ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ – ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ! LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ

Κοινοποίηση:
ad9bfa6b1e384898b88d7739464a0060

Ήχησαν τα πρώτα 112 στην Ελλάδα για το κύμα κακοκαιρίας που έχει ξεκινήσει να «σφυροκοπά» τις περιοχές της κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, του Βορείου Αιγαίου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων το χαμηλό βαρομετρικό θα προκαλέσει επιδείνωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου μέχρι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Τα έντονα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, το ανατολικό Αιγαίο και αργότερα στα Δωδεκάνησα. Τοπικές χαλαζοπτώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ.

Δείτε Live την πορεία της κακοκαιρίας:

Ανησυχία από τους μετεωρολόγους για τις επόμενες ώρες

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό τις επόμενες ώρες.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, έκανε λόγο πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία του προκαλούν «μια μικρή ανησυχία». «Περιοχές όπως η ανατολική και νότια Θεσσαλία, η Βόρεια Εύβοια και οι Σποράδες φαίνεται ότι θα δεχθούν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής μέχρι αύριο το πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κύριος Καλλιάνος.
«Στην Αττική θα βρέξει τις επόμενες ώρες και πιθανότατα θα έχουμε και πέρασμα καταιγίδων από το νομό το βράδυ. δεν φαίνεται όμως ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές του νομού», τόνισε ο μετεωρολόγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παρατεταμένη ξηρασία και οι ινδιάνοι κάνουν σύννεφα καπνού για να βρέξει,,,, απογοητευμένοι που δεν βρέχει λένε στον αρχηγό τις φυλής μήπως θα έπρεπε να πάρει την γνώμη των μετεωρολόγον αφού ήταν σχεδόν σε ένα κοντινό κτήριο ,, φοράει τα καλά του ρούχα ο αρχηγός τις φυλής πάει στην μετεωρολογική υπηρεσία κ ρωτά πότε θα βρέξει;;
    Του απαντούν πολύ σύντομα…
    Ρωτά πως το ξέρουν αυτό;;
    Του λέει ο μετεωρολόγος υπάρχουν πολλοί τρόποι ,,να πάντως εάν δεις κ από το παράθυρο εκεί απέναντι είναι μια φυλή Ινδιάνων βλέπεις που κάνουν σύννεφα καπνού σίγουρα θα βρέξει.

Leave a Response