Ζευγάρι αποφάσισε να μείνει σε ιστιοφόρο: Κάνουν μπάνιο με το νερό της βροχής [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΔΩΣΔΩΣΔΔΩΣΔ

Σε μια συναρπαστική επίδειξη της ζωής στα ανοιχτά κύματα, η Tula με τον σύζυγό της και τον σκύλο τους, χρησιμοποιεί το TikTok για να δώσει μια γεύση από την αντισυμβατική τους ζωή τους πάνω σε ένα ιστιοφόρο.

Το ζευγάρι διαμένει σε ένα vintage σκάφος DeFever του 1978, ένα σκάφος που δεν είναι αξιοσημείωτο μόνο για την ηλικία του, αλλά και για το εκπληκτικά ευρύχωρο εσωτερικό του, το οποίο η Tula παρουσιάζει με προθυμία σε ένα viral βίντεο 36 δευτερολέπτων. Με πάνω από 2,1 εκατομμύρια προβολές, το βίντεο έχει γοητεύσει ένα ευρύ κοινό.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ξενάγησης της Tula είναι αναμφίβολα ο αφοσιωμένος σκύλος σύντροφος του σκάφους, που με χιούμορ ονομάστηκε «σκύλος του σκάφους». Αυτό το παιχνιδιάρικο στοιχείο προσθέτει μια προσωπική πινελιά στην ξενάγηση, υπογραμμίζοντας τη ζεστασιά και την οικογενειακή ατμόσφαιρα στο σκάφος.

Η ξενάγηση της Tula ξεκινά από την αίθουσα «V», που πήρε το όνομά της εύστοχα από το σχήμα V που έχει στην πλώρη του πλοίου. Αυτός ο χώρος στεγάζει δύο μονά κρεβάτια και ένα μπάνιο, χρησιμεύοντας ως άνετος ξενώνας. Στη συνέχεια η ξενάγηση συνεχίζεται σε αυτό που η Tula αποκαλύπτει ως το καταφύγιο του συζύγου της : το μηχανοστάσιο. Παρά τον πρακτικό του σκοπό, γεμάτο με βασικό εξοπλισμό ιστιοπλοϊκού σκάφους σε αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου, αναφέρεται στοργικά ως «σπηλιά του άντρα», παρόλο που οι στενές του θέσεις προσφέρουν ελάχιστα σε σχέση με τον παραδοσιακό χώρο χαλάρωσης.

Η καρδιά του ιστιοφόρου, ή το «σαλόνι», όπως το αποκαλεί η Tula, λειτουργεί ως σαλόνι. Εδώ, οι καναπέδες που κοσμούνται με λευκά μαξιλάρια προσφέρουν έναν άνετο χώρο για να συγκεντρωθεί η οικογένεια. Διακοσμημένο με ντουλάπια από ανοιχτόχρωμο ξύλο κερασιάς και με ένα μακρύ τραπέζι, η ανοιχτή κάτοψη του σαλονιού προάγει την αίσθηση ελευθερίας και κινητικότητας μέσα στο σκάφος.

Ολοκληρώνοντας την ξενάγηση, η Tula παρουσιάζει την «καμπίνα του καπετάνιου», την προσωπική τους κρεβατοκάμαρα. Αυτός ο χώρος διαθέτει ένα μεγάλο κρεβάτι από ξύλο κερασιάς, κομψές συρταριέρες και ένα μπάνιο με λευκή τουαλέτα, ντους με γυάλινη πόρτα και νιπτήρα με άφθονο χώρο στον πάγκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response