ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !!

Κοινοποίηση:
IMG_5208

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Χθες το βράδυ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, κατόπιν συνεννοήσεώς μου με τον Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, και δια ζώσης συνάντησης μαζί του, και με τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατέθεσα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μήνυση για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με βασικά εγκλήματα, αυτά των άρθρων 299 και 322 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι για την με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δεδομένου ότι η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη δράση της, η δράση αυτή συνιστά διαρκές έγκλημα και η αυτόφωρη διαδικασία, από την οποία ουδείς εκ των μηνυθέντων εξαιρείται (αυτόφωρο κακούργημα), δύναται να κινηθεί, και οι δράστες να συλληφθούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η μήνυση στρέφεται κατά των :

-Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

-Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

-Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

-Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

-Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

-Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων

-Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

-Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

-Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

-Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων, πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών

-Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

-Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

-Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

-Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

-Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.

-ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήρη Τσιόδρα.

Το περιεχόμενο της μήνυσης, η οποία αριθμεί 4.311 σελίδες, αποδεικνύει την εφαρμογή από την εγκληματική οργάνωση πρωτοκόλλου θανάτου στα δημόσια νοσοκομεία αναφοράς, που ως σκοπό είχε, και εξακολουθεί να έχει, την εξόντωση ασθενών, προκειμένου να ενισχύσει την παράλληλη εφαρμογή του πρωτοκόλλου της απάτης σε βάρος του συνόλου των πολιτών, η οποία επίσης αποδεικνύεται με τη μήνυση που κατατέθηκε.

Αμφότερα τα πρωτόκολλα εφαρμόστηκαν, προς τον σκοπό της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου της εγκληματικής οργάνωσης, ήτοι αυτού του μαζικού εμβολιασμού, προς τον τελικό σκοπό όλων, την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, στο πλαίσιο παγκοσμίου σχεδίου μείωσής του.

Η απόδειξη της εφαρμογής του τελικού πρωτοκόλλου θα γίνει στις άμεσες επόμενες δύο κινήσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ώρες. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει την πρώτη, υπό τη μορφή συμπληρωματικής μήνυσης, και θα κατατεθεί επίσης στη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Θα ακολουθήσει δημοσίευση με λεπτομέρειες της κατάθεσης της μήνυσης και του περιεχομένου αυτής.

Η ώρα να φύγει η κυβέρνηση των δολοφόνων έφτασε.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

74 Σχόλια

  1. Αν περιμένουμε από έναν κύριο Αντωνιαδη να μας σώσει όλους τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας άλλη μια φορά !!! Ρεεεεεε θα καθόμαστε πολύ στον καναπέ ακόμα ; Τι γίνεται ρε με μας ;

  2. Είσαι τεράστιος Νικόλα,ο Θεός μαζί σου αδελφέ!!!

  3. Δικαιωση για ολους μας.Ευγε στον κ.Αντωνιαδη και στους γυρω του για τον αγωνα τους.

  4. ΣΤΕΛΙΟΣ
    Έχω ακούσει κύριε Αντωνιάδη για εσάς ότι σώσατε πολύ κόσμο από τις δολοφονικές διασωληνώσεις που έκαναν στα νοσοκομεία. Εύχομαι να καταφέρεται κάτι από αυτήν την κίνηση αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε αυτούς τους εγκληματίες να μπαίνουν φυλακή γιατί έχουν την προστασία της παγκόσμιας (εβραϊκής) εξουσίας. Ο ΘΕΟΣ μαζί σας !!

  5. Όσο το πολιτικό αληταριο θα κρύβεται πίσω απο την κατάπτυστη βουλευτική ασυλία,κανένας δικαστικός δεν μπορεί να τους αγγίξει.

  6. Μπράβο σου!! Άντε να ξεβρωμιζουμε σε αυτόν τον τοπο

  7. Κυριε Αντωνιαδη, εκφραζω την βαθια μου εκτιμηση σε σας και την Κυρια σας για αυτο το δυσκολο εργο που φερατε εις περας.Σας ευχαριστω προσωπικα και εκ μερους ολων των Ελληνων για αυτο.Και ας αφησουν καποιοι τα..ναι αλλα δεν θα γινει τιποτα κλπ.Μηπως τολμησε κανεις αλλος δικηγορος η πολιτης κατι αναλογο?Ο Νικος βγηκε μπροστα,εκτεθηκε αυτος και η οικογενεια του για μας,μα πρωτα απ`ολα για κεινον.Ας παραδειγματιστουμε.

