Η παρουσία της φέτας στα ευρωπαϊκά ράφια αποτελεί εδώ και χρόνια πεδίο σκληρού ανταγωνισμού, με εταιρείες εκτός Ελλάδας να διεκδικούν μερίδιο σε μια αγορά που παραδοσιακά ανήκει στην ελληνική παραγωγή. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η γερμανική εταιρεία GAZI GmbH, η οποία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους διακινητές λευκών τυριών στην Ευρώπη, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις για τη χρήση του όρου “φέτα”.
Διαβάστε περισσότερα στο voicenews.gr







Εγώ είδα φέτα στην γερμάνια 2. 39 ευρό τα 400γρ και γράφει φέτα αυτό είναι άπατη πουλάει λευκό τυρί και έχει βάλει συσκευασία που γράφει φέτα.
Μην περιμένει κανείς 8 ευρό φέτα και εγώ αγόρασα τον στιγμαιο καφέ 200γρ 5. 49 ευρό τώρα τα 200γρ έχουνε 9. 27 ευρό αυτά ήτανε πριν τον μητσοτακη το μετά το βλέπετε κάθε μέρα.
Εαν εδω δεν την πουλανε 8 ευρω σε προσφορα δεν την ακουμπαω.Και λεω παντου το γνωστο ρητο.Ας τη βαλουν στο κω….. τους.Ετσι θελουν οι καρτελπουστ….