Ξάνθη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κοινοποίηση:
peripoliko-1

Στην Ξάνθη συνελήφθησαν δύο άτομα, για τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε από έναν έντονο τηλεφωνικό καβγά ανάμεσα σε έναν από τους δράστες και τον παθόντα. Στη συνέχεια, ο δεύτερος δράστης μετέφερε τον πρώτο σε σημείο της πόλης όπου έγινε συνάντηση με το θύμα και, μετά από διαπληκτισμό, τραυμάτισε τον τελευταίο με μαχαίρι.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Κατά την έρευνα, στην κατοχή του πρώτου συλληφθέντα εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο για την τέλεση της συγκεκριμένης παράνομης πράξης.

Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response