  8. Εύγε κε Αντωνιάδη. Έτσι ξεχωρίζουν οι άντρες από τα ανδρείκελα και οι μπαρουφατζήδες από αυτούς που πράττουν. Έτσι ξεχωρίζουν αυτοί που κάνουν το καθήκον τους με γενναιότητα για το καλό όλων από τους κιότηδες και ριψάσπιδες επαναστάτες του καναπέ και των πληκτρολογίων. Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο στα παληκάρια της ΕΜΑΚ, στους εργαζόμενους στην υγεία και σε ιδιωτικές εταιρίες που δεν συμβιβάζονται, δεν παραδίνονται και γράφουν κανονικά απειλές και συνέπειες. Θλίβομαι αντίστοιχα, για τους λίγους τρομαγμένους, δειλούς που υπέκυψαν, κοστολογώντας τη ζωή τους για λίγα ευρώ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΚΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. Είμαστε εκατομμύρια και θα κάνουμε και εμείς το καθήκον μας. Θα τελειώσουμε τη χούντα των φασιστών πολιτικών, ο καθένας από το μετερίζι του. Διότι η αδάμαστη ελληνική ψυχή, είναι αυτή που η φλόγα της και το μεγαλείο της, έκανε πάντα τα ελληνικά όπλα αήττητα σε κάθε ύψωμα, αετοράχη, στενό ή πεδιάδα. Πάντα λιγότεροι και πάντα νικητές. Ούτε η κατοχή ούτε οι εκβιασμοί ούτε οι απειλές ούτε οι συνέπειες μπορούν να μας λυγίσουν. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. Εύγε και πάλι κε Αντωνιάδη.

  9. Χαίρετε,
    Συγχαρητήρια για το έργο σας.
    Μπορεί όποιος πιέζεται να εμβολιαστεί να επικαλεστεί την εκκρεμότητα της μήνυσης;

  10. Ελπίζω να διαβάζει ο κ. Αντωνιάδης τα σχόλια που κόβετε ή δεν αντέχει την κριτική; Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα απαλλαγούν από τους Εβραίους τυραννους με ειρηνικες διαδηλώσεις, μηνύσεις και εκλογές; Εδώ γελάμε! Είστε θύματα του συστήματος αγαπητοί μου. Σας κοροιδευουν και δεν το έχετε παρει χαμπάρι.

    1. Το γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι Σιωνιστές επικυρίαρχοι μας περιπαίζουν και μάλιστα ασυστόλως. Το θέμα είναι να βγούν τα άπλυτά τους στην φόρα και κυρίως με ακλόνητες αποδείξεις, ώστε να πέσουν οι μάσκες τους. Τότε θα χάσουν το μεγαλύτερα όπλα τους, που είναι ο δόλος, η πλάνη και η απάτη…

  11. Συγχαρητηρια για τον αγωνα σας…και το εργο σας Ο θεος θα σας το ανταποδωσει…καλα

  12. Ενα μεγάλο ευχαριστώ για ότι κάνετε για να μας σώσετε .

  13. Ο Χριστός μαζι σου ρε μαγκα και μετα ολοι εμεις…υγεια δυναμη πεισμα και επιμονη σε ολους, η δικτατορια πλησιαζει στο τελος της η με το καλο η με το ζορι…

  14. Συγχαρητήρια..❤❤❤❤Να το φτάσετε μέχρι
    Άρειο πάγο και Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εάν
    Χρειαστεί .Ενα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ

  15. Τεραστια η προσπάθεια! Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας!

