ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΥΑΪΔΟ! Ομάδα ατόμων πετάει με τις κλωτσιές το κολλητάρι του Μητσοτάκη, κ@λογλείφτη των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
gkouaido1

Ότι δέχθηκε επίθεση από «βίαιες ομάδες» που σχετίζονται με την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο αποκάλυψε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Χουάν Γκουαϊδό. Ο υποτακτικός των ΗΠΑ που ο Μητσοτάκης αναγνώρισε σαν Πρωθυπουργό της Βενεζουέλας έφαγε της χρονιάς του, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, δέχτηκε επίθεση κατά τη διάρκεια περιοδείας και συγκεκριμένα σε συνάντηση που είχε σε εστιατόριο με ακτιβιστές από κόμματα της αντιπολίτευσης στην πόλη Σαν Κάρλος, της πολιτείας Κοχέδες, στο κεντρικό τμήμα της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Γουρλομάτη οί ραγιάδες θά ξυπνήσουν καί θά σέ κάνουν μέ τά κρεμμυδάκια.Ο Γκουαιδό ή μαριονέτα τών Γιάνκηδων τήν γλύτωσε.Εσύ μαριονέτα τής νέας τάξης πραγμάτων θά τήν γλυτώσεις;Τό μίσος τού ελληνικού λαού κατά τού λαομίσητου γουρλομάτη είναι απύθμενο.Θά σέ δέσουν σέ τέσσερα άλογα καί θά τά προγκήξουν.
    Γιάννης Λάκων

  2. Καργα νεοταξιτης! Και εννοειται φυτευτος απο τις ΗΠΑ!

  3. Οσο κάνετε ”αντίσταση” στο ίντερνετ, τόσο θα σας πηδάνε τα Εβραικά σκυλιά που σας κυβερνούν. Εάν είχατε ελάχιτη αξιοπρέπεια, έπρεπε να είχαν βγει τα όπλα χρόνια τώρα. Συγκεκριμένα, από τότε που σας έκλεισαν τις τράπεζες τα ευρωσκουλίκια του αδελφάτου της ανωμαλίας και του Σατανισμού. Άλλωστε, η παροιμία λέει ότι ”σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει’, και εσείς από γαύγισμα άλλο τίποτα…………

  4. Μπράβο στον λαό της Βενεζουέλας!!! Ένας βλάκας που τον έβαλαν οι μυστικές υπηρεσίας των ΗΠΑ να ρίξει τον Μαδούρο…Εδώ την Ελλάδα τους κοιτάμε;;;

  5. Σε λίγο ο Χίος και το Μακελειό θα κατεβαίνει στις πορείες μαζί με το ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΊΑ κτλ. Έλεος ρε Ρωσοδουλοι/Ρωσολαγνοι ενταξει να μην θέλετε τους Αμερικάνους αλλά τώρα θα βγάλουμε ως πρότυπο χώρας τον κόκκινο φασίστα Μαδουρο και την Βενεζουέλα!?!?!? Το ξέρω ότι θα μου κόψεις το σχόλιο αλλά εγω το στέλνω έτσι και αλλιώς.

    1. Ψεκασμενε αμερικανολαγνε,δεν βριζουμε μονο τον κουλη σου αλλα και τους 300 μεσα στην βουλη.

  6. αντε με το καλο και στα δικα μας. αλλα οχι μονο καρεκλες και κλωτσιες. εδω θελει ΣΦΑΙΡΕΣ. εχουμε κουλη, αλ6, χοντροβενιζελο, μπουμπουκο και πολυ ακομη λερα.

  7. Έπρεπε να τον κρεμαγανε επί τόπου τον προδότη δούλο των Αμερικανών.κουλη και στα δικά σου.

  8. Στη Βενεζουέλα είναι ακόμα ζωντανοί.
    Εδώ τα ερπετά μας κάνανε το αίμα πιο ψυχρό και απ’του φιδιού…

Comments are closed.