ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΒΟΥΛΕΥΜΑ 77/2021 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ …ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ !!!

Κοινοποίηση:
NA

Δείτε την ανάρτησή μου στον λογαριασμό της Μαριάννας στο facebook…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δεν μπορούμε να διαβάσουμε το βούλευμα ούτε στη συγκεκριμένη διεύθυνση του fcb.

  2. ΤΕΛΙΚΑ..:

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ-ΙΑΤΡΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ..

    ΤΕΚΤΟΝΙΣΚΟΙ..!

    ΕΙΣΤΕ..

    ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΝΑ..

    ΟΔΥΣΣΕΥΣ_Ο_ΟΥΤΙΣ

  3. Παιδιά, μην το κουράζουμε. Τελειώσαμε. Οι λίγοι δίκαιοι δικαστές και εισαγγελείς που έχουν απομείνει, θα βρουν το μπελά τους, θα τους τελειώσουν. Ας το πάρουμε απόφαση. Εγώ δεν έχω καμία ελπίδα πλέον για κάτι καλύτερο. Πάντα λάδι βγαίνουν, ενώ πρέπει να πάνε ισόβια φυλακή. Γιατί να αλλάξει τώρα αυτό; Ας κάνει καθένας τα κουμάντα του. Έτσι κι αλλιώς, στο τέλος της μέρας, καθένας κοιτάει πώς θα αντιμετωπίσει τα δικά του προβλήματα. Σε ποιο δικαστήριο θα εκδικαστεί η μεγάλη μήνυση που ετοιμάζει ο κ. Αντωνιάδης; Σε πόσα χρόνια θα εκδικαστεί; Ποιο δικαστήριο θα πάει κόντρα στην Κυβέρνηση; Όλοι ξέρουμε την απάντηση. Κανένα. Ας σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες. Ένας άνθρωπος, ένας μόνος του, έχασε ένα χρόνο από τη ζωή του, προσπαθώντας να αποδομήσει την απάτη. Το πέτυχε. Όμως, δε θα αναγνωριστεί από κανένα δικαστήριο. Εμείς, καναπέ. Ας είμαστε ρεαλιστές.

    1. Ο Αντωνιαδης εχει πει οτι αν χρειαστει θα προσφυγη σε διεθνες ποινικο δικαστηριο.
      Μηπως εισαι συστημικος κ τα λες ετσι περιεργα?

  4. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΦΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΩΝ. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟΟΟΟ. ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. !!!!!!ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Comments are closed.