    Ενας απο τους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους του σήμερα

  16. Μπράβο κύριε Αντωνιαδη!!! Μπράβο σας!!! Εύχομαι ο δυναμισμός σας, η καθαρή σας συνείδηση και η αποφασιστικότητα σας να μας σώσει όλους από αυτό το φασιστικό ναζιστικό καθεστώς και να κάνει αυτούς τους δολοφόνους, που ξαφνικά νοιάζονται για την ζωή μας, να μας χαιρετούν μέσα από τα κάγκελα. Ακόμα κι αν δεν μπουν μέσα να φύγουν μακριά από την Ελλάδα μας που τόσο πολύ κατέστρεψαν και να πάνε να ζήσουν στην Γερμανία που ξέρουν να υπηρετούν καλά!! Εκεί και στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ ανήκουν!! Στην βρώμα και στην δυσωδία.

  17. Ποιος δικαστικός θα τους σύρει σε δίκη??? είναι όλοι τους πουλημένοι γιαυτό μας πέταξαν και από τη διεθνή ένωση δικαστών…γιατί ακολουθούν πολιτικές εντολές…περιμένετε εσείς με μηνύσεις να βρείτε το δίκιο σας…

  18. αυτούς που ρωτάγανε τί έκανε η Χρυσή Αυγή στην βουλή αφού έκανε μόνο ερωτήσεις και όταν μετά έπεφτε καμμιά φάπα καταδίκαζαν την φάπα, τώρα αντίστοιχα ένας δικηγόρος μάζαψε στοιχεία και έκανε μήνυση και αυτό το ονομάζουμε “σκάρφισμα”…..

  19. Με την μήνυση αυτή δεν γλυτώνουν με τίποτα…το λιγότερο ισόβια σε όλους και καταναγκαστικα έργα….θα είναι η ποινή τους…που ήσουν κρυμμένος τόσα χρόνια ρε συ δικηγόρε ……

  20. ΚΥΡΙΕ Αντωνιάδη το κύριε σκοπίμως το έγραψα με κεφάλαια.
    Με τις πράξεις σας κερδίσατε τη χαμένη τιμή των δικηγόρων
    Να ιστέ πάντα καλά
    Ευχαριστώ

  21. Όχι μόνο τον Κούλη αλλά όλους μαζί τους ναζί της Βουλής. Όλο το “δημοκρατικό τόξο”.

  22. απλά θα μπει στο αρχείο και για να τον ταπεινώσουν θα πουν ότι δεν ήταν πλήρης ο φάκελος και έλειπε το τάδε και το δείνα παράβολο….

  23. βρε τι σκαρφιζεται ο καθε δικηγορακος για να αποκτησει δημοσιοτητα….. να δω ποσα προβατα θα τον ακολουθησουν

    1. Ε όχι και δικηγορακος! Όσα δε φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια!
      Υποβαλλετε και εσείς μήνυση 4.000 και σελίδων και μετά μιλειστε.

    2. Εμβολιασμένε, εσύ να φοράς τη μάσκα σου εμείς έχουμε “ψεκαστεί” πολύ καλά και δεν ανησυχούμε για τίποτα. 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑…….

    3. Τώρα που θα σου στείλει την αγωγούλα θα σου πω εγώ ποιος είναι ο δικηγοράκος θρασύδειλε που προσπαθείς να σπιλώσεις την προσπάθεια του ανθρώπου για το καλό ολόκληρης της Ελλάδος αν όχι ολόκληρου του πλανήτη.

    4. Κάτσε σπίτι σου στον καναπέ κ μην ανησυχείς για τίποτα…έρχεται η 3η δόση

  24. Μπαρο κύριε Αντωνιάδη!!! Πρέπει κι εμείς να βοηθήσουμε αύριο έχει συγκεντρώση στο σύνταγμα!!!! Πάμε όλοι!!!!

