ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ – ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΕΛΟΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ: “ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ”

Κοινοποίηση:
teaser27-4

Του βγήκε ξινή η συνάντηση με τον γκαντέμη. Μετά τις ανίερες και υπόγειες οικονομικές δοσοληψίες με τον καταγέλαστο πρωθυπουργό και την προσβλητική ανακωχή, ο αμερικανός πρέσβης στην εν Αθήναις Μπανανία, έχει πάρει εντολή για τη διαδοχή του. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΤΕΛΟΣ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αχ ,αχ ,αχ ! Τι μεσανυχτα εχουν ορισμενοι με το θεμα κληρου εκκλησιας .Τι μας εχουν κανει μεχρι τωρα και τι μας ερχεται . Διαβαστε,ψαξτε ξυπνηστε ζοντοβολα που το παιζεται χριστιανοι αγραμματοι. Αν ηταν καλοι θα ειχαν κανει αλλα με το κρατος και θα ειχαν μαζεψει τον κοσμο στην εκκλησια και τους φτωχους σε στεγη.Ουτε θα επερναν χρηματα στα Μυστηρια ουτε τιμες στα κερια.Αντε με το μυαλο που κουβαλατε ! Οταν ο Κυριος διδασκε με τους μαθητες του ηταν σε εκκλησια; Ουτε σαν λεξη τωρα δεν σεβονται αυτοι που εκπροσωπουν την εκκλησια.Τα εχουν ισοπεδωσει ολα.Εβγαλαν και τον Εσταυρωμενο απο το Ιερο !

  2. Είναι ντροπή να μην σέβεστε τον πιο άξιο Μητροπολίτη που πέρασε μετά τον Μητροπολίτη Χρύσανθο.Ντροπή σας ο πόλεμος εναντίον της Ορθοδοξίας.Ο Ιερώνυμος ήταν ο πιο αξιοσέβαστος από όλους.

    1. Ήταν και ο Χρύσανθος αιρετικός σαν ετούτο ;
      Γνωρίζεις έρμε τι υπόγραψαν στην ψεύτο σύνοδο στην Κρήτη ;
      Εάν όχι μάθε . Εάν ναι καλή μετάνοια .

    2. Αυτα πες τα σε κανενα προβατο παλιολαμόγιο και εσυ…..Τολμας και πιανεις και την Ορθοδοξια παλιορουφιάνε

      1. Γνωρίζεις , ή , όχι τι συμφώνησαν οι αντίχριστοι στην ψεύτο σύνοδο ;
        Και αυτά περί ρουφιάνων στους τράγο παπάδες που συναναστρέφεστε .
        Νομίζεις οτι ξεχάσαμε που είπε, ο αιρετικός λιάπης …από εδώ το μπόλι και από εκεί ο τάφος ;
        Διαβολεμένα διποδα είστε όλοι εσείς που παριστάνετε τους χριστιανούς .

  3. Έχει και πούστρικη φωνή. Ντροπή σιχαμένε να συναγελάζεσαι με τον εχθρό του Θεού.

  4. Ο επόμενος αιρετικός ψεύτο αρχιεπίσκοπος θα είναι εκατό φορές χειρότερος του Αλβανό Τσιάμη . Και κύριος οιδε τίνος εθνικοτητος .
    Όποτε προς τι η χαρά γραικυλοι ;

  5. Να κι ενα καλο απο τους εφεντες αμερικλανους! Ο real estate αρχιτραγοπαπας τελος! Να θυμαται την υποταγη του οικου του Θεου επι κωρονοιου στα μετρα Τσιοδροσεφταλιαδων και λοιπων χοντρομιζαδορων “επιστημονων” με τη Κουλαρα ναυαρχο τη κουνοδαχτυλουσα με τα προστιμα στα γεροντακια!

  6. Να,ρε και κατι καλο που θα κανουν οι Αμερικανοι για τον τοπο μας.Οχι οτι και με την Novartis και με το Predator δεν προσπαθησαν,αλλα ενταξει.Να εξαφανιζαν και την Μαφια του Κουλη,καλα θα ηταν.

    1. Τι να εξαφανισουν λεει?Αφου αυτοι τον τοποθετησαν εκει που ειναι….
      Πλακα εχεις…..

  7. Άντε με το σκατόγερο είχαμε ξεχάσει τι θα πει εκκλησία …. ακυβέρνητη και αυτή.

    1. Ναι γιατι νομιζεις αυτος που θα βαλουν θα ειναι καλυτερος….Του συστηματος θα ειναι κι αυτος για να μην τους πηγαινει κόντρα…..

Leave a Response