Λαμία: Βάλανε φόλες και σκότωσαν 7 (δεσποζόμενους) ελληνικούς ποιμενικούς

Κοινοποίηση:
lamia-skyloi

“Ένα πολλαπλό έγκλημα πραγματοποίησαν χθες στην περιοχή του Ξηριά πίσω από το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής της Δίβρης και σε μεγάλο μέρος του μονοπατιού των περιπατητών δίπλα στο ποτάμι της πόλης της Λαμίας «άγνωστοι»”.

Μέχρι τώρα υπάρχουν 7 νεκροί δεσποζόμενοι ελληνικοί ποιμενικοί, ένα χαροπαλεύει σε ιδιωτικό κτηνιατρείο, αλλά και άγνωστος αριθμός αδέσποτων ζώων καθώς και ζώων της φύσης, αλεπούδες κλπ που πιθανά έφαγαν το δηλητήριο, κάτι που ίσως αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν πρόκειται για τα θύματα να διοργανωθούν πάνελ συζήτησης στην τηλεόραση, δεν θα εμφανιστεί ούτε ιατροδικαστής, ούτε βέβαια ψυχολόγος για να εξηγήσει τα κίνητρα του θύτη!

Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί και ελπίζουμε να έχουν περισυλλεγεί όσες φόλες βρέθηκαν ανέπαφες ώστε να μην υπάρξουν πρόσθετα θύματα.
Ωστόσο καλό είναι να δούμε τόσο το κίνητρο των δραστών όσο και την ευκαιρία

lamianow.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. enki κι εσύ μπορεί να ενοχλείς κάποιον… να σε καθαρίσει?
    τι ΑΝΙΩΘΗ βλακεία ήταν αυτή η διαδρομάρα σου… ΝΤΡΟΠΗ!

  2. Προφανώς οι καημένοι οι κατοικοι δεν θα μπορούσαν να κυκλοφόρησουν εξαιτίας των κωλοσκυλων! Τα γνωρίζω πολύ καλά αυτά γιατί τα ζω καθημερινά. Μέχρι και στην αυλή μας μπαίνουν και πάνε να μας κάνουν όρμα όταν πάμε στο αμαξι μας! Έλεος δηλαδή! Καλά τους έκαναν. Να τα μαζεύουν τα κωλοσκυλα τους στα σπίτια τους αν γουστάρουν να τα έχουν!

  3. Εκει οι βλαχοι οπως λαχει! Διαθετουνε παιδεια Τουρκοκρατιας! Ντροπη και αισχος! Λεγονται και Ελληνες κατ ευφημισμο επειδη εχουνε ελληνικη ταυτοτητα!

  4. ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ…………?

  5. Eύχομαι οι συμπατριώτες μου εκεί αστυνομικοί να πράξουν τα δέοντα και να συλλάβουν τους ένοχους για τον θάνατο αυτών των άτυχων ζώων.

Comments are closed.