  25. και ολα τα υπολοιπα κομματα της βουλης που στηριζουν την οργανωση

  26. Aύριο όλοι στις πλατείες να τους δείξουμε πόσο τους έχουμε χεσμένους.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ είσαι μέγας

  27. Ένα μόνο θα σου πω Στέφανε και Νίκο!!!
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  28. Τώρα πραγματικά πιστεύετε ότι οδηγηθούν οι Μητσοτάκης και Μαρινάκηε, ας πούμε, στο αυτόφωρο; Πάτε καλά; Ελάτε κελαηδηστε μου αν γινει κτ τέτοιο

  29. Ο Θεός να σε ανταμείψει με ότι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο κύριε Αντωνιάδη. Και μόνο η προσπάθεια σου να τα βάλεις με τους σατανάδες, σε κατατάσσει στους Ήρωες…

  30. Δυστυχως αν δε γινουν μαζικες αγωγες δεν τρεφω πολλες ελπιδες. Μακαρι να βρεθουν διπλα σας κι αλλοι δικηγοροι γιατι η δικαιοσυνη απ οτι φαινεται ειναι κι αυτη ” λαβωμενη”. Ο θεος ας μας βοηθησει γιατι χαθηκαμε

    1. Τι μαζικές αγωγές, τα στοιχεία στη μηνυση είναι μπετόν. Δεν είναι “αόρατοι εχθροί”, το ψάχνουμε, το παλεύουμε και πράσινα άλογα. Ανοικτά αυτιά και μάτια δικαστών χρειάζεται για να τα αξιολογησουν όπως πρέπει.

  31. Αμήν Παναγία μου… Ελπίζω να μόνο να μην κάνουν ότι δεν υπάρχει αυτή η μήνυση και την βάλουν αρχείο… Κύριε Νίκο σου εύχομαι καλή επιτυχία και δυναμη. Σε ευχαριστούμε όλοι μας μέσα από την καρδιά μας.

  32. Κάθε επιτυχία ευχόμαστε σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Που όντως νοιάζεται για το καλό της πατρίδας.
    Ο Θεός μαζί σας κύριε Αντωνιάδη!!

  33. πάμε γερά, πάμε δυνατά, οι δολοφόνοι και οι απατεώνες, να πάνε εκεί που πρέπει : ή στην φυλακή ή στον τάφο !!

  34. Συγχαρητήρια στον κ. Αντωνιάδη για την πρωτοβουλία του αυτή. θα έπρεπε όμως ,οπως είχε καθήκον,το οποίο αδιάντροπα παρέλειψε, τη μηνυση αυτή να έχει κάνει εδώ και πολύν καιρό ο ιδιος ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών,που κάποτε εξέδιδε (ψευδο) διακηρύξεις οτι θα αγωνίζεται για τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών και λοιπές μπαρούφες του. Ελπίζω να συνυπογραφή και από άλλους δικηγόρους,εστω και από λίγους. Δεν πιστεύω οτι κάτι θα γίνει, θα την παραλάβει καποιος εισαγγελέας και θα την βάλει στο συρτάρι του μέχρι να την απορρίψουν για χίλιους δυό λογους που θα εφεύρουν,είτε θα ξεκινησουν την πραγματικά νόμιμη διαδικασία κάτω απο την πίεση των πραγμάτων,( αποκαλύψεις που καθε μερα σωρεύονται για την απάτη και το εγκληματικο τους σχέδιο,διαμαρτυρίες και πίεση απο την κοινή γνώμη, παρόμοιες μηνυσεις απο γονείς παιδιών που σίγουρα θα δολοφονηθούν με το δηθεν εμβόλιο ,κλπ). Θα φανούν όλα αυτά στη πράξη,εντός ολίγου.Συγχαρητηρια και πάλι ,απο ενα συνταξιουχο δικηγόρο , που πρό πολλών ετών πάλεψε μονος του τη Μάφια των Φαρμακευτικών ( το αποτελεσμα ευκόλως εννοούμενο)…

  35. Συγχαρητήρια. Παρακαλώ πολύ και μια κοινοποίηση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

  36. ΜΑΚΑΡΙ να τελεσφορησει η προσπαθεια σου. σιγουρα και το συστημα δεν ειναι ανικητο. εχει ομως ΑΠΕΙΡΑ πλοκαμια και υπηρετες.

  37. Οι αστυνομικοί του πρωθυπουργού επιτρέπεται να τον οδηγήσουν στη Γαδα; Αν δεν το πράξουν θα έχουν κάποιες κυρώσεις; συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω πως γίνεται γιαυτό ρωτάω.

