ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΒΡΑΥΡΩΝΑ: «ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟ»

Κοινοποίηση:
Vravrona

Στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Το παιδί δεν το σκότωσα, γεννήθηκε νεκρό. Το πέταξα γιατί φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για φόνο. Φοβήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω».

Για το χτύπημα που είχε στο κεφάλι το νεογνό, υποστήριξε πως θα προκλήθηκε όταν το πέταξε.

Χθες το βράδυ, όταν πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία η γυναίκα του ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως οφείλεται σε σεξουαλική επαφή που είχε με τον σύζυγο της.

  • Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας το βρέφος βρέθηκε νεκρό, μέσα σε μαύρη πλαστική σακούλα, σε χωματερή στη Χαμολιά.

Οι γονείς φέρονται να κατάγονται από το Νεπάλ.  Κρατούνται ο μεν πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Η γυναίκα πήγε χθες  Πέμπτη το βράδυ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.

Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα, τόσο στη λεκάνη της τουαλέτας, όσο στα σεντόνια αλλά και σε άλλα σημεία.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καταλήξει ακόμη στο κατά πόσον  το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

Από την έρευνα στη γειτονιά εντοπίστηκε βίντεο που έχει καταγράψει τον πατέρα να πετάει αργά το βράδυ τσάντα με σκουπίδια.

Οι έρευνες έφεραν την αστυνομία στην χωματερή όπου και ανακαλύφθηκε το νεκρό βρέφος και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή τη Δευτέρα (13/5).

Ο αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου – Μεσογαίας: Είδα το μωρό

Μιλώντας στο skai.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας, Πολιτικής Προστασίας και Ηλιοφωτισμού του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας δήλωσε:

«Είδα το παιδάκι. Το κεφάλι συμπιεσμένο. Το χεράκι του εξείχε. Μέσα στα αίματα. Μέσα στα σκουπίδια. Απ’ ό,τι λένε οι ειδικοί, τον πιάσανε οι κάμερες αυτόν που σκότωσε το παιδί. Το πετάξανε στον κάδο. Εμείς περνάγαμε εκείνη την ώρα για τη συλλογή των απορριμάτων, όπως κάνουμε κάθε φορά. Μας ειδοποίησε η αστυνομία να μην πετάξουμε τίποτα. Στην αρχή μας είπαν ότι ψάχνανε τιμαλφή, και μετά μάθαμε ότι επρόκειτο για ένα παιδάκι. Στη σακούλα το βρήκαμε, τυλιγμένο μαζί με χόρτα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. μαλιστα!!!!!! Και εισαγωγες λαθροεπενδυτων απο το νεπαλ!!! Λες και το νεπαλ ειναι δυο βηματα απο δω…Μονο τετοια σκουπιδια εισαγουμε για να κανουν τους χαμαληδες στους ξενοδοχους, αφου ο μεσος ελληνας απολαμβανει το φραπε του αραχτος και λαιτ και τρωει απο τα ετοιμα…Αυτη ειναι η πολιπολιτισμηκοτητα που μας σερβιρει η προπαγανδα των εισαγομενων σκουπιδιων…να τους χαιρομαστε…αυτα τα σκουπιδια θα λυσουν το δημογραφικο….

  2. Αρχαιοκαπηλε της κρητης σιχαμα της νεας δημοκρατιας το νεπαλ ειναι κοντα στο νησι σου Φιλοξενησε τους αγροτη κουλη να σε μαζευουν τις ελιες

  3. Αυτοί είναι οι κατατρεγμένοι/κακομοίρηδες πρόσφυγες/μετανάστες
    που τόσο πολύ αγαπάτε εδώ μέσα κάποιοι φιλελεύθεροι υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και των δικαιωμάτων
    δείτε πόσο πολύ αγαπούν τα παιδιά τους που να δείτε πόσο πολύ αγαπούν τις γυναίκες τους.

Leave a Response