Όλοι εσείς που …χαίρεστε και εσείς που απλώς σιωπάτε, δεν έχετε καταλάβει ότι αυτό που γίνεται με εμένα θα το βρείτε και εσείς μπροστά σας με το 191 του Ποινικού Κώδικα; Τότε όμως θα είναι αργά για δάκρυα…

Κοινοποίηση:
λήψη (3)

Τα παρατηρώ, τα παρακολουθώ και τα καταγράφω όλα. Τα πάντα. Προετοιμάζοντας την επίθεσή μου, και όχι άμυνα, στο Εφετείο Αθηνών.

Ένα από αυτά που παρατηρώ είναι η αντίδραση των διαφόρων δημοσιογράφων και ιστοσελίδων. Όλων αυτών που είχαν ανέβει στα κάγκελα όταν ήταν στην κοροϊδία της “διαβούλευσης” η τροποποίηση του 191 του Ποινικού Κώδικα και μετά τη ψήφισή της.

Και τους βλέπω είτε να δημοσιεύουν απλά την είδηση της σύλληψής μου, μετά της δίωξής μου και τώρα της παραπομπής μου, όλα αυτά σε ελάχιστα 24ωρα με συνοπτικές διαδικασίες, είτε να σιωπούν.

Βλέπουν βέβαια ότι μοιάζει σαν αυτή η τροποποίηση, στην οποία με σφοδρότητα αντέδρασε μεγάλη μερίδα του νομικού κόσμου, ενώ η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στις σχετικές παρατηρήσεις της χρησιμοποίησε ιδιαίτερα οξεία διατύπωση και ασυνήθιστη γραφή (η Ένωση αναφέρθηκε σε Μεσαίωνα, Ιερά Εξέταση και πυρά), να έγινε ειδικά για μένα, αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι αύριο θα αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι τη διάταξη αυτή. Και τότε θα είναι αργά για δάκρυα.

Και το θέμα εδώ είναι ότι δεν εφαρμόστηκε σε μένα απλά και μόνο μία φασιστική διάταξη, έστω και αν αυτή τροποποιήθηκε επί τούτου, αλλά και το πώς εφαρμόστηκε. Το γεγονός δηλαδή ότι όλα έγιναν σε ελάχιστα 24ωρα. Το γεγονός ότι έγινε μία καθαρά προσχηματική σύλληψη, μία στημένη σύλληψη, μία σύλληψη που δεν είχε κανένα απολύτως νόημα και πρακτική για την εισαγγελία αξία. Γιατί αφενός ο εισαγγελέας γνώριζε ότι εγώ θα επέστρεφα στο σπίτι μου αμέσως μόλις επιβεβαιωνόταν η δικηγορική ιδιότητά μου, αφετέρου δεν υπήρχε ουσιαστικό αντικείμενο. Γιατί αντικείμενο της προκαταρκτικής ήταν τα όσα ανέφερα σε μία διαδικτυακή εκπομπή χωρίς όμως αυτά να είναι αποτυπωμένα εγγράφως ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να απαντήσω έστω και στα στενά χρονικά όρια του αυτοφώρου. Δεν υπήρχε καμία αναγκαιότητα για τη σύλληψη αυτή, όπως π.χ. το να διαφυλαχθούν και να βεβαιωθούν κρίσιμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης στοιχεία. Τίποτα. Ήταν για όσα είπα σε μία εκπομπή η οποία είχε ήδη ολοκληρωθεί. Και η οποία ήταν σε ένα link σε ένα παρακρατικό email και από εκεί σε έναν ψηφιακό δίσκο.

Ήταν μία σύλληψη για τη σύλληψη. Για να δείξει τα δόντια της η οργάνωση αμέσως μόλις πέρασε την τροποποίηση του 191 και να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όπου υπάρχει αμφισβήτηση των αποφάσεών της και των εγκληματικών ενεργειών της. Προς όποιον τολμά και αντιστέκεται.

