Αυτός είναι ο πιο… διάσημος «τουρίστας» στην Ελλάδα: Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής στο «Ζάρι» της Σάττι

Κοινοποίηση:
ZARI

Η φρενίτιδα που έχει προκαλέσει η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision δεν έχει τελειωμό.

Όσο πλησιάζουμε στις ημέρες του ημιτελικού και του μεγάλου τελικού, τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο κλιπ παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την ελληνική συμμετοχή να αρέσει πολύ στους απανταχού Eurofans, αλλά να… πέφτει στα στοιχήματα, παρά το γεγονός ότι στις προβλέψεις του Televoting (δηλαδή των ψήφων των τηλεθεατών) βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα.

Από την πρώτη στιγμή, το τραγούδι έκλεψε τις εντυπώσεις, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που… στάθηκαν και στο video clip! Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Scott, γνωστός σε πολλούς στην Ελλάδα ως «ο Αμερικανός».

Η ιστορία του στην Ελλάδα ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια. Όταν έφτασε στην Ελλάδα πριν από δεκαετίες, ο Scott αισθάνθηκε αμέσως ότι είχε πέσει πάνω σε κάτι εξαιρετικό.

Αυτή η σχέση με την Ελλάδα βάθυνε όσο βυθιζόταν στην τοπική κουλτούρα, κατακτώντας τη γλώσσα, απολαμβάνοντας την ελληνική μουσική και μένοντας ενήμερος για τα τρέχοντα γεγονότα μέσω των εφημερίδων. Με αυτόν τον τρόπο, βρήκε την αποδοχή και σφυρηλάτησε δεσμούς μέσα στην ελληνική κοινωνία.

Ο Αμερικανός απόστρατος που πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι και έχει τρελάνει τους eurofans, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την εμπειρία του από τα γυρίσματα, την απόφασή του να πει το «ναι» στην τραγουδίστρια και τις αντιδράσεις όσων τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

«Η Μαρίνα με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω στο βίντεο κλιπ της και φυσικά είπα ναι. Το γύρισμα ήταν φανταστικό και η Μαρίνα μού φέρθηκε άψογα. Λάτρεψα το τραγούδι, θα κερδίσει» ανέφερε αρχικά.

«Με έχουν αναγνωρίσει αρκετές φορές και μου τραγουδάνε ‘τα, τα, τα’. Έχω συνταξιοδοτηθεί από τον αμερικανικό στρατό. Είχα τοποθετηθεί στην αμερικανική βάση στο Ελληνικό. Όταν συνταξιοδοτήθηκα, επέστρεψα στην Ελλάδα για να ζήσω εδώ. Είμαι μεγάλος φαν της κυρίας Μενεγάκη. Μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές είναι αυτή με τη συνέντευξη της Μαρίας Μενούνος» καταλήξει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ωραία γιδοκοιλιά. Παραπέμπει σε κάτι κοιλιόδουλους που έιδα στη Βάρη Κυρικαή του Πάσχα να σπάνε μια γίδα για πλάκα!

  2. Πάρε φάτσα ο ΒΟΘΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΣ με το μπυροκοίλι. Ρε ουστ από εδώ.

  3. Αυτο το…τραγουδι θα πιασει πατο , ακομα πιο πολυ απο οτι επιασαν κατι αλλα στο παρελθον! Ηθελα να ηξερα ποιος το διαλεξε!!

Leave a Response