Κάτι θα ξέρουν τα άλογα! Δείτε τι συνέβη όταν περνούσαν μπροστά από τους επισήμους (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
5269417

Εντυπωσιακοί ήταν οι έφιπποι που έκαναν την εμφάνισή τους στην παρέλαση στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, αλλά όπως όλα τα ζώα έτσι και τα άλογα είναι απρόβλεπτα στις αντιδράσεις τους.

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία κάποιο από τα άλογα έκανε την… ανάγκη του με τους ανθρώπους της καθαριότητας να τρέχουν για να καθαρίσουν το τοπίο…

5269374

5269375

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Οι παροιμίες δεν βγαίνουν τυχαία!!!! Χέστηκε η φοράδα στο Αλώνι κι έξω απ’το σαλόνι του μπουρδέλου της βουλής. Επίσης λόγω της Εθνικής Επετείου και των προβλημάτων με τους άπιστους: Χέστηκε η φοράδα στο γιενί τζαμί και γενικώς με όλους αυτούς…..Χέζε ψηλά κι αγνάντευε…..ακόμα και τα σκατά μας ψάχνετε στην κυριολεξία για κρούσματα…..Αλήθεια, πώς βρε πωστήρες σας ξέφυγε να τα τσιπάρετε κι αυτά, να ξέρετε σε ποιον ανήκουν;;;;; Γι αυτό γιουσοφάκια……ΦΆΤΕ ΣΚΑΤΆ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΚΑΛΆ!!!! *Παλιό αγαπημένο γηπεδικό σύνθημα για τους περισσότερους “μακελάρηδες” εδώ μέσα.

  2. Μπράβο αλογάκια μου. Το ένστικτό σας έπραξε το σωστό. Τα σκ….τά στη μούρη τους. Μόνο αυτό τους αξίζει.

  3. Και μια ευχάριστη είδηση να γελάσουμε.
    Σε μια πόλη της Σουηδίας “Βετλάνδα” άγνωστοι έβαλαν σε ένα
    παγκάκι το κεφάλι αγριογούρουνου επάνω σε ένα “κοράνι”!!!

    1. αν το εκαναν με το ευαγγελιο παλι θα γελαγες φασιστα μου?

  4. Τυχαίο δε νομίζω!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ . Εύγε αλογάκι.

  5. Να συλληφθει αμεσα το αλογο. Κυριε Χρυσοχοιδη αργησατε.

  6. Οι λέξεις ΤΟΎΡΚΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΊΑ πουθενά. Γαργάρα. Μην προσβληθούν; άιντε πια ξεφτιλες

  7. Ο ονειροκρίτης λέει: Αν δεις στον ύπνο σου 💩 λεφτά θα πάρεις. Ποσο μάλλον εαν τα δεις στην πραγματικότητα.
    Οπότε μάγκες , αυτοί θα τα τσεπωσουν χοντρά.(Rafal, πυραύλους,φρεγάτες και ποιος ξέρει τι άλλο)
    Τι νομίζετε ότι ήρθαν εδώ μόνο για τον εορτασμό;
    Και το άνοιγμα με τα μουσεία κλπ για αυτούς έγινε ,όχι για εμάς.Σε δύο μερουλες πάλι μέσα θα μας πούνε και κλειστά όλα.
    Κακό σημάδι τα 💩 για εμάς.

  8. Αυτοί οί σβέλτοι άνθρωποι τής καθαριότητας τί τίς έκαναν τίς καβαλίνες; Επρεπε νά τίς ρίξουν στή μούρη τού γουρλομάτη καί τής αθεης νυφίτσας τής κατίγκως.
    Γιάννης Λάκων

  9. Τα άλογα ήθελαν να μεταδώσουν τις σκέψεις τους για τον κουλι.

  10. χαρδαλια τρεξε για προστιμα μερικοι τσολιαδες στην παρελαση ειχαν την μασκα κατω απο την μυτη δεν την φοραγανε σωστα αντε τρεξε δες τα πλανα και ξηγησου ελληνες ειναι δεν ειναι οι πακιστανοι στην ομονοια την ιδια ωρα την ιδα μερα

  11. Αφου μας απαγορευσαν να γιορτασουμε την επετειο, τους τιμησε το αλογο οπως τους αξιζε. Σημερα η χουντα εδωσε ρεστα απαγορευοντας σε ελληνες πολιτες να τιμησουν τους ηρωες. Μπραβο στο αλογο αφου εμεις ειμαστε αναξιοι.

  12. Άλογο = α- λόγος, χωρίς λόγο (ομιλία).
    Το άλογο είναι ζώο που διαθέτει υψηλή νοημοσύνη, ένστικτο, μνήμη και κρίση. Εφόσον δεν διαθέτει όμως λόγο, “μίλησε” με την πράξη του…

    1. πολυ σωστα ευγε 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  13. Ξέρουν τα ζώα, μόνο το ζώο Σακελλαρόπουλου δεν ξέρει

    1. Τους τιμησαν τα αλογα. Γιατι ουτε στους ηρωες αναφερθηκαν ουτε τολμησαν τα γιουσουφακια του ερντογαν να πουν οτι ελευθερωθηκαμε απο την τουρκια. Οποτε σωστα τους τιμησαν τα αλογα.

  14. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ!!! τα ζώα έχουν ένστικτο και πάντα ξέρουν!!! η φωτογραφία της επετείου!!!! τους έδωσε ότι τους πρέπει!!!

  15. Η εξυπνάδα τους είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τα πρόβατα που τρώνε σανό όλη μέρα

  16. Τα σκατα στα σκατα.

    Τιποτα τυχαιο

  17. Τα ζώα έχουν ένστικτο και μπορούν να αντιλαμβάνονται τους δαίμονες.

  18. ΜΠΡΑΒΟ Ο ΘΕΟΣ….ΑΦΟΥ ΔΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΟΥΝ,ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑ!ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟΔΑΙΜΟΝΑ-ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ!

  19. ΒΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΑΙ ……………………….

  20. ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ……..

  21. Χα χα χα τα αλογα καταλαβαν τι κοπριες ειναι και αφησαν και τις δικες τους κοπριες…σου λεει το αλογο τετοιες κοπριες ειστε φατε τις δικες μας…αλλα επρεπε αυτοι που μαζεψαν τις κοπριες να τις ριξουν στους κοπριτες…χα χα χα…

  22. Μπράβο στο άλογο!! Είμαι κτηνίατρος και επειδή γνωρίζω ότι τα ζώα βλέπουν όσα οι άνθρωποι ασυνείδητα αρνούνται, σας λέω ότι επέλεξε το σωστό σημείο για να χέσει!!! Αν πράγματι γίνεται μετενσάρκωση μάλλον το πνεύμα του Καραϊσκάκη είχε μπει στην ψυχή του, όπως λέει και το τραγούδι του Παπακωσταντίνου https://www.youtube.com/watch?v=J6Y5btH1Nu4. Με δε τι μάσκες, δένει και με τα χανουμάκια (επισήμους και στρατιωτικούς)

    1. Αν ήσουν κτηνίατρος θα ήξερες πως δεν υπάρχει μετενσάρκωση όπως και ο οποιοσδήποτε ψευτοθεός, αλλά φευ…

  23. Και μετά σου λέει α-λογα. Μια χαρά λογικά είναι. Ξέρουν που είναι ο λάκκος για την αφόδευση και μία χαρά τα έκαναν. Ενώ εμείς οι λογικοί άνθρωποι ε; Καθόμαστε και περιμένουμε να μας ανοίξει τη φυλακή η κουλα.

Comments are closed.