Ακόμα δεν μας συστήθηκε κι έπεσαν να τον φάνε! Τα σχόλια μίσους για τον γιο του Πάριου και της Αλιμπέρτη…

Κοινοποίηση:
parios22-1280x720

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να «ξεμυτίσει» στο καλλιτεχνικό στερέωμα και έπεσαν να τον φάνε! Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Good Job Nicky, κατά κόσμον Νικόλας Βαρθακούρης, μίλησε για το πώς είναι να έχει διάσημους γονείς, αλλά και για τα hate comments που έχει δεχθεί λόγω της πρόσφατης επιτυχίας του.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το παλικάρι δεν είναι ατάλαντο, καλά τραγουδάει αλλά από την άλλη μεριά δεν είναι και ο σούπερ καλλιτέχνης και έχει φάει τρελή προώθηση λόγω των γονιών του. Αναμενόμενο να υπάρχει αντίδραση “μίσους” από αυτούς που βλέπουν πως προωθείται υπερβολικά. Δε νομίζω πως πραγματικά τον μισεί κάποιος.

  2. τι σχολια μισους?? αμα αξιζει θα στεριωσει, αμα δεν αξιζει aufwiederbyebye……. αλλα ξεχασα…. στην ελλαδα ολα ειναι αναποδα…….. οποιος εχει βολεμενους βολευεται και αυτος…… κατα τα αλλα…. μια ωραια ατμοσφαιρα και ενα μεγαλο κρεβατι…… και του χρονου πιο πισω…… απο φετος.

  3. Εχει γεμισει οι χωρα με προβληματικα ατομα

  4. πολιτικοι οι γονεις πολιτικοι τα παιδια καλλιτεχνες οι γονεις καλλιτεχνες τα παιδια,γιατροι οι γονεις γιατροι τα παιδια κτλ κτλ κτλ ημαρτον πια

Comments are closed.