“ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ”… “ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ”… “ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΜΠΑΜ”… [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_62

Μεταξύ του πανικού από τη “σύγχυση στις γραμμές” και του μπαμ, 1 με 1,5 λεπτό.

Είναι ο χρόνος που σας είπα από το κλειδί που σας έδειξα, μέχρι το σημείο της σύγκρουσης.

https://nikosantoniadis.tv/2024/04/26/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b9%ce%b6%cf%89/

Άλλωστε, δεν σας έκανε ποτέ εντύπωση πώς γίνεται οι “βοηθοί” που έχουν κάνει αυτή τη διαδρομή άπειρες φορές, να μην έβλεπαν ότι το τρένο πήγαινε αριστερά αντί για δεξιά επί τόση ώρα; Αντί να βλέπουν τις ράγες της κατεύθυνσης προς Αθήνα, δεν έβλεπαν ότι αριστερά τους ήταν τα χωράφια;

Όπως φαίνεται λοιπόν από τα στοιχεία που δημοσιοποίησα (και τα οποία ήταν μπροστά σε όλους), το τρένο πήγαινε κανονικά και μόνο από το κλειδί στη θέση Mακρυχώρι, 1 με 1,5 λεπτό πριν τη σύγκρουση, άλλαξε γραμμή.

“Σύγχυση στις γραμμές”…

Και με αυτό το βίντεο, εγώ σταματάω εδώ.

Αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα. ΚΑΙ για την αλήθεια ΚΑΙ για την ασφάλειά μας. Τίποτα κατά τα λοιπά δεν αλλάζει ως προς τις εγκληματικές ευθύνες αυτών που γνώριζαν και επέτρεψαν, όχι προφανώς για πρώτη φορά, την μεταφορά των χημικών.

Αν θυμάστε, στις δημοσιεύσεις εκείνες που είχα κάνει στην αρχή, είχα απευθυνθεί δημόσια προς όλους τους εμπλεκόμενους και είχα ζητήσει το αυτονόητο:

Να βγει η εταιρεία και να πει τι στο διάολο μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Επί δύο εβδομάδες σχεδόν δεν είχαν πει τίποτα. Μετά τη δημοσίευση αυτή βγήκε την επομένη η εταιρεία και είπε κάτι αδιανόητα για μπύρες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Ούτε μισό κουτί μπύρα δεν βρέθηκε στο χώρο, αλλά και πάλι ζήτησα να βγάλουν στη δημοσιότητα τα παραστατικά. Ακόμα και αν μετέφεραν μπύρες, προφανώς αυτές δεν είχαν πόδια να ανέβουν μόνες τους στο τρένο. Κάποιος τις έβαλε σε αυτό. Με παραστατικά.

Η κυβέρνηση προφανώς γνωρίζει. Τα παιδιά δολοφονήθηκαν. Για αυτό και όλη αυτή η επιχείρηση συγκάλυψης.

Κάποιοι όμως φαίνεται πως έριξαν το τρένο των παιδιών στην εμπορική αμαξοστοιχία.

Την αμαξοστοιχία με επιβάτη τον χάρο τον ίδιο.

ΕΔΩ το βίντεο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response