  38. Ποιος θα προχωρήσει γην υπόθεση; Η κυβέρνηση για την κυβέρνηση; Στις εκλογές βλέπουμε και αν…

  39. ΜΠΡΑΒΟ Ωρα να τελειωνει αυτη η τελλα. Μαζι σου φιλε. Να φυγουν οι αλητες. Να κατασχεσουν ολες τις περιουσιες που εχουν κατακλεψει απο τους Ελληνες να σαπισουν στο ξυλο και μετα στη φυλακη για παντα. Αλητες.

  40. Μακάρι να ήταν τόσο απλό, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη..
    Ευχαριστούμε κ. Αντωνιάδη για την χειρονομία σας εναντίον του παγκόσμιου φασισμού που απειλεί να πνίξει την ανθρωπότητα.
    Κατά τ’ αλλά, καθένας απ’ το μετερίζι του ας δώσει τη μάχη, ανάλογα με το ποιόν του.

  41. Συγχαρητήρια Νίκο! Σε ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνεις απέναντι στη χειρότερη τυραννία που γνώρισε ποτέ η χώρα μας να είσαι καλά.

  42. Έχει γλάρο σούπα στο φουρνο.. Δλδ περιμένει κανείς συλλήψεις; δίκες; από ποιον σε ποιον; μόνο κάνας στρατηγός αν ξυπνησει και δει ότι καταλυεται το σύνταγμα και φέρει πίσω τη δημοκρατία στο λαό.. Αλλά ποιος; χαχ

  43. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΓ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΕΡΤΣΟ

    1. Όλη την κυβέρνηση και την Βουλή έχει μέσα.
      Μέχρι και τον Μαρινάκη πιάνει και τους άλλους.

  44. Μακάρι να προχωρήσει η υπόθεση αλλα δεν τρέφω πολλές ελπίδες με αυτούς που μπλέξαμε ….

  45. Όλοι τώρα στους δρόμους, συντεταγμένα, προσεκτικά και αποφασιστικά.

  46. Ἀγαπητέ μου Κύριε Ἀντωνιάδη, ἕνα μόνον ἔχω νά πῶ: Εἴθε ὁ Παντοδύναμος Κύριος καί ἡ Παναγία Μητέρα Του νά προφυλάσσουν καί νά καθοδηγοῦν ἐσᾶς καί τήν εὐλογημένην οἰκογένειάν σας καί βεβαίως νά εὐλογήσουν τό ἔργον σας. Ἀμήν! Γένοιτο!

    1. Στο live χτες βράδυ είπε έρχεται και η 2η για τα εμβόλια. Και μία τρίτη, η πυρηνική που τινάζει τα πάντα από το 89 και μετά.
      Να βάλουμε τους κατηγορούμενους να χτίσουν την Μακρόνησο μου φαίνεται. Θα χρειαστούμε και άλλα ξερονήσια να στήσουμε σύγχρονα Γκουαντάναμο.

    2. Αμήν Αμήν Αμήν
      Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ ΑΜΗΝ

    3. Πριν από τη λέξη ” έργον” θα έβαζα κ τη λέξη ” θεάρεστον”.νομίζω κολλάει στο περιεχομενο της ανάρτησης σας κ την πλέον την απογειώνει. Ευλογείτε!

  47. ΕΥΓΕ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΜΦΕΒΑΛΛΑ!
    ΩΣΤΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕ Θ’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ-ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!…
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΚΙ ΑΣ ΠΕΣΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΈΞΩ!!…

  48. Συγχαρητήρια και πάλι, καλό κουράγιο στο έργο σας! Σας ευχαριστούμε!

  49. Θέλουμε να τους δούμε να τους σέρνει η αστυνομία, παλιο καθίκια του κερατά, να σας φτύνουμε την ώρα της προσαγωγή σας έναν έναν…
    Θα έρθει η δικαίωση όλων μας

    1. Γυρνα πλευρό. Θα πιαστείς και είσαι γέρος άνθρωπος.

Comments are closed.