Αυτό ήταν που αντιμετώπιζα στα στενά αυτά όρια του αυτοφώρου. Έναν ψηφιακό δίσκο. Τον οποίο τώρα κάποιος εισαγγελέας εφετών, το όνομα του οποίου θα γνωρίζουμε αύριο αφού σήμερα δεν μου επιδόθηκε η κλήση, προφανώς το έχει βαφτίσει “αναγνωστέο”, που και μόνο αυτό  ακόμα και σε ανθρώπους που δεν είναι νομικοί ακούγεται γελοίο. Για ένα τέτοιο “αναγνωστέο” αντέδρασα πριν από κάποιους μήνες στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, στη δίκη για υποκλοπή με έναν αντίστοιχο ψηφιακό δίσκο αντί για την απομαγνητοφώνηση των τεσσάρων ωρών συνομιλίας του κατηγορουμένου με τον μακαριστό Παύλο της Γλυφάδας. Και φυσικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για την αυτονόητη απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας στα Εγκληματολογικά της Γ.Α.Δ.Α. και ανέβαλε τη δίκη για την 12.12.2021.

Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι τη δίκη αυτή την θέλω.

Αν είναι όμως να φτάσουμε τελικά στη δίκη, θα φτάσουμε με πολλές και δραματικές απώλειες για την οργάνωση και την μικρή αυτή ομάδα των εισαγγελέων που ελέγχει προς το παρόν ακόμα ολόκληρη την Δικαιοσύνη παρασύροντάς της στον βούρκο της ανυποληψίας. Μία μικρή ομάδα η οποία ήδη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Για την ανυπαρξία της όλους αυτούς τους μήνες που δεν έλεγα, δεν έγραφα, δεν ανέφερα, δεν επέδιδα, δεν κατήγγειλα και δεν μήνυα τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτά που πολύ συνοπτικά ανέφερα στην επίμαχη διαδικτυακή εκπομπή. Στην οποία ουσιαστικά ελάχιστα ανέφερα σε σχέση με τον τεράστιο όγκο των δημοσίων καταγγελιών και νομικών ενεργειών μου μήνες τώρα. Και του αποδεικτικού υλικού που πάντα συνόδευε τις καταγγελίες μου και που ήταν άλλωστε και ο λόγος που οι εισαγγελείς δεν τολμούσαν μέχρι τώρα να με αγγίξουν. Μέχρι που η οργάνωση αποφάσισε να παίξει και το τελευταίο της χαρτί. Το οποίο όμως και νομοτελειακά θα κάψει.

Όπως όμως παρουσιάζεται η “κατηγορία” στο παρακρατικό email, καλούμαι στη δίκη αυτή, αν και εφόσον τελικά γίνει, να γκρεμίσω δικαστικά πριν την ώρα της τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Όσοι με παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα καταλαβαίνουν τι δίκη θα είναι αυτή. Θα είναι η δίκη της μήνυσης της 19ης Ιουλίου, του επιστημονικού κόλαφου της 5ης Αυγούστου, με όλο το τεράστιο υλικό που έχει συγκεντρωθεί έκτοτε μαζί με τον ογκόλιθο των αποδείξεων και των μαρτυριών του πλήθους αυτού των ανθρώπων από όλες τις μεριές της πολύπαθης πατρίδας μου που θα έρθουν να επιβεβαιώσουν τα εγκληματικά πρωτόκολλα της απάτης, του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού που ξεκάθαρα αποσκοπεί στη μείωση του πληθυσμού.

Το ζήτημα όμως και το ερώτημα που τίθεται με αυτή τη δημοσίευση είναι άλλο.

Θα παραμείνετε σιωπηλοί;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καταγεγραμμένα όλα τα ψέματα υποθέτω από την dream team σας κε. Αντωνιάδη. Παγωνι- Βασλακοπουλος ότι τα 💉πήραν κανονική άδεια και τελείωσαν οι κλινικές μελέτες φάσης 3, όλοι τους συν πρωθυπουργοί ως κι η Φον Ντερ Λαινεν ότι πρόκειται για πανδημία ανεμβολίαστων κλπ κλπ.

Comments are closed.