ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! 55ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
kerkyra-astyno

Με γροθιές στο πρόσωπο του αστυνομικού και λεκτική βία φέρεται ότι απάντησε 55χρονος Κερκυραίος, όταν του έγινε προτροπή να φορέσει τη μάσκα του.

Το γεγονός συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 55χρονος αντέδρασε βιαίως και αφού εξύβρισε τα αστυνομικά όργανα, επιτέθηκε στον έναν γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο. Ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη, ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου χρειάστηκε να βάλει ράμματα στο αριστερό του φρύδι ενώ έχει και μώλωπες στο μάτι.

Ο 54χρονος Κερκυραίος σύμφωνα με το corfunews, συνελήφθη και με την αυτόφωρη διαδικασία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΜΑΣΚΑ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε ανοιχτούς χώρους μάσκα προστασίας κατά της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού.
    ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΚΩΛΟΜΠΑΣΚΙΝΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ;
    ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  2. τωρα το παρακάνει ο κόσμος …… να του εκοβε κλίση να του την εμπαινε μα για μια παρατήρηση ??? μα ο κοσμος εχει παρει ανάποδες

Comments are closed.