Έχει καταντήσει αηδία με τους… πεινασμένους! Αφγανός παρενόχλησε μέσα σε λεωφορείο 29χρονη

Κοινοποίηση:
ΟΑΣΑ

Τρόμος για 29χρονη κοπέλα σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας. Αφγανός επιβάτης, τη στρίμωξε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άγγιζε τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός να ακινητοποιήσει το όχημα, να καλέσει την Αστυνομία και ο Αφγανός σάτυρος να συλληφθεί.

Το ανατριχιαστικό συμβάν, σημειώθηκε στις 08:50 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Η κοπέλα όπως κατάθεσε στην Αστυνομία, βρισκόταν στο λεωφορείο 035 που εκτελεί το δρομολόγιο Άνω Κυψέλη- Πετράλωνα- Ταύρος. Καθόταν στη μέση των τελευταίων καθισμάτων όταν την πλησιάζει ένας περίεργος μελαμψός άνδρας και αρχίζει να την «καρφώνει» με τα μάτια του.

Ενοχλημένη η 29χρονη Ελληνίδα μετακινείται και τότε βλέπει και τον αλλοδαπό να την ακολουθεί. Μάλιστα, επιχείρησε να της πιάσει κουβέντα εξακολουθώντας να την κοιτάζει έντονα όμως εκείνη τον απέφυγε.

Ξαφνικά και ενώ το λεωφορείο διέσχιζε την πλατεία Ομονοίας, ο Αφγανός, ξεκουμπώνει το παντελόνι του και αρχίζει να αγγίζει τα γεννητικά του όργανα «καρφώνοντας» και πάλι το θύμα του. Η κοπέλα έντρομη, σηκώνεται, πηγαίνει στον οδηγό, τον ενημερώνει με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και να περάσει χειροπέδες στον ανώμαλο επιβάτη. Όπως προέκυψε, πρόκειται για Αφγανό γεννηθέντα το 1980. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Και ο κάφρος χαίρεται βλέποντας την κοινωνία μας να γίνεται πολιτισμική. Δεν υπάρχει Θεός;

  2. Στις γραμμές Ομόνοια Πετράλωνα Ταύρος Ρέντη Πειραιά όπως και στο 049 το 80/100 είναι πακιστανοί, θα μπαίνουμε κάνοντας σταυρό και μετά χτυπάμε την κάρτα

  3. Πλεύρη, αυτά δεν συμβαίνουν επί διακυβέρνησης συριζαίων που ήσουν λαλίστατος. Αλλά επί διακυβέρνησης μπλε συριζαίων που ανοίξατε το τζαμί και δεν λες κουβέντα για τις συνεχείς παρενοχλήσεις! Για πες μας τώρα και την αλήθεια, από τους εβραίους γιατί ζήτησες συγνώμη την μέρα που ανέλαβες το υπουργείο; Σου είπε …κάποιος ή θυμήθηκες από μόνος σου μετά από ….χρόνια ότι έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη; Για ρώτα τον ρε στέφανε, αυτό τώτα τον, όχι για την …μετάλλαξη ….κένταυρο που θα έρθει στην Ελλάδα μόλις φύγουν οι τουρίστες!!!! Η παγώνη είπε ότι η μετάλλαξη έρχεται Ελλάδα, 3 μήνες μετά!

  4. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ”ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ ”ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ”, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ”ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΡΗ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΤΟΝΤΩΣ, ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ.

    1. Πολύ μεγάλα νούμερα αυτοί που αναφέρεις τίγκα στα συμπλέγματα .. αλληλέγγυοι – αναρχικοί

  5. Δεν καταλαβαινω.Οι Ελληνες επιβατες γιατι δεν τον ( περιποιηθηκαν) καταληλα?

    1. Γιατι ητανε κοτες και δεν ηθελαν να μπλεξουν.
      Και να της την επεφτε να τη βιασει π.χ. κανεις απο τους επιβατες δεν θα τη βοηθουσε.

    2. Δεν τους έχουν δωθεί οδηγίες από τα Μέσα Ενημέρωσης, παρά μόνο για μάσκες..

Comments are closed.