Δολοφονία Λυγγερίδη : Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν

Κοινοποίηση:
5235

Στον ανακριτή οδηγούνται οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τη δολοφονία Λυγγερίδη στο Ρέντη, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων.

Πρόκειται για τους πρώτους 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του αστυνομικού. Συγκεκριμένα, οι τρεις εκ των δέκα που απολογούνται σήμερα κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών και οι άλλοι επτά που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, απολογούνται σήμερα για το σκέλος της κατοχής ναρκωτικών.

Παράλληλα, νέα στοιχεία προκύπτουν από την πολυσέλιδη δικογραφία στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τα χρήματα που κέρδιζαν οι χούλιγκαν από εισιτήρια και προστασία σε καταστήματα και καντίνες, ήταν η αφορμή για συγκρούσεις ανάμεσά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών που έχουν να κάνουν και με τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη αλλά και με τη δράση εν γένει της εγκληματικής οργάνωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response