ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ!!!! “ΕΧΕΙΣ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ” – ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ Κ@ΛΟΦΕΡΑΝΤΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Κοινοποίηση:
mitsotakiskanadas-640x426

Αντιμέτωπος με ακτιβίστρια υπέρ της Παλαιστίνης στον Καναδά βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα X, η ακτιβίστρια, αφού βεβαιώνεται ότι έχει μπροστά της τον Έλληνα πρωθυπουργό, του λέει ότιείστε συνένοχος στη γενοκτονία των Παλαιστίνιων”.

Ο κ. Μητσοτάκης, αιφνιδιασμένος, τής ανταπαντάείστε σοβαρή;”, και εν συνεχεία η ακτιβίστρια απευθύνει σειρά κατηγοριών.

“Έχουν σκοτωθεί 14.000 παιδιά στην Παλαιστίνη. Έχετε το αίμα των ανθρώπων αυτό στα χέρια σας. Πως αντικρίζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;” ακούγεται να του λέει.

Ο πρωθυπουργός ανταπάντησε ότι έχει ζητήσει κατάπαυση του πυρός και απομακρύνθηκε γρήγορα από το σημείο, με την ακτιβίστρια να συνεχίζει να του απευθύνει ερωτήματα.

“Τι παραπάνω κάνετε; Γιατί δεν εφαρμόζετε κυρώσεις στο Ισραήλ; 14.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν σκοτωθεί. 40.000 Παλαιστίνιοι είναι νεκροί. Εμπάργκο όπλων! Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε το αίμα 14.000 παιδιών από την Παλαιστίνη στα χέρια σας. Πώς μπορείτε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη; Το Ισραήλ είναι τρομοκρατικό κράτος”.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Καί πόσα εκατομμύρια αυθόχθονοι Ινδιάνοι στον Καναδά έχεται εσείς σκοτώσει και ακόμη σκοτώνεται καταστρέφοντας τους ψυχολογικά, οικονομικά. Διαγράφοντας των πολιτισμών τους.
    Είναι γνωστόν ότι η γενοκτονία των αυτοχθόνων ακόμη συνεχίζεται στον Καναδά!

  2. ΠΡΟΣ, “Κοιμοσαστε και θα κλαιτε στο τελος”.. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ???

  3. Μπορεί να πεις και το άλλο αφού δώσεις την πρώτη απάντηση παρακαλώ ποιος είναι ο εργοδότης σας η σε ποια οργάνωση ανήκει ο ακτιβισμός σαν κλπ μεχρι και ο Μπαιντεν είπε παρακαλώ αφήστε τες να περάσουν δηλαδή είναι τρελές

  4. ΠΡΟΣ, “χαχαχαχα”.. ΕΑΝ ΤΟ..”ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ”,ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗΝ “ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ”, ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ “ΑΡΡΩΣΤΟ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ” !!!

  5. Αντι να καθησει για τη γιοτρτη της 25ης Μαρτιου, πηγε να πηδηχτει στον Καναδα ο κοπριτης.

  6. Το πως τον κυκλωνουν κατευθείαν με την παραμικρή “απειλή” τα μπραβονια του με ξεπερνά.

  7. Αυτός κοιτάει τον καθρέπτη και βλέπει τον Ναπολέοντα μπροστά του.

  8. Στ’ αρχίδια μας για τους “παλαιστινίους” και γενικότερα για όλους τους ισλαμιστές! Επί 1400 χρόνια γενοκτονούν τους Έλληνες της Μεσογείου αλλά και άλλους γηγενείς λαούς και έθνη και τώρα κάνουν πολιτισμική οικειοποίηση (πχ βλέπε τους μαύρους και άραβες εισβολείς της Αιγύπτου που οικειοποιούνται τον Αιγυπτιακό πολιτισμό των Κοπτών Χριστιανών, των πραγματικών απογόνων των αρχαίων Αιγυπτίων). Ακόμα και τώρα οι λαθρομετανάστες “παλαιστίνιοι” και γενικότερα οι ισλαμιστές έρχονται εδώ και εγκληματούν κι όλα αυτά με βάση τις ελευθερίες που τους δίνει το ψευτο-βιβλίο τους, το κοράνι, που επιτρέπει ληστείες, βιασμούς, δολοφονίες των απίστων. Καιρός είναι λοιπόν να πεθάνουν οι ισλαμιστές και να ξεχαστεί ο ομοφυλόφιλος μωάμεθ (για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχει αναφορά σε χαντίθ για την νύχτα που πέρασε ο “προφήτης” με δύο γυμνούς προικισμένους μαύρους που τον ξεκώλιασαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε να περπατήσει την επόμενη ημέρα)….

