ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΑ ΓΚΑΓΚΑ !! “ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ – Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου – Σας καλώ όπως εντός τριών εργασίμων ημερών από της επιδόσεως της παρούσης μου απαντήσετε εγγράφως, εάν…”

Κοινοποίηση:
Screenshot_31

Επιδίδεται αύριο το πρωί. Ακολουθούν οι δημοσιεύσεις με την απάντησή μου στον Ι.Σ.Α., ως τελευταία πράξη του δράματος πριν την προσφυγή μου στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια, και τη μήνυσή μου κατά των μελών της εγκληματικής οργάνωσης για την διασπορά ψευδών ειδήσεων από 12.11.2021 και …εντεύθεν, για τη λίστα της απάτης των θανάτων “από κορωνοϊό”.

***************************

“Όπως διαπιστώνετε, στο ως άνω απόσπασμα των πρακτικών της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α. της 1.4.2022, γίνεται αναφορά και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχατε κατά τον κ. Πατσουράκο, μαζί του το πρωί της ίδιας μέρας:

 

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Πατσουράκος, εσείς του είπατε για μένα ότι και στο νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ έγιναν «πράγματα και θαύματα», ότι του στείλατε «κάτι αντίστοιχα από το ΣΩΤΗΡΙΑ», και ότι τον παραπέμψατε στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, επειδή και εκεί «έχουν συμβεί τα αντίστοιχα», γενομένης ευθείας σύνδεσης των «αντίστοιχων» προς τα «πράγματα και θαύματα» του ΣΩΤΗΡΙΑ, με τα όσα ως άνω τερατώδη ψεύδη ανέφερε ο κ. Πατσουράκος στους συναδέλφους σας στο διοικητικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α., με εμένα να εισβάλλω με δύο αστυνομικούς (τους οποίους «πήρα μαζί μου») στην Μ.Ε.Θ.  Covid-19 του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ και να κάνω «φασαρία» επιχειρώντας να πάρω μαζί μου ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

 

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σας καλώ όπως εντός τριών εργασίμων ημερών από της επιδόσεως της παρούσης μου απαντήσετε εγγράφως, εάν τα όσα κατά τα άνω ανέφερε ο συνάδελφός σας Φώτιος Πατσουράκος στο διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών την 1.4.2021, αναφορικά με την τηλεφωνική επικοινωνία σας και κυρίως με το περιεχόμενο αυτής, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τι ακριβώς «στείλατε» στον κ. Πατσουράκο για εμένα, ποια είναι τα «πράγματα και θαύματα» που «έκανα» στο ΣΩΤΗΡΙΑ, και τα «αντίστοιχα» με αυτά που κατά τα άνω περιέγραψε στο Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ο κ. Πατσουράκος.

 

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στην κ. Ασημίνα Γκάγκα, ιατρό-πνευμονολόγο, αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, προς γνώση της και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

 

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2022

Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.