Βραζιλία: Μαθητής δημοτικού πήγε στην τουαλέτα του σχολείου και βρήκε μέσα πούμα

Κοινοποίηση:
puma

O 9χρονος Ντέιβιντ Μιγκέλ θέλησε να επισκεφτεί την τουαλέτα του σχολείου, προφανώς για να ξελαφρώσει ή για να… χαζολογήσει λίγο. Όπως και να έχει τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: ένα πούμα, το οποίο άγνωστο πως είχε βρεθεί εντός του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Νόβα Λίμα.

«Εκανε ″γκρρρ″ και η καρδιά μου κόντεψε να σταματήσει», είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κατατρομαγμένος νεαρός. «Ετρεμα σαν το ψάρι μόλις το είδα» ομολόγησε με την παιδική του ειλικρίνεια.

Στο σημείο κλήθηκαν κτηνίατροι και αρμόδιοι περιβαλλοντικοί υπάλληλοι, που αρχικά «αποκοίμισαν» το αιλουροειδές με ένα ηρεμιστικό βέλος και στη συνέχεια το απελευθέρωσαν πίσω στη φύση

Ο κτηνίατρος Μάρκος Μουράο, ο οποίος συμμετείχε στη διάσωση, προειδοποίησε ότι περισσότερα άγρια ζώα έρχονται στις αστικές περιοχές λόγω της αποψίλωσης των δασών.

«Γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει λόγω της αυξημένης αποψίλωσης των δασών, των μεγάλων δασικών πυρκαγιών και της καταστροφής του φυσικού οικοτόπου αυτών των ζώων. Πάνω στη φυγή τους, καταλήγουν να περνούν σε πόλεις» εξήγησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα μας παραδώσει στο θάνατο από τα άγρια θηρία ο Κύριος για τις αμαρτίες μας. Πέρα από τους λοιμούς, τους λιμούς και τον θάνατο μέσω πολέμων.

Comments are closed.