Πέθανε ξαφνικά εν ώρα εργασίας 37χρονος δημοτικός Αστυνόμος

Κοινοποίηση:
λν

Κατέρρευσε ξαφνικά εν ώρα εργασίας ένας 37χρονος δημοτικός Αστυνόμος στην Εορδαία.

Ο ίδιος βρισκόταν στο γραφείο του και εργαζόταν, όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία. Αμέσως, ένας συνάδελφος του έσπευσε να του κάνει μαλάξεις και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και «έσβησε».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 37χρονος αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδάκια, ενώ ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στη δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η ξαφνικιτιδα δεν υπάρχει όλοι όσοι έχουν κάνει τις θανατηφόρες βιο φολες πεθαίνουν κρίμα μόνο για τα παιδάκια του . Και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι άμα δεν κάνεις την δεύτερη φόλα έχοντας κάνει την πρώτη κτλ είσαι σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα ανεμβολιαστος το παιχνιδάκι τους κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Οι αστυνόμοι καθίστε ακόμα να τους φυλάτε τώρα μάλιστα που σας τσιπάρανε . Ξυπνήστε ρε και ξεσυκωθείτε θέλουν να μας φάνε όλους και κρατάτε τα όπλα στα χέρια και τα κοιτάτε και ρίχνετε πανω στους πολιτες αντι να προστατευετε τους πολιτες ποιους φυλάτε ε ποιους τους εχθρους του τοπου μας τους κλεφτες του κοσμου.Πως μας προστατευετε απο τους 300 της Βουλης που καθε μερα ρουφανε το αιμα μας το αιμα των γονιών και των παιδιων μας ;

  2. ΣΑ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ !!!!!!
    ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΑΟΧΑΟ

    ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΚΑ !!!!

  3. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ..ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ…

  4. καταραμένοι όσοι επέβαλαν το θανάσιμο μπολιασμα. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος από δαυτους να μας εξηγήσει γιατί νέοι πεθαίνουν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες; τόσοι θάνατοι κοπριτες.

  5. να τρέξτε για 4η………. 10η δόση.
    γαμηστε τα πολιτικακοπροσκυλα που σας έρχονται κ. κουνουν το δάκτυλο από την τν.
    το μπάσταρδο της παχυδερμης ΕΧΙΔΝΑΣ έκανε φυσ. ορο κ. είναι μετοχος φαιζερ

  6. Κι άλλη “ξαφνικίτιδα” ε; Μα αυτές οι “συμπτώσεις” πια…
    Τρύπα τρύπα τρύπα, δε θα μείνει κανείς & τίποτα στο τέλος… θα χαίρονται τη γη τα άγρια ζώα…

Comments are closed.