Δεν σκέφτονται ούτε τους καρκινοπαθείς!!! Διώχνουν τον μοναδικό ογκολόγο στην Μυτιλήνη επειδή είναι ανεμβολίαστος

Κοινοποίηση:
NOSOKOMEIO_eurokinissi1-1024x683

Το κρίμα στον λαιμό της κυβέρνησης

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού ανέρχεται σε 770 άτομα, εκ των οποίων οι 45 δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Ένας εξ αυτών είναι ο ογκολόγος του νοσοκομείου, ο μοναδικός στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους καρκινοπαθείς.
Άπαξ και ο γιατρός δεν δεχτεί να εμβολιαστεί, όλοι εύχονται όχι απλά να βρεθεί ο επόμενος ογκολόγος στο νησί, αλλά να έχει ανάλογη εμπειρία, καθώς με τους καρκινοπαθείς κανείς δεν μπορεί να παίζει, πόσο μάλλον το Κράτος!!!

Από αύριο Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου θα βγαίνουν σε αναστολή γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του ΕΣΥ που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για αναγκαστικές μετατάξεις στο δημόσιο, με όχημα την πιλοτική εφαρμογή του μέτρου στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Στο υπουργείο Υγείας έχουν καταρτίσει, όπως διατείνονται, επιχειρησιακό σχέδιο για την αναπλήρωση των κενών από τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους που θα μείνουν εκτός. Μεταξύ των μέτρων που έχουν αποφασιστεί είναι τόσο οι μετακινήσεις προσωπικού εντός νοσοκομείου ή Κέντρου Υγείας αρχικά αλλά κι εντός Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) αλλά και η σύμπτυξη κλινικών και τμημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Λοιπον! Για να βαλουμε τα πραγματα, στην σωστη τους θεση! Για οσους παρακολουθουν τα γεγονοτα και δεν ξεχνουν, τα οσα διαβαζουν! Οι Καρκινοπαθεις και οι πασχοντες απο αυτοανοσα, ηταν ευθυς εξ’ αρχης, εκτος του εμβολιαστικου προγραμματος! Στην πορεια, συμπεριλαμβανονται και αυτοι! Γιατι; Τι αλλαξε; Δεν εβγαιναν τα νουμερα, για την μειωση πληθυσμου;

  2. ουυυυυυσσσστττ ρεεεε
    μυριζει αρωμα επανάστασης και κρεμασματος
    ρεεεεεερ ουυυυυυσσσστττ

  3. Καλά του κάνουν.
    Είπαν ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα.
    Αν δεν τον διώξουν, θα περάσει το μήνυμα ότι ο τσαμπουκάς των υγειονομικών περνάει.
    Δεν θέλουμε υγειονομικούς ανεμβολίαστους.
    Ή κάνουν το εμβόλιο ή πάνε σπίτι τους.
    Ένα σωρό άλλοι είναι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους.

  4. ΧΟΎΝΤΑ ΠΟΥ ΒΆΦΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΊΜΑ!
    Οργή Λαού έρχεται, αλίμονο σάς Αλήτες!

    1. πάρε ενα zanax να μην πάθεις εγκεφαλιό απ τη σκασίλα σου….
      Μη φοβάσαι, δεν είναι επικίνδυνο σαν το εμβόλιο….

Comments are closed.