Πέθανε ο αθλητικογράφος Στράτος Σεφτελής

Κοινοποίηση:
thggbh

Πένθος στην ελληνική αθλητική δημοσιογραφία από τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή, στα 68 του χρόνια έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Κώστας, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1955 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα “Φως των Σπορ”, ενώ στην συνέχεια πέρασε από την “Αθλητική Ηχώ” και αργότερα στο “Έθνος”, όπου έμεινε για πάνω από 30 χρόνια.

Από το 1981 εργάστηκε στην ΕΡΤ, όπου κάλυψε αμέτρητους αγώνες ποδοσφαίρου, στίβου και υγρού στίβου, παρουσιάζοντας και αθλητικές εκπομπές, ενώ υπήρξε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων στη δημόσια τηλεόραση από το 1993 έως το 1998.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι Θεός ‘σχωρέστον, αιωνία και άληστος η μνήμη του ΑΕΚτζή Στρ.Σεφτελή, ο Θεός να τον αναπαύει και Καλό Παράδεισο.
    Τα σχόλια κάποιων σχολιαστών αποδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού προς τον νεκρό εκλιπόντα και την ανοησία που δέρνει ορισμένους στον τόπο αυτόν που λέγεται Ελλάδα. Σεβαστείτε τον πεθαμένο και προσευχηθείτε για την ανάπαυση της ψυχής του! Αφήστε τον Θεό μας να τον κρίνει!

  2. Αλλη μια πασοκοπατσαβούρα της μεταπολίτευσης με iq ραδικιού.

    1. τον κακο σου τον καιρο και τον αγυριστο βλακα ηληθιιοε…ανοιξε εναν λακκο και πεσε μονος σου μεσα γιατι δεν προσφερες ποτε τιποτα στην κοινωνια…ηλιθιε…σεβασου την μνημη ενος ανθρωπου!!!

      1. Η αληθεια ειναι ενοχλητικη Εσενατι σε πειραξε το πασοκοπατσαβουρα η’ το IQ ραδικιου απο την στιγμη που κανενα ραδικι δεν διαμαρτυρηθηκε που το εξισωνει με τ’απολυτο 0

      2. Ρε βόδι! Τι να κάνει; Να σεβαστεί τη μνήμη του νεκρού;;;;; Δηλαδή οποιοδήποτε μ@λ#κας με το που πεθαίνει θα του τα συγχωρούμε όλα;;;;; Με αυτήν τη λογική θα πούμε κρίμα και για τον Χίτλερ! Ουφο!

Leave a Response