σοκ από την αναβολή της δίκης στον υπόνομο του Φαλήρου! Τα άλλα κανάλια ήταν αξιοπρεπή. Κατάλαβαν. Ότι δεν έχει νόημα. Αν η κυβέρνηση έδειξε ότι δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει ΔΗΜΟΣΙΑ τώρα, δεν θα το κάνει ποτέ.

Ποια κυβέρνηση και τι δουλειά έχει γενικά με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης;

Μα αυτή η κυβέρνηση που δια του εκπροσώπου της Γιάννη Οικονόμου υπέδειξε στη Δικαιοσύνη την αντιμετώπιση που θα έπρεπε να έχω, δηλώνοντας δημόσια (στον ΣΚΑΪ, που αλλού…), αφενός ότι η στημένη κατηγορία Ελευθεριάνου-Νούλη-Οικονόμου συνιστά τον ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων, αφετέρου ότι εξαιτίας μου πέθανε κόσμος, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα στον Νούλη την αντιμετώπισή μου στην υπόθεση του Ευαγγελισμού.

Άλλο αν τα πράγματα στράβωσαν…

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Και έτσι η μεν ανακοίνωσή μου για το αίτημα διακοπής της δίκης που θα υπέβαλα παρουσιάστηκε με πάρα πολύ προσεκτικό τρόπο από όλα τα Μ.Μ.Ε. (πλην φυσικά του υπόνομου), η είδηση της αναβολής πέρασε σχεδόν στα ψιλά και από τα κανάλια ελάχιστα ασχολήθηκαν, με το STAR στο δελτίο της Μάρας Ζαχαρέα να έχει εξαιρετικό ρεπορτάζ και ακόμα και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA να είναι και αυτός προσεκτικός με εμένα, και ιδιαίτερα μάλιστα …ευγενικός (ο “κύριος Αντωνιάδης”) και να περιορίζεται σε κάποια “ερωτηματικά” για την αναβολή που δεν δόθηκε στο Εφετείο την ίδια μέρα από άλλη σύνθεση σε δικηγόρο πολιτικής αγωγής.

Ανταποδίδοντας την ευγένεια στον κύριο Ευαγγελάτο λοιπόν (…), θα του πω απλά ότι είχε πολλές ώρες στη διάθεσή του να κάνει ρεπορτάζ και να του λυθούν οι απορίες. Γιατί έλειπε ένα ουσιώδες στοιχείο από το δελτίο του. Ναι μεν η εν λόγω δικηγόρος ζήτησε και αυτή αναβολή υποβάλλοντας θετικό αποτέλεσμα, πλην όμως δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν εντός του πενθημέρου της υποχρεωτικής απομόνωσης ώστε να δεσμεύεται το δικαστήριο από αυτό. Αποκλείω δηλαδή το δικαστήριο να παραβίασε την απομόνωση της δικηγόρου και να παραβίασε έτσι ταυτόχρονα και το …285 του Ποινικού Κώδικα! Προφανώς ήταν εκτός πενθημέρου οπότε σύμφωνα με τα …τρελά ισχύοντα οι πολίτες πάνε κανονικά στη δουλειά τους (άλλο αν μετά το δικαστήριο δεν θα μπορούσε να πάει στην ταβέρνα να τσιμπήσει και κάτι…). Και για τη συνάδελφό μου η παρουσία της στο Εφετείο ήταν στο πλαίσιο της “δουλειάς” της, της άσκησης δηλαδή των καθηκόντων της. Εν πάση περιπτώσει, κάπως ήθελε να μετριάσει και αυτός τις εντυπώσεις από το χαστούκι που έφαγαν τα μέσα και οι δημοσιογράφοι της λίστας Πέτσα και ακούστηκε μέχρι τον Έβρο…

Αλλά μέχρι εκεί.

Η Τατιάνα τίποτα. Καλά αυτή θα αργήσει μάλλον να ασχοληθεί ξανά μαζί μου με το στραπάτσο της “μαμάς του παππού”…

Στον υπόνομο όμως είπαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα κατά του επικίνδυνου αρνητή δικηγόρου…

Και έπαιξαν άθλια ρεπορτάζ σε ακόμη αθλιότερα δελτία με σταθερούς πρωταγωνιστές τη Σία και τη μούμια.

