Ποιοι ήταν στον «γάμο» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και της Μάρτα Φασίνα στη Villa Gernetto

Κοινοποίηση:
σιλβιο2

Ανάμεσα σε εξήντα περίπου  καλεσμένους,  φίλους, συγγενείς και πολιτικούς, πραγματοποιήθηκε η τελετή ΄΄γάμου΄΄  του Σίλβιο  και της Μάρτα στη βίλα του δέκατου όγδοου αιώνα Gernetto.

Το μενού με γεύσεις Λομβαρδίας.

Ο Μπερλουσκόνι έφτασε με ένα γκρι Audi γύρω στις 11. Μπροστά στην πύλη της Villa Gernetto, τον καλωσόρισε ένας μεσήλικας με  μια ταμπέλα στο χέρι και την επιγραφή W Silvio.

Η βίλα στο Lesmo, στην επαρχία Monza και Brianza, χτίστηκε τον δέκατο όγδοο αιώνα και αγοράστηκε πριν από περίπου δεκαπέντε χρόνια από τη εταιρεία Fininvest.

Πρώτοι έφθασαν ο αδερφός Paolo Berlusconi, ο Adriano Galliani και η  Licia Ronzulli. Υπήρχαν τα παιδιά Marina, Barbara, Eleonora και Luigi αλλά όχι ο Piersilvio, λόγω  Covid.

Αμέσως μετά έφθασαν οι Gianni Letta, Fedele Confalonieri, Niccolò Ghedini με τη γυναίκα και τον γιο του, οι Alberto Zangrillo και Marcello Dell’Utri.

Μεταξύ των πολιτικών, ήταν οι Antonio Tajani, Anna Maria Bernini, Vittorio Sgarbi. Στο μεσημεριανό γεύμα παρευρέθη   και ο Matteo Salvini.

Τριώροφη ήταν η τούρτα, συμβολίζοντας τα τρία χρόνια συμβίωσης του ζευγαριού.

Ανοίχθηκαν για το κυρίως γεύμα οίνοι  pinot bianco του 2020 και pinot nero του 2018 και για το επιδόρπιο  moscato, του οινοποιείου  La Cantalupa. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν σε ένα ντουέτο τον Silvio και τον Felice Confalonieri, που έπαιζε πιάνο. Στη συνέχεια ο Knight τραγούδησε γαλλικά τραγούδια και στο τέλος το «O mia bela Madunina». Μαζί του ήταν και ο Gigi D’Alessio.

Η Μάρτα εντυπωσίασε τους καλεσμένους με το πανέμορφο λευκό γαλλικό δαντελένιο φόρεμα, δημιουργία του Antonio Riva.

Η Marta Fascina, γεννημένη στην Καλαβρία, στις 9 Ιανουαρίου 1990,  είναι Ιταλίδα πολιτικός με το κόμμα  Forza Italia και είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από το 2018 .

Το μενού ήταν με γεύσεις Λομβαρδίας, όπου κυρίαρχο ήταν το μοσχαρίσιο κρέας σε μιλανέζικο κεφτεδάκι και σε φέτες με κόκκινο κρασί και σκούρα κρέμα πατάτας και καρότου με κανέλα.

Η φαμίλια Vittorio Cerea,  που διοργάνωσε το catering, έχει βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin. Η επιχείρηση «Da Vittorio» που μετρά 50 χρόνια λειτουργίας, ιδρύθηκε από τον Vittorio Cerea και  διευθύνεται σήμερα  από τη Signora Bruna Cerea και τα πέντε παιδιά της. Ο Enrico και ο Roberto είναι και οι δύο σεφ, ο Francesco διαχειρίζεται την κάβα και τις υπηρεσίες catering, η Rossella είναι επικεφαλής της φιλοξενίας στο Restaurant and Dimora, ενώ η Barbara διευθύνει το Cavour 1880, το καφέ-ζαχαροπλαστείο στο Bergamo Alta.

Το 2020 τα αδέλφια  Chicco και Bobo Cerea είχαν αναλάβει το γαμήλιο συμπόσιο του Luigi, του μικρότερου γιου του Silvio Berlusconi, και της Federica Fumagalli.

τζερνεττο

σιλβιο1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: