Σήμερα το πρωί η αρχή της επίθεσης μαθητών, γονέων & καθηγητών για τα self test !!!

Κοινοποίηση:
IMG_3777

Σήμερα το πρωί θα δημοσιεύσω το κείμενο το μεγαλύτερο μέρος του οποίου διάβασα στην χθεσινοβραδινή τρίωρη live μετάδοση που κάναμε με τον κορυφαίο ερευνητή Δημήτρη Ποντίκα από την σελίδα του στο facebook, με 9.200 αντιδράσεις και 62.000 ήδη προβολές τις πρώτες μόλις ώρες.

Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο, γένι και εσωτερικός χώρος

https://www.facebook.com/dimitrios.pontikas.10/videos/275898484185145/

Το κείμενο αυτό θα περιέχει τα ερωτήματα που θα απευθύνουν μαθητές, γονείς και καθηγητές δια των διευθύνσεων των σχολείων στον πρωθυπουργό, στον υπουργό Υγείας, στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στην υπουργό Παιδείας, στον πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. και στην εθνική επιτροπή.

Για τα self test.

Ερωτήματα στα οποία θα απαιτούν απαντήσεις εδώ και τώρα.

Και θα επιφυλάσσονται να επανέλθουν με τα τελικά ερωτήματα, αναλόγως με την αντίδραση των αποδεκτών στα πρώτα.

Για να τελειώνουμε με τεστ και εμβόλια.

Στην τελική ευθεία…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σιγα κυριε Ποντικα μην εισαι τοσο σκληρος ..σημερα θα υποβαλω ερωτησεις στον υπουργο .. νταξει τον εσκισες τον κικιλια με τετοια κινηση θα τρεμει το βραδυ .. πλακα μας κανετε ?

  2. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΓΕΛΟΙΟΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.

  3. Καλημέρα, περιμένουμε το κείμενο ο Θεός να σας έχει καλά.

  4. Επίσης νομικά σε ατομικό επίπεδο πως μπορούμε να κινηθούμε? ισως να βοηθήσει στο “συλλογικό εργο” λέμε τωρα συλλογικό. αυριο μεθαυριο τα παιδια δημοτικού θα αναγκαστουν να κάνουν το ίδιο? ακομα και αν περασαμε Covid πρέπει να μπουμε σε αυτην την διαδικασία? με απόδειξη αντισωμάτων?

  5. Μια ερώτηση από μια μάνα αγράμματη… από τη στιγμή που έχουμε δημοκρατία κ πανδημία (με τα δικά τους) γιατί δεν μας δίνει το δικαίωμα να επιλέξουμε τι θέλουν να κάνουν τα παιδιά μας? Π.χ. εγώ έχω το γιο μου με βρογχικό άσθμα κ φοβάμαι να τον στείλω στους τυχών εμβολιασμένους… ΓΙΑΤΊ κυρία μαλάκω δεν μου δίνεις την επιλογή της τηλεκπέδευσης???? Εεε??? ΑΠΟΧΉ λοιπόν!!!!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Comments are closed.