ΤΟΝ ΈΣΦΑΞΑΝ! Έγκλημα στον Εύοσμο: «Μας κακοποιούσε σεξουαλικά για χρόνια» είπαν μάνα και κόρη

Κοινοποίηση:
SALONIKI

Όπως υποστήριξαν και οι δύο αποτελούν θύματα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης από τον νεκρό 49χρονο

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή πήραν μητέρα και κόρη μετά από πολύωρη κατάθεση στον Ανακριτή το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου.Όπως υποστηριξαν και οι δύο αποτελούν θυματα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 49χρονο μαχαίρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του. Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία. Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

d262a87b-4352-4b79-b694-5b2c893135b8.jpeg

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΝΕΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ????? ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ???? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ???? ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΤΣΙ !!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ !!!!!

  2. Καημενε Αθανασοπουλε τι σου ‘ μελλε να παθεις….

  3. Αν αντιλαμβανόσουνα ότι κακοποιούσε το παιδί σου μωρή μπουχεσα θα τον είχες καθαρίσει από την πρώτη στιγμή και δεν θα περίμενες να ενηλικιωθεί…. κανένα γκομενικό θα παίζει και πας να δικαιολογηθείς !!!!

Comments are closed.