Είχε μεσολαβήσει το πρωϊνό με τον Οικονόμου, ο οποίος μονίμως σου δίνει την εντύπωση ότι υποφέρει από hangover, και την Αναστασοπούλου με το χαζό χαμόγελο.

Αυτά τα τρία δελτία πρέπει να γίνουν κατ’ αρχάς αντικείμενο live! Αν αύριο είναι όλα οκ, θα το κάνω αργά το απόγευμα προς νωρίς το βράδυ. Εκεί 7 με 8. Θα το ανακοινώσω εγκαίρως.

Πιστέψτε με. Το live αυτό δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το live της “μαμάς του παππού”!

Και μετά θα μιλήσουν νομικά “όπλα”. Τα δικόγραφα.

Ήδη ενόψει της δίκης είχα αποφασίσει να καταθέσω την αγωγή αποζημίωσης κατά του Γιάννη Οικονόμου. Τώρα, με κάπως περισσότερη άνεση μπορώ να ασχοληθώ επιτέλους και με τη λάσπη των αργυρώνητων μέσων και δημοσιογράφων από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

Η πρώτη αγωγή θα είναι για τον υπόνομο του Φαλήρου. Θα κατατεθεί μαζί με την αγωγή κατά Οικονόμου.

Αυτό όμως που προηγείται είναι το live.

Προκαταρκτικά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ μαζί σας αυτή την απίστευτη εικόνα από το δελτίο ειδήσεων που έπαιζε σε όλη τη διάρκεια της κουβεντούλας των …αγανακτισμένων, στην πραγματικότητα κεραυνόπληκτων, Σίας και μούμιας.

Το δικό μου πρόσωπο στην τεράστια οθόνη και από κάτω τα …κεφαλάκια Σίας και μούμιας!

Και ο τίτλος να προδίδει την πίκρα για την ήττα!

Εντάξει. Ο σκηνοθέτης είναι κρυφός ακόλουθος!

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. “ΨΕΥΔΟ”-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,”ΨΕΥΔΟ”-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,”ΨΕΥΔΟ”-ΓΙΑΤΡΟΙ,”ΨΕΥΔΟ” ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ..ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ!!! ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΞ-ΥΠΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ “ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”!!! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!

  2. Ἡ Κοσιώνη καί ἡ Μάνδρου, μή ἔχοντας κάποιαν ἀλήθειαν νά ποῦν ἐναντίον τοῦ κ. Ἀντωνιάδου, ἀναπαράγουν συνεχῶς τό ἴδιο ψέμμα, ὅτι δῆθεν ὁ κ. Ἀντωνιάδης λέγει ὅτι δέν ὑπάρχει κοροναϊός καί ἄρα εἶναι εὐτράπελον τό γεγονός ὅτι προσεκόμισεν εἰς τό δικαστήριον θετικόν τέστ ζητῶν (ὑποχρεωτικῶς, βεβαίως) διακοπήν (καί ὄχι ἀναβολήν) τῆς δίκης. Ἡ ἀνοησία καί ἡ ψευτιά πᾶνε σύννεφον! Ἐν τῷ μεταξύ, ἡ ἀλήθεια γιά τίς «θανατηφόρες ἐνέσεις» (Dr. Vladimir Zelenco) ἤ «δηλητήρια» (Nobel-Prize Winner Professor Luc Montagnier), ὅτι εἶναι ἄχρηστα καί ἐπικίνδυνα, ἀποκαλύπτεται σιγά-σιγά, καί μέχρι τήν 4ην Μαΐου εἶναι πολύ πιθανόν νά εἶναι γνωστή τοῖς πᾶσι, ὁπότε νά δοῦμε ποῦ θά κρυφτοῦν ὅλοι αὐτοί (Μητσοτάκης, Τσίπρας, Ἀνδρουλάκης, ψευδο-καθηγηταί, ψευδεπίσκοποι, ψευδο-δημοσιογράφοι κ.ἄ.) πού τώρα ψεύδονται νυχθημερόν καί ἀσυστόλως, ὅτι δῆθεν «τά ἐμβόλια εἶναι ἀσφαλῆ καί ἀποτελεσματικά», ὅτι «θά κτίσουν τεῖχος ἀνοσίας» (διάβαζε «τεῖχος ἀνοησίας») κ.λπ. Ἔ, ρέ, γέλιο πού ἔχει νά γίνῃ!

Comments are closed.