    1. Πρεπει να εισαι τραμπουκος μεχρι και τα μπουνια !!

    2. Όχι αγαπητέ καθόλου δεν είναι στα αρχιδια σου για τους Παλαιστίνιους γιατί τώρα τις μεταναστευτικές ροές τους στη πατρίδα σου θα τις εχεις με τις ευχές Μητσοτάκη .Το ισλάμ βρίσκεται στη μέση ανατολή που είναι δική του τι δουλειά έχει η δύση να κάνει επεκτατικους πολέμους εκεί με πρόφαση ειρηνευτική επέμβαση . Δηλ αν γίνει εμφύλιος στη Αμερική όταν θα βγει ο Τραμπ από οπαδούς των δημοκρατικών πρέπει η Συρία η Παλαιστίνη το Ιράν ο Λίβανος το Ιράκ το Αφγανιστάν να ριξουν πυραύλους για ειρηνευτική παρέμβαση ? Αν το Ισραήλ δεν ακολουθούσε πιστά την Σιωνιστική ατζέντα δλδ τη δημιουργία του νέου Ισραήλ που θα πιάνει από το Νείλο μέχρι το Ευφράτη κανείς Ισλαμιστής δεν θα έπαιρνε σάπια καράβια να ρθει στη Δύση .Τόσο απλά

      1. τι μ@λακιες ρε ? σιγα μην γινει εμφυλιος στην Αμερικη

        1. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει και πολύ τα γεγονότα που συνέβησαν όλα αυτά χρόνια από την στιγμή που ο Τραμπ έγινε πρόεδρος της Αμερικής και μέχρι και σήμερα .Πόσες φορές ξεσηκώθηκαν σε επεισόδια σοβαρά οι δημοκρατικοί εναντίων των συντηρητικων και το ανάποδο .ένα απλό παράδειγμα που μπορείς να το βρεις στις NYTimes από το 2016 “”και Χιλιάδες άνθρωποι σε όλη τη χώρα παρέλασαν, έκλεισαν αυτοκινητόδρομους, έκαψαν ομοιώματα και φώναξαν οργισμένα συνθήματα το βράδυ της Τετάρτης για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή του Ντόναλντ Τζέι Τραμπ στην προεδρία.”” Από τότε επακολούθησαν πολλά χειρότερα ειδικά όταν ο Τραμπ πίστευε ότι οι εκλογές μαγειρευτηκαν υπέρ του Μπαιντεν .. επειδή στην ελλάδα όλοι είμαστε όλοι μαλθακοι χωρίς νεύρο και δεν αντιδρούμε δεν σημαίνει ότι οι αμερικάνοι είναι το ίδιο αυτοί πιο πολύ νεύρο έχουν από εμάς τελικά
          . Και να πιο πιθανός είναι ένας εμφύλιος στην αμερική επανασταση εδώ

    3. χαχαχαχα Είσαι βλάκας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό;;;

  9. Βρε τον πουστη.ξαναψηφιστε τον αρχιδια μαλακες νουδουλοι

  10. Ενδιαφέρον βίντεο, δείχνει ανάγλυφα την προσωπικότητα του Κούλη: όχι μόνο παντελώς ασυνείδητος αλλά και θρασύτατος σαν χίλιοι πίθηκοι.

  11. νεοταξικό… δεν του καίγεται καρφί για τίποτα…

  12. ο αδωνις γεωργιάδης μαζί με τον πορδοσάλτε …
    θα αυτοκτονήσουν απο την στενοχώρια τους…..που βρέθηκε ατομο να τα βάλει με τον ηγεμόνα μητσο-μιζο-κούλη

  13. Η Παλαιστίνη νόμιζαν ότι θα κόβουν τα κεφάλια των εβραίων και αύριο Τα κεφάλια των κατοίκων της Ευρώπης και δεν θα είχαν επίπτωση τώρα αν νιώθουν αδικημένοι να πάνε να πολεμήσουν.. Και κάτι ακόμα για σας τους φιλεύσπλαχνους Που υποστηρίζεται δαύτους.. για τον Ερντογάν η πολιτική τελειώνει θα δηλώσει ασθένεια και θα αποχωρήσει από την πολιτική ξέρετε τι έχει να γίνει με το Ιράν και την καινούργια πολιτική ηγεσία της Τουρκίες μέσα στην Ευρώπη έχετε συνειδητοποιήσει τι έρχεται και σε μας..

