Απίστευτοι !!! Μέχρι εκεί έφτασαν !!! Διέδωσαν στο facebook ότι είμαι νεκρός !!! Ο διακαής τους πόθος και στόχος !!!

Κοινοποίηση:
Πυροβολισμός Αντωνιάδη

Και ποιος το διέδωσε; Μα η ομάδα των …υποστηρικτών μου φυσικά !! Η οποία τώρα ελέγχεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν ένα-ένα τα λαμόγια στη θέση τους.

Κάποιοι χρήστες, με αληθινά ή ψεύτικα στοιχεία θα το βρει η Δίωξη,  στην ομάδα “Φίλοι Νίκου Αντωνιάδη 2”, δημοσίευσαν δήθεν “έκπληκτοι” την “είδηση” ότι “έφυγε ο Νίκος Αντωνιάδης” !! Κάποια κυρία Νατάσσα Δαλακλή το αναδημοσίευσε, διευκρινίζοντας στα σχόλια, όταν την ρώταγαν “τι είναι αυτό”, ότι “έτσι το είδα κι εγώ έτσι το ανάρτησα. Εννοούν ότι έφαγε ποινή και του έκοψαν τη φωνή του έκλεισαν τελείως το fb“.

Έφυγε

Βέβαια, όταν λέμε ότι κάποιος “έφυγε” δεν εννοούμε ότι τον μπλόκαρε το facebook ή του έκλεισε τον λογαριασμό. Εννοούμε ότι πέθανε. Ούτε διαβάζουν όλοι τα σχόλια για να δουν τις διευκρινίσεις. Αυτές φροντίζεις να τις κάνεις στην δημοσίευση. Η “είδηση” μένει. Ειδικά όταν δημοσιεύτηκε σε ομάδα “υποστηρικτών του ανθρώπου που “έφυγε” και “σίγησε”. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι η φωνή του κάθε άλλο παρά “σίγησε” αλλά ακούγεται σε χιλιάδες περισσότερους ανθρώπους μέσα από το site αυτό. Και φροντίζεις και αυτό να το αναφέρεις. Φροντίζεις άλλωστε επίσης να το ψάξεις. Και όταν το ψάξεις θα βρεις μεταξύ πολλών άλλων σχετικών δημοσιεύσεων και αυτήν:

https://www.insider.gr/eidiseis/ellada/99719/pethane-o-dimosiografos-nikos-antoniadis

Και θα διαβάσεις για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Αντωνιάδη που πέθανε στις 10.11.2018. Γιατί δεν με λένε Αμπντούλ Αντωνιαδακόπουλο… Νίκο Αντωνιάδη με λένε και δεν είμαι ο μοναδικός με αυτό το ονοματέπωνυμο στην Ελλάδα. Ακόμη και συνάδελφός μου υπάρχει, και μάλιστα αρκετά γνωστός, στην Θεσσαλονίκη.

Ώστε και τα κίνητρα της κυρίας αυτής απομένει και αυτά να διευκρινιστούν.

Για την ομάδα των δήθεν υποστηρικτών μου, στην πραγματικότητα προβοκατόρων, έγραψα χθες.

Tα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Facebook, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου !!! Αύριο το πρωί καταθέτω μήνυση και αγωγή μαμούθ 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Facebook στο Δουβλίνο !!! Την ίδια ώρα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι πράκτορες – ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΒΡΩΜΙΚΗΣ Facebook !!! Απειλούν, στοχοποιούν, προβοκάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

Τα πάντα κάνουν. Για να ανακόψουν το τεράστιο πλήθος που καθημερινά αυξάνεται και συγκεντρώνεται γύρω μου. Γύρω δηλαδή όχι από το πρόσωπό μου αλλά γύρω από την αλήθεια.

Πλήθος ακομμάτιστο, μακριά από όλα. Και δίπλα μόνο στον Άνθρωπο.

Γιατί αν δεν έλεγα και δεν έγραφα την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια όλον αυτόν τον καιρό, σήμερα δεν θα ήμουν σε θέση να δημοσιεύω στο makeleio.gr.

Το έγραψα και χθες, το έχω γράψει και στο παρελθόν.

Μόνο αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία μπορεί να με σταματήσει.

Και γι αυτό ακόμα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτή τη φορά. Να μην πάθουν αυτό που έπαθαν με τον Στέφανο Χίο…

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι πια.

Και έχει γίνει χείμαρρος.

χείμαρρος

Χείμαρρος που θα καταπνίξει τους εγκληματίες.

Αυτούς που δολοφονούν τους Έλληνες και την πατρίδα τους.

