Όλοι στο σχέδιο…

Κοινοποίηση:
tsipras_dosi

Οι διαφωνίες τους, είτε πραγματικές είτε προσχηματικές και για τα μάτια του κόσμου, είναι ελάχιστες. Στα βασικά συμφωνούν. θυμίζω ακόμα και το Μακεδονικό. Και τη μετάλλαξη του Μακεδονομάχου Μητσοτάκη όταν έγινε πρωθυπουργός. Απλά, ήταν μία “δουλειά” που έπρεπε να την κάνει μία “αριστερή” κυβέρνηση, η δεξιά αντιπολίτευση και καλά να αντιδράσει, αλλά όταν η δεξιά αντιπολίτευση έγινε κυβέρνηση έγινε πιο αριστερή και από την προηγούμενη.

Έτσι και με την ψευδοπανδημία. Η αντιπολίτευση, και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφωνεί με την κυβέρνηση για τα μάτια του κόσμου και με το βλέμμα στο κομματικό ακροατήριο. Κλείνει το ένα μάτι στο “αντιεμβολιαστικό κίνημα”, κλείνει όμως και το άλλο το μάτι στην κυβέρνηση , το οργανωμένο σχέδιο της οποίας για τη μείωση του πληθυσμού στηρίζει απόλυτα.

Μήπως είδατε να συγκινείται ο Αλέξης Τσίπρας από τις εκατοντάδες βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες μου; Τον είδατε να συγκινείται από τη μήνυσή μου στην Γ.Α.Δ.Α.; Τον είδατε να συγκινείται από τον επιστημονικό κόλαφο της 5ης Αυγούστου; Ενώ ξέρει ότι το περιεχόμενο όλων αυτών των καταγγελιών, μηνύσεων και εξωδίκων είναι γνωστό πλέον σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Τους οποίους θα ήθελε βεβαίως να προσελκύσει, πλην όμως είναι σε τέτοιο βαθμό ισχυρή η δέσμευση που έχει και αυτός απέναντι στην διεστραμμένη ομάδα που έθεσε σε εφαρμογή σε παγκόσμιο επίπεδο το σχέδιο της μείωσης του πληθυσμού, που δεν “τον παίρνει” ούτε καν να αγγίξει τον κόλαφο αυτό. Και έτσι περιορίζεται σε θλιβερές προσπάθειες να γίνει συμπαθής στις τάξεις των “αντιμεμβολιαστών”.

Ώστε την ίδια ώρα τον βλέπετε να “εμβολιάζεται” με την τρίτη δόση δημόσια συμμετέχοντας ενεργά στο σχέδιο. Μπροστά από το παιδικό κουρτινάκι.

Μήπως όμως βλέπετε και κανέναν άλλον από τα υπόλοιπα κόμματα να μιλάει για αυτά που κάνω, καταγγέλλω και αποδεικνύω;

Κανένας.

Ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος, τον οποίο φαίνεται πως εμποδίζει το …μικρό του όνομα να πάρει έστω αυτός πάνω του τον τεράστιο όγκο των αποδείξεων για τα εγκλήματα στα νοσοκομεία και την απάτη των εμβολίων. Ανεβαίνει στα κάγκελα αλλά φροντίζει να δένεται καλά για να μην πέσει…

Μήπως ο Γιώργος Τράγκας; Ούτε αυτός. Με κάλεσε μία φορά να μιλήσω για τα εγκλήματα; Ποτέ; Μόνο μία φορά για να μιλήσω για τον διωγμό του Φαίδωνα Βόβολη από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και μέχρι εκεί. Ακόμη και τότε δεν μου έκανε ούτε μία ερώτηση για τα εγκλήματα. Ενώ γνωρίζει. Και γνωρίζει πολύ καλά.

Κανένας.

Φυσικά, αυτό που πρωτίστως κάνει τους “επαναστάτες” αυτούς να μην αναφέρουν ούτε το όνομά μου είναι και ο φόβος. Κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων δεν μπορούν να πιστέψουν ότι εγώ δεν θα ασχοληθώ τελικά με την πολιτική. Ξέρουν ότι αν το κάνω θα συγκεντρώσω το κοινό όλων των “πατριωτών” και θα σταθώ εμπόδιο ή και θα ακυρώσω τις πολιτικές φιλοδοξίες και τα σχέδιά τους.

Μην τρελαίνεστε παλικάρια.

Δεν με ενδιαφέρει η βρωμιά της πολιτικής.

Είναι όλη δική σας…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!!! “ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ”…

  2. Οσο για τον Κυριάκο Βελόπουλο; Φυτευτος κι’ αυτος, μιας και οι εκλογες Νοθευονται και τοποθετουνται αυτοι, που το Συστημα επιλεγει! Κατα τα αλλα, εκβιασιμος και χειραγωγησιμος, αφου υπαρχουν πολλα και γνωστα ραμματα, για την γουνα του! Υ.γ. Εαν δεν απαλλαγουμε απο δαυτους, Σωτηρια και Λευτερια της Πατριδος, δεν θα δουμε! Σας διαβεβαιω!

Comments are closed.