ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ «άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας μου». Γιατί όταν είσαι ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, αυτό το ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

Κοινοποίηση:
IMG_6641

IMG_6634

Διαβάστε εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ο κλανοσφυρίχτρας άδωνις!! τον τρως και σφυρίζεις

  2. Φοβερός ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλλον δεν του έχει πει κανείς ότι το 70% πέθανε (και συνεχίζει μάλλον) εκτός ΜΕΘ και ότι η άρνηση της κυβέρνησης να φέρει τα μονοκλωνικά έχει στοιχίσει πάνω από τις μισές ζωές που χάθηκαν με covid.

    1. Εξυπνούλιακα, ξέρεις πόσο κοστίζουν τα μονοκλωνικά ;
      από 2000€ έως 5000€ (τα πιο καλά) η κάθε δόση – και χρειάζονται τουλάχιστον τρεις δόσεις.
      Ποιός θα τα πληρώσει αυτά ; ούτε οι ισχυρότερες οικονομίες δεν τα παρέχουν στους πολίτες τους.
      Επιπλέον, προς το παρόν δεν μπορούν να παραχθούν σε μαζική κλίμακα, για όλους.
      Και τέλος, τα εμβόλια είναι πρόληψη, τα μονοκλωνικά θεραπεία – δηλ. εντελώς διαφορετικό πράγμα.
      Άιντε, καραψέκες. Μιλάτε χωρίς να ξέρετε….

      1. εσύ καραψεκασμένε -μπολιασμένε ξέρεις οτι για τον κοροιδοιο δεν χρειάζονταο ούτε τα μονοκλωνικά;; εεε;; στο σφύριξαν αυτό τα αφεντικούλια σου, τα κοινά φάρμακα και οι βιταμίνες αποδίδουν

      2. από τα δισεκατομμύρια που δίνουν για τους λαθραίους και τα 584 του εγκλεισμού, ένα διαμέρισμα λαθρομετανάστη να πουλήσεις έβγαλες 10 δόσεις μονοκλωνικά…

      3. Ποιους όλους βρε καραγκιόζη; Η “αόρατη” ασθένεια κόβιντ 19 ήταν το ’20 εβδομη αιτία θανάτου, ψευτοπανδημια με 0,2% θνησιμότητα. Υπήρξαν αναφορές/προτάσεις απο σοβαρους γιατρούς. 5.000 ασθενείς θα τα χρειαζόταν και κοστίζει 1.000€ η δόση. Ψίχουλα χρειαζόταν για να τα φέρουν και κανένας λόγος για κανένα πειραματικό 💉 στο 99.5% των υγιών. Έδωσαν όμως εύκολα για το αχρείαστο lockdown 50+20 εκ. στα βοθροκαναλα, 250 εκ. στην Aegean, 500 εκ. στην Fraport, για αυτούς είχε λεφτά απατεώνα;

      4. Για αρχή δε κοστίζουν καν 1500€ ανάλογα τη ποσότητα, και έδωσες 400,000,000 για εμβόλια που δε ξέρεις καν αν τα θέλει ο λαός (που στη τελική δε τα θέλει και του τα επιβάλεις για να μη λήξουν και τα πετάξεις όπου να ναι) και δε φέρνεις 20,000 δόσεις φαρμάκων 30,000,000 για να σώσεις αυτούς που έχουν ανάγκη! πολύ λογικό μπράβο! Και ο κόσμος παθαίνει και έδωσες και τόσα χρήματα που θα πάνε χαμένα σε λίγο! Τα εμβόλια ΔΕΝ τα χορηγείς εν μέσω πανδημίας! Επίσης χρησιμοποιώντας τη λέξη ψέκες κλπ ρίχνεις το επίπεδο σου οπότε άστο για αυτούς που είναι ήδη χαμηλά!

    2. εσύ άμα αρρωστήσεις από covid δώσε 10000€ να πάρεις μονοκλωνικά να γίνεις καλά (αν γίνεις), μπετόστοκε…

      1. Ρε παιδιά , ασχολούμαστε με τρολ τύπου “ουστ”, “σανοφαγος”, “defacer” και κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα και απαντούν με δύο λέξεις, ουγκ και βρισιές. Μια ροχαλα στη μούρη θέλουν … Για αρχή. Διάλογο όχι εδώ με αυτούς, με κόσμο που ακούει live. Να διαδοθεί η αλήθεια, αυτό τρέμουν.

    3. Ρε τενεκεδόμυαλε, τα μονοκλωνικά ΔΕΝ παράγονται σε μαζική κλίμακα. ΔΕΝ υπάρχουν οι εκατοντάδες χιλιάδες δόσεις που χρειάζονται.
      Επιλέον είναι πανάκριβα και αποτελούν θεραπεία, η οποία δουλεύει καλά μόνον στα αρχικά στάδια της νόσου. Εξάλλου, ούτε τα μονοκλωνικά είναι μακροπροθέσμως δοκιμασμένα, όπως δεν ήταν και η χλωροκίνη που αποδείχθηκε άχρηστη, και η ρεμδεσιβίρη (η οποία κάνει κάτι αλλά κοστίζει 1500€ το σωληνάριο).
      Η καθολική λύση είναι μόνον ο εμβολιασμός, το υποστηρίζει αναφαδόν η συνισταμένη κοινότητα των γιατρών και των ερευνητών παγκοσμίως.
      Σανοταϊσμένοι καραγκιόζηδες, λέτε ότι σας κατεβάσει η ημιαγράμματη κούτρα σας.
      Άμα αρρωστήσετε εσείς παραγγείλτε μονοκλωνικά να σας σώσουν…..

  3. ενα εκατομμυριο μονο?ψιλικατζης εισαι.καντα 4-5 να εχει νοημα.

    1. εγώ ο σανοφαγος την πέταξα την μαλ@κια πάλι!

  4. Μεγάλη μου χαρά νά βλέπω νά μηνύωνται ἤ νά ἐνάγωνται οἱ ἐγκληματίαι τῆς Πατρίδος μου, ἐν οἷς καί ὁ γελοῖος ΑΔ.

Comments are closed.