Ξεσηκωμός σε όλη την Ελλάδα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τον κορωνοϊό..Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

Κοινοποίηση:
IMG-20210719-WA0000

Ξεσηκωμός σε όλη την Ελλάδα κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις παρά το γεγονός ότι τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ θέλουν να υποβαθμίσουν τον κόσμο που μαζεύτηκε και το γεγονός.

Δείτε φωτογραφία από όλα τα μέρη της Ελλάδας.. Αύριο έρχονται νέες συγκεντώσεις..Δείτε εδώ

IMG-20210719-WA0000

Δείτε τι έγινε και απόψε στην Κύπρο

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ – ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΜΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΠΡΟΣ , ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ 65% , ΠΕΡΙΠΟΥ 7.000.000. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΟΥΝΕ , ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΑΜΨΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ , ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ & ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ , ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

  2. Πρέπει να είμαστε εκατομμύρια την Τετάρτη. Αυτοί όλο μιλάνε για ελευθερία και συνεχίζουν την σκλαβιά, βάζουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και μιλάνε για απολύσεις εργαζομένων. Το παγκόσμιο πείραμα θα συνεχιστεί όσο τους το επιτρέψουμε, απλά στην ελλάδα οι απίθανοι λοιμοξιολόγοι δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Δεν είναι μόνο οι μίζες, δείτε τις φάτσες τους και καταλαβαίνεις την κακία τους που μιλάνε για απολύσεις φτωχών ανθρώπων των 600 ευρώ. Όταν καλοκαιριάτικα μιλάνε για κρούσματα και κλείνουν την μύκονο, φανταστείτε τι θα γίνει από Σεπτέμβριο. Ραντεβού την Τετάρτη όλοι με ελληνικές σημαίες, μόνο η σημαία μας ενώνει γιαυτό κάποιοι τη μισούν τόσο πολύ.

Comments are closed.