Μαύρη ημέρα της ελληνικής διπλωματίας η χθεσινή! Άλλο ένα μεγάλο ατόπημα του πρωθυπουργού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αφού ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την μαύρη ημέρα της ελληνικής διπλωματίας με την ανάρτηση του παράνομου μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης στον ΟΗΕ, φιλοτιμήθηκε κάποιος δημοσιογράφος να το κάνει.

Και η απάντηση του ήταν επιεικώς απαράδεκτη! Για να υποβαθμίσει την συγκεκριμένη εξέλιξη, την χαρακτήρισε συμπτωματική και στην συνέχεια – που άφησε άφωνους τους πάντες – εξίσωσέ το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Σαράτζ με το επίσημο μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδος – Αιγύπτου! Μιλάμε για μία αδιανόητη ενέργεια που ευχόμαστε να είναι αποτέλεσμα αβλεψίας, ή έστω ανοησίας. Εάν είναι εσκεμμένο συνιστά εθνική μειοδοσία.

Δείτε το βίντεο από το 24  λεπτό

facebook sharing button
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ Κ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΡΟΝΤΣΙΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. Η Γερμανία για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν ΠΟΥΤΑΝΑ. Πήγε με όποιον δίνει τα πιο πολλά χρήματα…..
    Ο Κούλης για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν υποτελής της φράου τσατσάς.
    Μπουρδέλο η κατάσταση.
    Το μόνο που ενδιαφέρονται οι Γερμανοί είναι το χρήμα.
    Αφού όμως εξακολουθούμε και αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα (MEDIAMARKT, LIDL, BMW, MERCEDES, κτλ., κτλ., ….) καλά να πάθουμε!!!
    Πατήστε τους εκεί που πονάνε!!!1

  3. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΈΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΕΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΕΡΙΤΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΟΕΛΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.
    ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΕΙΝΟ ΤΟ ΗΛΙΘΟ ΒΛΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ

Comments are closed.