Διερχόμενοι βρήκαν τραυματισμένο μωρό αλεπουδάκι στη Χαλκιδική – Μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
alepoudaki

Ένα μωρό αλεπουδάκι εντόπισαν πολίτες στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, το μικρό ζωάκι ήταν χτυπημένο και βρισκόταν στην άκρη του δρόμου με εμφανή τραύματα από τροχαίο ατύχημα. Άμεσα το μετέφεραν σε κτηνιατρείο τη Χαλκιδικής και από εκεί, αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, το παρέδωσαν στην ομάδα Animal Rescue and Defence Squad που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω φροντίδα του.

Εθελοντές της ομάδες παρέλαβαν το μικρό αλεπουδάκι και το μετέφεραν σε κτηνίατρο για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το ζωάκι είναι μόλις δύο μηνών και εντοπίστηκε στη Χαλκιδική την περασμένη Τρίτη. Σήμερα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, μακρυά από κατοικία ζώα και δέχεται την απαραίτητη αγωγή προκειμένου να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψει πίσω στη φύση όπου ανήκει.

Η ανάρτηση από το Animal Rescue and Defence Squad

“Μωρό αλεπουδάκι μόλις 1,2 kg μεταφέρθηκε από διερχόμενους που το βρήκανε χτυπημένο στην άκρη του δρόμου με εμφανή τραύματα από τροχαίο , αίμα στο στόμα και στη μύτη , στο κτηνιατρείο του Βανχεερς Βιγγελς Κωσταντίνου , @Halkidiki animal aid. Αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες έψαξαν κάποιον για να αναλάβει στη συνέχεια την μικρή και έτσι βρήκαν την ομάδα μας αφού ενημερώθηκαν για τη δράση μας , και έτσι πήγαμε και παραλάβαμε την μικρή και την πήγαμε στον κτηνίατρο μας Stefanos Ouzounoglou Panorama Vet Clinic για περαιτέρω εξετάσεις και περίθαλψη. Η προσπάθεια για να σωθεί η μικρούλα γίνεται καθημερινά από όλους εμάς και ευχόμαστε ολόψυχα να τα καταφέρει! Ευχαριστούμε πολύ τους κτηνιάτρους που βοήθησαν τη μικρούλα!”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΡΩΝ ΖΩΩΝ…
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ…

Leave a Response