Με δύο νέα προβλήματα της τελευταίας στιγμής, ο Ράφα Μπενίτεθ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet την Κυριακή (15/02, 21:00). Οι Γιώργος Κυριακόπουλος και Ίνγκι Ίνγκασον δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, καθώς αμφότεροι αντιμετώπισαν θέματα υγείας στην τελική προπόνηση.
Ο Κυριακόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση και κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ ο Ίνγκασον ένιωσε ενοχλήσεις μετά το τέλος του προγράμματος και θα εξεταστεί εκ νέου μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Παράλληλα, οι Ντέσερς, Πελίστρι και Τζούριτσιτς συνέχισαν σε ατομικό ρυθμό, παραμένοντας εκτός πλάνων, ενώ οι Τσιριβέγια, Σισοκό και Κώτσιρας ακολούθησαν θεραπεία. Στα θετικά, ο Ρενάτο Σάντσες ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τίθεται ξανά στη διάθεση του προπονητή.
Τέλος, ο Ανδρέας Τετέι δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση, καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.






