Όλα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την 42χρονη Αλβανίδα που εισέβαλε με μαχαίρι στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Κοινοποίηση:
309243093_502506311888809_6037409087350794624_n-840x630

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνική του Βόλου, μετά τη χθεσινή εισβολή μίας 42χρονης στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου με μαχαίρι. Η 42χρονη έβριζε και απειλούσε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ μετά τη σύλληψη της, οδηγήθηκε για ψυχιατρική εξέταση στην αντίστοιχη κλινική του Νοσοκομείου Βόλου και κρίθηκε από τους γιατρούς ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που χρήζει νοσηλείας.

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Βόλου αφέθηκε ελεύθερη και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της για παράνομη οπλοκατοχή και για απειλή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (30-09-2022) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, μία αλλοδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, απειλή, εξύβριση και διατάραξη της λειτουργίας Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες λίγη ώρα νωρίτερα, η δράστιδα, η οποία έφερε μαχαίρι στην κατοχή της, εισήλθε εντός σχολικής μονάδας της πόλης, αφού είχε εναποθέσει το μαχαίρι στην τσάντα της, εξυβρίζοντας και απειλώντας τόσο τους μαθητές όσο και τους καθηγητές, διαταράσσοντας παράλληλα τη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, η δράστιδα ακινητοποιήθηκε, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν κράταγε καλασνικοφ και πυροβολούσε κάποιον καθηγητή ή μαθητή τι θα λέγανε οι ψυχίατροι?ότι δεν τρέχει τίποτα ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ???ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΤΡΌΠΟ???ΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΛΆ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΌ.

Comments are closed.