ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ !!! ΣΤΟ ΣΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ !!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;; ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΒΡΑΧΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-01, 7.23.14 μμ

Αυτά που ζούμε το τελευταίο διάστημα με τους εισαγγελείς της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δεν έχουν προηγούμενο !!

Ο ίδιος ο εισαγγελέας, μετά την κατάθεση της μήνυσης από την Ειρήνη Βραχάλη για ανθρωποκτονία από αμέλεια του πατέρα της Μιχάλη Βραχάλη στο νοσοκομείο Αττικόν, ζήτησε από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Χαϊδαρίου να του πάνε τη δικογραφία χέρι-χέρι.

Και ενώ χθες του την πήγαν όπως τους το ζήτησε, και φυσικά την είχαν χαρακτηρίσει κατεπείγουσα, όπως δηλαδή πραγματικά ήταν, και ο ίδιος άλλωστε ο εισαγγελέας αυτόν τον αυτονόητο χαρακτήρα της είχα αποδώσει ζητώντας να του την πάνε χέρι με χέρι, όταν έφτασαν στην Εισαγγελία οι αστυνομικοί, τους παρέπεμεψε στο …γραφείο 4, εκεί που καταλήγει ο σωρός των μηνύσεων από όλα τα αστυνομικά τμήματα της αρμοδιότητας της Εισαγγελίας Αθηνών, σαν μία μήνυση για …εξύβριση και όχι για ανθρωποκτονία, με τ0 πτώμα να βρίσκεται στο νεκροτομείο να αναμένει την νεκροψία-νεκροτομή και πολύτιμα ενδεχομένως στοιχεία να χάνονται !!

Πραγματικά αδιανόητες καταστάσεις !!

Αύριο επιδίδεται εξώδικο αίτημα από την κόρη του Μιχάλη Βραχάλη, στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Για να δούμε.

Θα συνεχιστεί ο κατήφορος ή κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση η Εισαγγελία ότι τετέλεσται με τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους;

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚO ΑΙΤΗΜΑ

Με επιφύλαξη δικαιωμάτων

Ειρήνης Βραχάλη του Μιχαήλ, κατοίκου…

ΠΡΟΣ

κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16.

Κοινοποίηση:

1. κ. Ιωάννη Μωραϊτάκη, Προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.

2. κ. Βασίλειο Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγο, κάτοικο Αθηνών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ. 121.

Την 28.5.2021 κατέθεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου μήνυση για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του πατέρα μου Μιχαήλ Βραχάλη, ο οποίος απεβίωσε στο νοσοκομείο Αττικόν την ίδια μέρα. Δήλωσα ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας, διόρισα πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό μου τον δικηγόρο Αθηνών Νικόλαο Αντωνιάδη, υπέβαλα αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής και διόρισα τεχνικό σύμβουλό μου τον ιατροδικαστή Σωτήριο Τσαντίρη.

Και ενώ ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης ζήτησε από το Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου να του παραδοθεί η δικογραφία “χέρι με χέρι”, αντιμετωπίζοντας τη δικογραφία κατεπείγουσα, όπως βεβαίως και αυτονοήτως είναι, με τη σορό του πατέρα μου να παραμένει στο νεκροτομείο και πολύτιμα ενδεχομένως στοιχεία για την εκ των ουκ άνευ αναγκαία για τη διερεύνηση του καταμηνυθέντος αδικήματος ανακριτική πράξη της νεκροψίας-νεκροτομής, όταν του παραδόθηκε αυτή, με αρ. πρωτ. 1016/92/42α/ 28.5.2021, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τελικά …δεν είναι κατεπείγουσα και ζήτησε να παραδοθεί στο …γραφείο 4 του κτιρίου 16 της Εισαγγελίας, και να μπει στο σωρό των μηνύσεων από όλα τα αστυνομικά τμήματα, ωσάν να πρόκειται για μία απλή υπόθεση …εξύβρισης, προς χρέωσή της εν …ευθέτω χρόνω σε εισαγγελέα !!

Αδιανόητα πράγματα και βαρύτατα προσβλητικά του κύρους της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών !!

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άμεση παρέμβασή σας για την αποκατάσταση της δικονομικής τάξης, ώστε να δοθεί η εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του πατέρα μου Μιχαήλ Βραχάλη.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στην κ. Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κάτοικο Αθηνών, πρώην Σχολή Ευελπίδων – Κτίριο 16, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 1 Ιουνίου 2021

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ευτελισμός της δικαιοσύνης και της αστυνομίας είναι στο σχέδιό τους για να έχουν δικαιολογία ότι είναι ανεπαρκείς και να πουν μετά ότι μόνο μια παγκόσμια δικαιοσύνη και αστυνόμευση θα μας σώσει.

  2. Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε το πρόσχημα ώστε να προσπαθήσουν να μας πείσουν για την διαφάνεια τους οι Εισαγγελείς…

  3. Μά, ἐπιτέλους, ἔχει χαθῆ καί ἡ στοιχειώδης λογική ἐκεῖ στήν Εἰσαγγελία Πρωτοδικῶν Ἀθηνῶν; Ἔλεος πιά!

Comments are closed.