ΗΠΑ: Η αστυνομία του Ουισκόνσιν άνοιξε πυρ και σκότωσε μαθητή γυμνασίου που είχε όπλο

Κοινοποίηση:
Τ

Έναν μαθητή έξω από ένα γυμνάσιο του Ουισκόνσιν πυροβόλησε και σκότωσε η αστυνομία αφού έλαβε αναφορά για κάποιον με όπλο, είπε ο γενικός εισαγγελέας της πολιτείας στην πρώτη ενημέρωση των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι αρχές είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι ένας ένοπλος που δεν μπήκε ποτέ μέσα στο σχολείο «εξουδετερώθηκε» έξω από το κτίριο του γυμνασίου Mount Horeb. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο ύποπτος ήταν ανήλικος και άνδρας.

Κανείς μέσα στο σχολείο δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα Τζος Κάουλ ο οποίος σημείωσε πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Πολιτείας χειρίζεται την εν εξελίξει έρευνα για τον πυροβολισμό. Δεν έδωσε επίσης πληροφορίες σχετικά με το εάν ο μαθητής πυροβόλησε τους αστυνομικούς ή εάν ο μαθητής έδειξε ότι θα έφερνε όπλο στο σχολείο.

“Η φυσική ασφάλεια του σχολείου” φαίνεται να έπαιξε ρόλο στην αποτροπή της εισόδου του μαθητή στο σχολείο, είπε ο Τζος Κάουλ.

Ο πυροβολισμός οδήγησε στην άμεση εκκένωση του γυμνασίου και ακόμα τέσσάρων σχολείων της περιφέρειας Mount Horeb, επηρεάζοντας 2.500 παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response