    1. Τρέχα τώρα στο Μαξίμου να πάρεις το μεροκάματο. Αξιος!

  14. Ελληνάρες μου είδατε πως του τα χώνουν στο εξωτερικό;;;;;; Εδώ τρέχετε και του φιλάτε το χέρι και τον κερνάτε τυρόπιτες παλιοραγιάδες. Με όλα αυτά που έχουν κάνει θα έπρεπε να φοβούνται να κυκλοφορήσουν αλλά εσείς βολεμένα κομματόσκυλα τον γλείφεται. Φτού σας.

    1. Εδώ καταπληκτικέ μου άνθρωπε από την πρώτη μέρα του πολέμου στη Παλαιστίνη εβαζαν άρθρα στα σάιτ τους με εντολή Μαξίμου για εκφοβισμό της Κοινής γνώμης Σχολιάζεις υπέρ της Παλαιστίνης είσαι δυνάμει τρομοκράτης της Χαμάς άρα η κάνεις διασπορά ψευδών ειδήσεων και η αντιτρομοκρατική σύντομα θα σε επισκεφτεί .
      Τα payroll τρολακια τους σου επιτίθονταν σε dt…Αυτά μόνο και μόνο αν έλεγες κάτι υπέρ της Παλαιστίνης ..φαντασου να τα έβαζες και με τον Αδιαφιλονίκητο 41 τακατο για την εξωτερική πολιτική του τι θα παθαινες !

  15. Στέφανε είχε πάρει και το αμόρε του τον Φρέντυ μαζί ο Κυριάκος ; Εξάλλου και ο Τριντώ τα ίδια κάνει …

  16. Γελάει το καθίκι.
    Κρεμάλα χρειάζεται για να του κοπεί το γέλιο.

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ!!! ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…ΒΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΙΣΤΕ…

  18. Όπου δεν πέφτει ξύλο (λόγω δημοκρατίας) πέφτει μονταζιέρα. Έχει μάθει να πετάει μία παπαριά και να στρίβει τιγκανά και μετά να την πέφτουν δέκα μπράβοι σ’ αυτόν που φωνάζει. Στον Καναδά είναι αλλοιώς όμως, οπότε αυτά τα ωραία μόνο στο μακελειό τα μαθαίνουμε γιατί τα πορνοκάναλα τα περνάνε πρώτα από τον χασάπη.

  19. Τον έχουν πάρει χαμπάρι σε όλον τον κόσμο τον παλιοπουστ@ρ@

  20. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!! ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΜΕ??? ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΙ. ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΜΙΖΑΣ.

    1. Θα του το βάλουμε στο πάτο το χεράκι του..αλλα ξέχασα το βάζει ο ίδιος στο εαυτό του τα βραδάκια..θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου άθλιο ερπετό..κ δεν εννοώ την Μαρίκα..ξερεις εσύ ψυχασθενικο ερπετικο..βγαλε το χέρι απ την τσέπη ρε @ρχιδι σιχαμένα.. ..να σε βρούνε παγωμένο κέρατα τριπ@υστα..φρικιαστικος θάνατος σε περιμένει..απολαυσε τον φρέντο κ την θλιβερή σου ύπαρξη όσο μπορεις..η κλεψύδρα σου αδειάζει……

  21. Δεν θα μπορουμε να ταξιδεψουμε με αυτο το αρχιδι που αντι να το βουλωσει παρεξηγηθηκε κ ολας ο ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΓΑΜΙΟΛΗΣ . Οσοι το ψηφισατε ειστε ιδιοι κ συντομα θα το πληρωσετε . Δεν ξεχνω μουνοπανα .

  22. Εδώ στην απολυταρχία δεν κουνιέται φύλλο. Πήγε Καναδά για να βρεθεί μία να του κάνει κριτική.

  23. Τελικά δεν είναι και τόσο ψύχραιμος ! Έτρεμε ολόκληρος το τέρας της ψυχραιμίας όπως θέλουν τα μέσα του να τον παρουσιάζουν .Ο Ράμα που χτύπησε την δημοσιογράφο γατάκι μπροστά του .Γιατί τουλάχιστον ο Αλβανός τα κάνει στη κάμερα ..ενώ αυτός βάζει τον Δημητριαδη να κάνει τη βρώμικη δουλειά

Comments are closed.