Κορονοϊός: Άνοιξε το ψητοπωλείο και έκανε Τσικνοπέμπτη με τους θαμώνες – 10.000 πρόστιμο

Κοινοποίηση:
tsiknopempti

Στο χωριό Κώμη της νότιας Χίου, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαστιχοχωρίων, ιδιοκτήτης ψησταριάς σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

 Στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψησταριά) και είχε επιτρέψει την είσοδο και εξυπηρετούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 10 άτομα.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους θαμώνες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. “Τα παιδιά των φαναριών “,οι Ρομά, οι λαθροεισβολείς ,τα αναρχοάπλυτα δεν τους πειράζει και δεν επιβάλει πρόστιμο καμία αστυνομία καμία κυβέρνηση, με καραντίνα ή μη .Όλα στο βωμό της νομιμότητας έτσι τα μπατσάκια μου;

  2. πρώτον πήγαν καρφωτή και δεύτερον ας βάραγαν και η 10 μαζί

  3. 10.ooo Εuro στους ελληνες ενω για τα Πακια που παιζουν ΚΡΙΚΕΤ καθεμερα μπροστα απο το αρχαιολογικο μουσειο της Αθηνας στιν Πατησιων ουτε που τολμανε να τους βαλουν προστειμο…………..γνωστο το μισοσ τουσ για καθετι ελληνικο…………

  4. Αυτοι εστω εφαγαν σουβλακι φρέσκο
    Εμεις φαγαμε κοτοπουλο χαλασμένο απο τον Σκλαβενίτη ….σου εχω στειλει μηνυμα στο κινητο σου για να δεις …τι τρωμε

Comments are closed.