ΕΣΥ ώρα μηδέν: Μπλακ άουτ μισής ώρας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» – Δεν λειτούργησαν οι γεννήτριες

Κοινοποίηση:
nosokomeio.gennimata

Συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» μετά από ξαφνικό μπλακ-άουτ διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Έγιναν προσπάθειες να τεθούν σε λειτουργία οι γεννήτριες κάτι που αρχικά δεν κατέστη δυνατό. Έπειτα από λίγη ώρα κατόρθωσαν να τις ενεργοποιήσουν, όμως το πρόβλημα παραμένει καθώς έχει πτώση τάσης.

Συναγερμός έχει σημάνει στις καρδιολογικές κλινικές καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους διασωληνωμένους, οι οποίοι έμειναν χωρίς μηχανική υποστήριξη ενώ χωρίς ρεύμα έμεινε και το αιμοδυναμικό.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν αντιθέτως πως τα εφεδρικά συστήματα τέθηκαν σε λειτουργία αμέσως και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα για τους ασθενείς που βρίσκονται υπό μηχανική υποστήριξη.

Πριν από μερικές ημέρες επικράτησε ξανά χάος στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», καθώς κατέρρευσε κατά τη διάρκεια εφημερίας το πληροφοριακό σύστημα με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλά προβλήματα.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν όλα τα περιστατικά εκείνης της βραδιάς, χωρίς να λειτουργούν τα τηλέφωνα και χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης εργαστηριακών, αξονικών ή άλλων απεικονιστικών εξετάσεων, αλλά και εισαγωγών στο νοσοκομείο ασθενών που έπρεπε να νοσηλευτούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα τους στείλει όλους ο Κούλης. Ποιος ξέρει πόσο αρχαίες και ασυντήρητες είναι και οι γεννήτριες.

Leave a Response