Πανηγυρίζει ο Χατζηδάκης για τα POS: «Είναι ένα βήμα μπροστά για την Ελλάδα»

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΝΕΟΥΣ(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Για το εγχείρημα της διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS αναφέρθηκε στο Twitter ο Κωστής Χατζηδάκης:

«Πολλοί δεν πίστευαν ότι θα γίνει, αλλά έγινε! Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές προχώρησε, όπως είχε προγραμματιστεί μέχρι τις 30 Απριλίου. Και αυτό είναι σοβαρό χτύπημα στη φοροδιαφυγή!

Ήταν πολύ δύσκολο εγχείρημα. Χρειάστηκε να συνεργαστούν μαζί μας και την ΑΑΔΕ εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, οι τεχνικοί εγκατάστασης και οι πάροχοι υπηρεσιών και τεχνικών εργαλείων.

Δεν το βάλαμε κάτω. Προχωρήσαμε πάρα τις δυσκολίες αυτήν την τόσο χρήσιμη και κοινωνικά δίκαια μεταρρύθμιση. Όσοι ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Και όσοι, πολύ λίγοι (το 5%), επιμένουν να μη συμμορφώνονται και να κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό στους συναδέλφους τους θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου.

Μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτό το εγχείρημα. Και ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεων και επαγγελματιών που συνεργάστηκαν μαζί μας. Είναι ένα βήμα μπροστά για την Ελλάδα!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ποιο βημα μπροστα ρε αχρηστε. Ενα βημα μπροστα στον απολυτο ελεγχο ειναι για το καλο μονο το δικο σας και οχι του πολιτη .Αλλα φταινε οι κατοικοι που δεν φευγουν ολοι τρεχοντας απο κει για να γλυτωσουν. Και ενταξει οι φτωχοι που δεν εχουν τιποτα ουτε σπιτι αλλα οι αλλοι απορω πως δεν πουλουν να φυγουν μακρυα .Βεβαια τωρα δεν τους αφηνετε να βγαλουν και τα λεφτα εξω οπως αλλωτε αλλα παντα υπαρχει λυση.

  2. ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ
    ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    για να δούμε πόσο πέτυχε
    η σαχλαμάρα σου!!!!!!!
    Αμ, κουτέ καράφλα με αργό ιντερνετ τι πέτυχες;;;
    να περιμένει κάποιος ΑΝ περάσει η κάρτα
    και ΑΝ κάνει μπιπ η ταμειακή για να βγαλει την απόδειξη
    ΑΡΧ@@@@Σ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!

Leave a Response