ΜΠΟΜΠΑ! Δεν είναι Χρυσοχοίδης το πραγματικό του όνομα; “Κανονικά λέγεται…” (ΒΙΝΤΕΟ) – Makeleio.gr

κ. Χρυσοχοΐδη, όλα καλά…;

Κατευθείαν στεφάνι στην κηδεία μου;

Άσε, ποιο στεφάνι ,

…κορωνοπάρτι θα στήσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ομαδα “υοστηρικτων!!Μαλιστα.Η διωξη ελιζω να κανει σωστε τη δουλεια της για να ξεσκαρταρουμε αντε γιατι σα πολλα λαμογια εχει πια αυτη η χωρα.Σαπιλα,μποχα

  2. Μαζί θα πορευτούμε μέχρι το τέλος. Το δικός τους τέλος είναι πολύ κοντά. Ο Θεός μαζί μας.

  3. Λαμόγια…τι άλλο θα σκεφτούν μέσα στον πανικό τους…..έρχεται η ώρα σας….

  4. Νίκο κράτα γερά και πάλευε!
    Για όνομα όμως φυλάξου. Αυτοί σκοτώνουν έτσι για πλάκα πια… Φυλάξου όσο καλύτερα μπορείς. Είναι πολύ επικίνδυνα πια γιατί το κάθε θηρίο πριν λίγο καταρρεύσει κάνει επιθέσεις επικίνδυνες!

    Νίκο μαζί σου!

  5. Δολοφόνοι που διψούν για αίμα…..
    Σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις…Η Παναγιά να σε έχει υπό την σκέπην της!!!!!!

  6. Η ξεφτίλα τους δεν έχει όρια, αν και το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό απ τον πόλεμο που ξέσπασε εναντίων σας. Η Μεγαλόχαρη να στέκει πάντα δίπλα σας και στην οικογένειά σας!

  7. Ο Θεος και η Παναγια μαζί σας να σας φυλαει κάθε λεπτό. Να προσεχετε🙏🙏🙏

  8. Κε Αντωνιάδη «μας».. σας αγαπάμε πολύ!
    Θελουμε να είμαστε συνοδηπόροι και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε και ο καθένας ξεχωριστά!
    Δεν θέλω να γράφετε μακάβρια πράγματα, γιατί πονάνε πολύ..
    Θέλω να βοηθήσω στο δύσκολο αυτό έργο σας με όποιον τρόπο και αν χρειάζεται!
    Θέλω να είμαι δίπλα σας, πλάι σας, κοντά σας, ενεργώ μέλος σας!!
    Το «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγο γι’αυτα που νιώθω!
    Είμαστε εδώ και όπου και να είστε!
    Ενωμένοι και αποφασισμένοι!
    Καλή δύναμη!!

  9. Πρόσεχε σε παρακαλούμε πολύ , σήμερα σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ πρέπει να έχεις φύλαξη . ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!!!!

  10. Κύριε Αντωνιάδη μόλις έπεσα πάνω κ σε άλλη σελίδα για εσάς…ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ original.Ετσι λέγεται…

  11. Είμαι μαζί σου θα το λέω συνέχεια, με τη βοήθεια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ να τιμωρηθούν και να πληρωσουν για αυτά που κάνουν σε εμάς τους Έλληνες τα ρεμαλια οι (γιατροι-δημοσιοι υπάλληλοι) και οι απατριδες πολιτικοι.

  12. Nικο μαγκωσαν φιλη μου ηλικιωμενη στο Σωτηρια για κοβιντ, ψαχνω το γιο της να τον ειδοποιησω να επικοινωνησει μαζι σου και δεν το σηκωνει ποτε αυτο το παιδι. Θα ξαναεπικοινωνησω το συντομοτερο.

  13. Ο Κύριος να σε προστατεύει κύριε ΝΙΚΟ. Οι άγγελοί Του να στρατοπεδεύουν γύρω σας – να μη μένει ούτε μια μικρή χαραμάδα στον εχθρό. Να ματαιωθούν όλα τα πονηρά σχέδιά του. Κάτω από τις φτερούγες του Θεού μας εσείς να είστε ασφαλείς με την οικογένειά σας, φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, κάθε πονεμένο. Προσευχόμαστε καθημερινά.

  14. Πόσο ρεζίλι γίνονται, βήμα βήμα! Πάρτε ποπ κορν και καθίστε αναπαυτικά!

  15. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !!! ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ !! Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!

  16. Που να ξέραν πόσες προσευχές γίνονται …Η Παναγιά μαζί σας. Είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί.

  17. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ??? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΑΝ??? ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΙΚΟ. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ

  18. Καλημερα σας κυριε Αντωνιαδη, η συγκεκριμενη ομαδα μαλλον επεσε η την κλεισαν οι ιδιοι γιατι δεν την βρισκω , ευχομαι να σιγησε για παντα και να μην ξανα εμφανιστουν τα τρολλακια των 0,50 ευρω το σχολιο

  19. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?? ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ…… ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΕΛΛΕΙΝΟΙ ΠΙΑ????

Comments are closed.