ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ -ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

Κοινοποίηση:
Polemos-Bakhmut

 Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί με τα στρατεύματα του Κιέβου να έχουν οπισθοχωρήσει.

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Νοβομπακχμούτιβκα στην περιφέρεια Ντονέτσκ της Ουκρανίας, κοντά στο Οσερέτινε, που έχει γίνει επίκεντρο των μαχών τις τελευταίες μέρες, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Οι ρωσικές δυνάμεις απώθησαν μια σειρά από ουκρανικές αντεπιθέσεις κοντά στο Τσάσιβ Γιαρ, ανακοίνωσε το υπουργείο. Πρόκειται για ένα ακόμη κομβικό σημείο στην περιφέρεια αυτή όπου οι δύο πλευρές έχουν επανειλημμένως συγκρουστεί.

Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης στην ανατολική Ουκρανία έχει επιδεινωθεί με τα στρατεύματα του Κιέβου να έχουν οπισθοχωρήσει σε νέες θέσεις σε τουλάχιστον τρία σημεία κατά μήκος του μετώπου, όπως είπε σήμερα ο αρχηγός του ουκρανικού στρατού.

Ο Ολεξάντρ Σίρσκι έγραψε στο Telegram ότι τα στρατεύματά του έλαβαν νέες θέσεις δυτικά των χωριών Μπερντίτσι, Σεμένιβκα και Νοβομιχαΐλιβκα προκειμένου να εξοικονομήσουν δυνάμεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στο Donbass γίνεται η επίθεση το Donetsk έχει πέσει από το 2014, επειδή δεν ξέρεις τα βασικά το αποτέλεσμα είναι να νομίζεις ότι κάνουν μαζική προπαγάνδα οι Ρώσοι ενώ τα λένε έτσι όπως είναι με λεπτομέρειες… Η διεθνής οικονομία μπορεί να καταρρέει όμως η Ρωσική μετά από τόσες κυρώσεις ακμάζει επειδή πουλάνε πιο ακριβά… Όταν κάποιος είναι πατριώτης και ο άλλος τα παίρνει δεν σημαίνει ότι υπάρχει ψυχοπάθεια…

  2. Aκόμα στο Ντονέσκ είναι; Με αυτά που γράφονται νόμιζα ότι ήδη κατέλαβαν ολόκληρη την Ουκρανία. Η Ρώσικη προπαγάνδα καλά κρατεί, αλλά κανείς δεν την πιστεύει πλέον. ‘Ηδη σκοτώθηκαν και από τις δυο πλευρές άδικα χιλιάδες άνθρωποι και η διεθνής οικονομία υπέστη μεγάλο πλήγμα. Καιρός να τελειώνει ο πόλεμος . Οι ψυχοπαθείς ηγέτες έκαναν μεγάλη ζημιά στην ανθρωπότητα.

  3. Αντε ρε Πούτιν τελείωνε με τον κουνιστο. Γιατί όπως πάμε οι εδώ στρατηγικοι εγκέφαλοι θα δώσουν όλον τον οπλισμό στον γοβατο και ο Τούρκος θα κάνει παρέλαση αντί για επίθεση για να εισβάλει.

  4. Έτσι δεν θα τελειώσει ο πόλεμος ούτε το 2034 απορώ τι κάνει και δεν ξεκινάει η εαρινή επίθεση… Οι Ουκρανοί το καλοκαίρι θα έχουν ατελείωτα όπλα εκτός από τις καινούργιες συστοιχίες Patriot λογικά θα τους δώσουν και f-16 viper… Ήδη τους έχουν στείλει ATACMS μεγάλου βεληνεκούς για να μπορούν να χτυπάνε την Κριμαία και σε συνδυασμό με τα drones που έχουν βυθίζουν πλοία και χτυπάνε βάσεις των Ρώσων…

Leave a Response