Μ.Σάττι: Αυτός είναι ο σύντροφος της τραγουδίστριας – Βρισκόταν στο πλευρό της στη Eurovision

Κοινοποίηση:
satti-syntrofos

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στο Μάλμε για τον διαγωνισμό της Eurovision, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το φινάλε της Eurovision 2024 στη Σουηδία, όπου πήρε την 11η θέση και γύρισε με χαμόγελο μαζί με τη γαλανόλευκη αποστολή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Super Κατερίνα, η Μαρίνα Σάττι όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό της διακριτικά τον σύντροφό της.

Η Κατερίνα Καινούγιου αποκάλυψε πως o Ορέστης Καραγιάννης είναι κολλητός φίλος του αδελφού της, είναι δικηγόρος στο Κτηματομεσιτικό Δίκαιο και συνομήλικος της τραγουδίστριας.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι ζευγάρι μόλις τους τελευταίους μήνες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, είναι και δικός της παιδικός φίλος. «Δεν ήξερα ότι είχε πάει εκεί», είπε η παρουσιάστρια. Και πρόσθεσε: «Είναι σαν τον αδελφό μου, είναι 37 ετών, πολύ πετυχημένος δικηγόρος πάνω στο κομμάτι των κτηματομεσιτικών». «Δεν νομίζω», απάντησε ωστόσο η παρουσιάστρια όταν τη ρώτησαν αν είναι καιρό μαζί το ζευγάρι. «Πρέπει να είναι μαζί από τον Οκτώβριο», συμπλήρωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Λυπάμαι που αποκλείσατε το σχόλιο μου.
    Επιβεβαιώσατε ότι μας περνάτε για ΗΛΙΘΙΟΥΣ

  2. Γιατί άραγε δεν πάνε όλοι μαζί στο Σουδάν να καλοπεράσουν; Όλο παράπονα είναι εδώ.

  3. Μια χαζοχαρούμενη τραγουδίστρια. Η εικόνα που παρουσίασε πήρε μηδέν. Αλήθεια τι ήθελε να δείξει και να αποδείξει; Πολύ λίγη για να εκπροσωπεί μια χώρα. Θα έλεγα επικίνδυνη.

  4. Αυτή η μαρίνα σάττι, δεν ξέρω αν είναι Χριστιανή κ’όλας, οπιτε απο που κσι ως που το Μαρίνα…κάποιοι λένε ότι είναι μουσουλμάννα, το πιθανότερο βέβαια είναι να είναι μουσουλμάννα .
    στο πλευρό της είχε κατι τούρκους χορευτές της ξακιας ώρας ( Ελληνες μουσουλμανοι της Θράκης που δηλωνουν τουρκοι) και στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι αγαπάει την τουρκία όχι την τουρκικό λαό όχι την τουρκική μουσική.. σκέτα ξερά αγαπάω την τουρκία. Η απορία μου είναι γιατί ασχολιόμαστε με αυτό το σκουπίδι?

    1. αν ήταν χριστιανή δηλαδή σαν όλους εμας τους ρουφιάνους εκεί έξω θα άλλαζε κάτι;

Leave a Response