Νέα Σμύρνη: «Φωτιά» από αρνητικά σχόλια στο προφίλ του 22χρονου σάτυρου στο Facebook

Κοινοποίηση:
epideiksias_smyrni (1)

Ο 22χρονος, που ακολούθησε μια κοπέλα μέχρι σπίτι της με το μόριό του έξω από το παντελόνι, κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα


«Φωτιά» από αρνητικά σχόλια έχει πάρει το προφίλ στο Facebook του 22χρονου σάτυρου της Νέας Σμύρνης, ο οποίος χθες το βράδυ ακολούθησε μια ανυποψίαστη κοπέλα μέχρι το σπίτι της, με το μόριό του έξω από το παντελόνι του.

Η κοπέλα έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω αναρτησής της στο Facebook προκειμένου να βρεθεί ο δράστης, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό και στην Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος ακολούθησε την άτυχη κοπέλα τουλάχιστον για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ στην Αιγαίου, στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και το σπίτι της.
Άτομα που είδαν στο διαδύκτιο το βίντεο του περιστατικού, ανακάλυψαν το προφίλ του επιδειξία και εκεί… τον λούζουν με διάφορα επιθέτα, σε περισσότερα από 600 σχόλια μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Στα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, γυναίκες χρήστες αναφέρουν «Εξαιτίας σου φοβόμαστε να γυρνάμε σπίτι και να περπατάμε μόνες. Ωραία ανατροφή σου έδωσαν οι γονείς σου, να κυνηγάς κοπέλες με το π… έξω.. δεν την γλίτωσες αυτή τη φορά όμως!!! αν ομως το κανεις βρες τρύπα να κρυφτείς», «Δεν περίμενες να μαθευτεί ε; Να σε κράζουν όλοι; Νόμιζες ότι θα την έβγαζες έτσι. Σκουπίδι. Σε ψάχνουμε», «Εύχομαι να βρεθούν όλοι οι όμοιοί σου», «Κρέμασμα θέλει κανονικά» και «Απορώ πως αντικρίζεις τη μάνα σου. Τις αδελφές σου τις φίλες σου ακόμα και τη κοπέλα σου. Ντροπή!!!!».

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο 22χρονος κρατείται στην ΓΑΔΑ, όπου σχηματίζεται η δικογραφία και αύριο το πρωί θα πάει στον Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. το παιδί προφανώς δεν ειναι καλά, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν λαθρομπασ…, δεν θα το ακούγατε πουθενά…

  2. Εγω βλεπω μια χαλαρή χωρίς ίχνος πανικού όπως λέει να μπαίνει στο εσωτερικό της πολυκατοικίας,αυτός δε να εμφανίζεται λίγο αργότερα χωρίς να δείχνει ότι την κυνηγάει,αλλιώς θα ήτανε να βήμα πίσω της,

  3. ΕΙΧΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΕΝΤΕ? ΑΒΕΛΕ ΤΟ ΚΑΤΕ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ Η ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΤΟΥ ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΣΩ

  4. Ρίχτε τον στο κελί με τον λυχνάρη να νοιώσει το κομπρεσσέρ στην τηγανήτα του. Είπαμε να φοράνε τα κοριτσάκια φούστες μέχρι το παπάκι τους αλλά όχι και να τους τον δείχνουμε. Έπειτα όταν γυρνάνε μετά τα μεσάνυχτα συνήθως είναι τακτοποιημένες.

  5. Ολη η ελλαδα σημερα μιλαει γ αυτην τη γκομενα.Την καλυτερη διαφημιση εκανε.Τη βλεπω σε κανα πρωιναδικο η κανα σαρβαιβορ κ αυτην σε λιγο

  6. Αν άξιζε το μέγεθος τότε οκ. Θα χαζεύαμε και εμεις τίποτα.

  7. Ειμαι σιγουρος οτι η κοπελα ειναι λεσβια

  8. σιγά την ψωλή του έβγαλε δεν την βίασε κιόλας εδώ μας βιάζει η κυβέρνηση καθημερινώς και κανεται έτσι για μια ψωλή που βγήκε !

  9. Βάλτε τον στο κελί του Λιγνάδη να του κάνει τον κωλο σουρωτηρι.

  10. Να αυτοκτονήσει το κωλόπαιδο να γλυτώσουν τα κορίτσια του κόσμου απ τον ανώμαλο

  11. Γαμήσι και στρατιωτικό περίπατο στον 22χρονο!

Comments are closed.