Πέτρος Γαϊτάνος: “Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση του οποιουδήποτε”

Κοινοποίηση:
PETROS_GAITANOS

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από αυτό.

«Επίτρεψέ μου να μη σχολιάσω κάτι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις, γιατί δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ένας ιερέας ή ένας μητροπολίτης μπορεί να λέει κάτι που εμείς πιθανόν, δεν βλέπουμε ή πιθανόν δεν το λέει ακριβώς έτσι».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πιθανόν να είναι μια ηχηρή καμπάνα που στη διάρκεια, δεν θα ξαναηχήσει. Κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιαιτέρως αξιόλογοι στην εκκλησία και θα ήθελα, ανεξάρτητα με το αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε ο καθένας με κάποια πράγματα».

Ο Πέτρος Γαϊτάνος τόνισε επιπλέον, πως όλοι θα έπρεπε να σέβονται την προτίμηση που μπορεί να έχει κάποιος άλλος, αλλά και τα συναισθήματά του.

«Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι, όπως κι αν είναι κι ό,τι κι αν είναι, μοιράζονται μια τρυφερότητα, μια αγάπη κι έναν έρωτα θα πρέπει όλοι να στεκόμαστε με σεβασμό και απάθεια. Δεν μας αφορά. Από εκεί και πέρα όμως, όλα τα υπόλοιπα έχουν πάρα πολλή κουβέντα. Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε από εμάς, να σε κυνηγούν χιλιάδες άνθρωποι και να σε δείχνουν, γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο. Στέκομαι στην αγάπη, την τρυφερότητα και τη συντροφικότητα», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να εξελιχθεί μετά, δηλαδή ο τρόπος αυτού του έρωτα οποιουδήποτε, μπορεί να εξελιχθεί, είτε ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι, με διάφορους τρόπους. Εμείς δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση. Θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα σε αυτό που ξεφεύγει είτε γιατί είναι πολύ επιθετικό και ακραίο είτε γιατί γίνεται πολύ προσβλητικό γύρω από τα κοινά ήθη και τις αξίες. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι στον έρωτα και στην αγάπη δεν πρέπει κανείς να παρεμβάλλεται. Πρέπει οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. μπορει ο αλλος να θελει να βιασει μια γυναικα,ε μην κατηγορουμε την ερωτικη του διαθεση.πρεπει να εκτονωθει ο ανθρωπος

  2. Γεμισαμε πουστηδες…..
    Πω πω…
    Τι ειναι αυτο ρε γαμωτο….σαν τα σπανακια ξεφυτρωνουν…..
    Ρε τον πισωγλεντη….τον οσφυοκαμπτη….

  3. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΟ!!
    ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΣΥΧΟΣ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ.

  4. Απορω γιατι τους υπερσπιζεται αφου απο αυτους κανεις δεν παταει στην εκλλησια μη τυχον και πεσει κανα καντηλι στην κεφαλα τους.
    Και δεν γινεται να πατας σε 2 βαρκες μια να εισαι ο μοναδικος που ψελνεις το πασχα(για κονομα) και απ την αλλη να τους υπερσπιζεσαθ αρα εισαι κι εσυ τοιουτος και μην κρυβεσαι πια….

  5. Αγάπη, αγάπη, αγάπη ή απλά θέλουν να πηδήξει ο ένας τον άλλον και να κάνουν ανωμαλίες;
    Αν γουστάρεις να κάνεις τέτοια οκ, αλλά να μην μας λές μετά οτι είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος.
    Μην ερμηνεύεις τις θρησκείες όπως σε συμφέρει.

  6. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ??? ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

    1. Η παιδεραστία είναι ποινικό αδίκημα διότι είναι βιασμός παιδιού. Επομένως μη συγκρίνεις μια συναινετική σεξουαλική πράξη με έναν βιασμό.

  7. Δεν κατηγορούμε τίποτα. Απλά το θεωρούμε ανωμαλία πολυδιαφημισμένη που έχει παντελώς πλέον αηδιάσει τον κόσμο. Άμα είσαι τέτοιος, δεν μας αφορά. Γάμους, παιδιά κ παντρειές μόνο μην ζητάς κ όλα καλά. Άστους αυτά για την κανονική και ευλογημένη εκ Θεού οικογένεια

  8. Ξεσκεπάστηκε κι αυτός ο δήθεν Χριστιανός…. Δήθεν Χριστιανέ, ο Απόστολος Παύλος έγραψε ξεκάθαρα για την “τρυφερότητα” μεταξύ 2 ομοφυλοφίλων και που θα τους οδηγήσει αυτή, στην Κόλαση….. Τώρα εσύ 2000 χρόνια μετά, τα λες μία έτσι και μία γιουβέτσι γιατί έτσι σε βολεύει….

Leave a Response