ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ – Με γελάκια και ματιές στο κινητό παρακολουθεί το show του Κούλη ο Καραμανλής (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν τον αγγίζει τίποτα. Όσο κι αν προσπάθησε να πείσει την κοινωνία ότι “πονάει” για τα θύματα της δολοφονίας των Τεμπών, ο Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη χαλαρός, άνετος και… χασκογελώντας.

6167611 6167636 6167637

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΟΣΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ! ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ!

  2. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟ … ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ …
    Ο ΠΙΣΩ ΤΟΥ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;; ΘΑΡΡΩ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΔΙΑ ΒΛΕΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥ ;;;;

  3. Η Μαφία του Κούλη κάνει ότι γουστάρει πάρτε το απόφαση.Οι Gagsters της βουλής δεν πρόκειται να νικηθούν από τον δειλό Νεοέλληνα.

  4. Παππου προς παππου και παππου ο μπουλης ειναι απο σοι προδοτων με βαρια ιστορια…. ο μπαρμπας του μεγας εθναρχης του κωλου….. αρχιπροδοτης με κεφαλαια γραμματα παρεδωσαι την μιση Κυπρο στους Τουρκους το 1974 ενω αυτος δολοφονησαι 57 ανθρωπους το 2023 και μας το παιζει ανετος και ωραιος στο βρακι της Κουλας βεβαια βρισκεται εδωσαι εντολη η μαμα στιν Κουλα και ολα μια χαρα αλοιμονο οι δολοφονοι να αποφασιζουν αμα θα βαλουν τον εαυτο τους φυλακη αυτο μονο σε αυτη την μπανανια….

  5. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ……………ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΧΕΣΜΑΙΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΙΡΝΟΥΝ

  6. Αφού το κράτος είναι κομματικό τι θα μας κάνουν;

Comments are closed.