Έσπασε το τηλεφωνικό μας κέντρο – Τι καταγγέλλει ο ενημερωμένος πολίτης

Κοινοποίηση:
Pire-fotia-to-til-kentro-1

Παρακάτω δημοσιεύουμε μηνύματα – καταγγελίες που φθάνουν συνεχώς στα γραφεία μας.

Συνεχώς επίσης θα εμπλουτίζονται και με νέες. Δίνουμε βήμα στα προβλήματά σας, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε. Πρέπει να ακούγεστε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Όποιος έχει αντίρρηση, στα όσα καταγγέλλετε, μπορεί να δίνει άμεση απάντηση. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν φέρει καμία ευθύνη για επώνυμες καταγγελίες πολιτών, ανάμεσα σε μια εφιαλτική κοινωνική και οικονομική κρίση που πλήττει τον κόσμο.

 

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

-Στους καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ζητάνε μοριακό τεστ το οποίο το πληρώνουν από την τσέπη τους και για τους συνοδούς…

-Χάκερ παίρνουν λεφτά από την ALPHA BANK. Η τράπεζα δεν μπορεί να προστατεύσει τους πελάτες της!

Σημ. Μακελειό: Θα πρέπει να απευθυνθείτε στην τράπεζα σας. Υπήρξαν φορές που πολλοί έκαναν λόγο για «επίθεση χάκερ», ωστόσο αποδείχτηκε πως υπήρξε τεχνικό πρόβλημα. Όπως και να χει θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Τράπεζά σας, εφόσον έχετε παρατηρήσει κάτι ανάρμοστο. 

-Ο δήμαρχος Περιστερίου δεν έχει δηλώσει στην εφορία ακίνητα, παραπέμφθηκε στην Δικαιοσύνη, αλλά την έβγαλε λάδι…

-Ζητάνε τεστ στα ΚΤΕΛ και στον ΟΣΕ. Για τα αστικά και τα μετρό που είναι σαν σαρδέλες γιατί δεν ενδιαφέρονται;

-Κανένα σωματείο δεν έχει πάρει ποτέ άδεια διενέργειας αγώνων. To 2009 έπαθε ατύχημα η κόρη μου και ακόμα τρέχουμε στα δικαστήρια.

-Παραβλέπουν το ΦΕΚ και ζητάνε rapid test στα εξωτερικά ραντεβού των νοσοκομείων.

Σημ. Μακελειό:  Ο Υπουργός Υγείας σημείωσε ότι θα βγει διευκρινιστική απόφαση η οποία θα ορίζει ότι οι εμβολιασμένοι ασθενείς και οι συνοδοί τους που θα προσέρχονται σε νοσοκομεία για κλειστή νοσηλεία θα υποχρεώνονται σε rapid test.

-Φίλος μου 45 ετών υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και μετεφέρθη με ασθενοφόρο στο Παπαγεωργίου. Νοσηλεύτρια, τηρώντας το πρωτόκολλο όπως είπε, δεν τον άφησε να περάσει γιατί πρώτα έπρεπε να του κάνουν το τεστ. Μεσολάβησε ασκούμενος ιατρός με φωνές και εισήχθη στην μονάδα εμφραγμάτων.

-Η έκρηξη που σημειώθηκε στα Καλύβια από διαρροή αερίου, ακούστηκε μέχρι και την Βουλιαγμένη.

-Πήγα στο Ιατρόπολις στο Περιστέρι σαν συνοδός του τραυματισμένου παιδιού του και μου απαγόρεψαν την είσοδο γιατί δεν είμαι εμβολιασμένος.

Σημ. Μακελειό:Σύμφωνα με απόφαησ του υπ. Υγείας Θ. Πλεύρη «οι πλήρως εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών υπόκεινται σε rapid test εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή. Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί ασθενών υπόκεινται σε μοριακό τεστ (PCR) εντός 48 ωρών πριν την είσοδο τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή».

-Στην μονάδα τεχνητού νεφρού στην Λάρισα χάλασαν δύο μηχανήματα . Δεν υπάρχουν τεχνικοί λόγω αναστολής και παλεύει να αποκαταστήσει την ζημιά… υδραυλικός. Θα χαθούν άνθρωποι. Δεν υπάρχει προσωπικό σε ένα τόσο ευαίσθητο τμήμα!

-Η ατάκα με τον Ραντανπλάν θα αφήσει εποχή! Πώς από Μωυσής έγινε το χαζό σκυλί του Λούκι Λουκ…

-Μιλάμε για μένος! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπολιάζονται οι Έλληνες με μικρόβια διχασμού… Σταματήστε επιτέλους την μανία της διχόνοιας. Θα μας διαλύσετε στο τέλος όχι με το εμβόλιο αλλά θα τρωγόμαστε μεταξύ μας!

-«Οι Έλληνες στοχοποιούνται για μη χρήση μάσκας. Χρεώνονται τρακοσάρια στα ΑΦΜ και οι λαθρομετανάστες αλωνίζουν στην Ελλάδα χωρίς έλεγχο. Η δικαιοσύνη θα πάρει θέση;»

-«Το εγγόνι μου μετά το εμβόλιο της Pfizer, παρουσίασε στοματίτιδα. Ο γιατρός πρώτη φορά είδε τόσες άφθες στο στόμα».

-«Με ποια κριτήρια στο ΣΤΑΣΥ (μετρό) γίνανε προϊστάμενοι;

– Επειδή δε βρισκόμαστε στο Αφγανιστάν και επειδή έχουν ήδη αρχίσει φαινόμενα μιμητισμού θα πρέπει το δικαστήριο να εξαντλήσει την αυστηρότητα του στα θέματα «βιτριολισμού»

– «Τον διχασμό των Ελλήνων τον δημιούργησε ο Μητσοτάκης. Όταν βγήκε στο διάγγελμα κ χαρακτήρισε “ψεκασμένους” τους πολίτες που δεν είχαν πεισθεί για το εμβόλιο. Πρωθυπουργός βρίζει και μειώνει τους πολίτες του».

-Εδώ και 7 χρόνια η εφορία της Βέροιας μας παιδεύει, δεν μας δίνει ένα χαρτί για να βγει η σύζυγός μου στην σύνταξη

-Δουλεύω σαν ιδιωτικός υπάλληλος part time. Παίρνω 240 ευρώ το μήνα. Αν πληρώνω και τα τεστ δεν αξίζει να δουλεύω.

-Στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης απαγορεύεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους. Είναι  αφελές και παράνομο αυτό που γίνεται. Είναι καθαρός εκβιασμός.

-Τα τρία μνημόνια που θα επικυρώσουν την Συμφωνία των Πρεσπών πότε θα έρθουν στη Βουλή;

-Στη Θεσσαλονίκη, παλικάρι 29 ετών, έκανε το εμβόλιο της Johnson και νοσηλεύεται με αναπηρία στο Παπανικολάου. Κανένα μέσο δεν το αναφέρει.

-Σε μας τους συνταξιούχους τι έδωσε παραπάνω και κάνει αυξήσεις, δεν αντέχουμε άλλο με τα ψίχουλα που παίρνουμε.

-Ο κακός χαμός έξω από διαγνωστικά. Εκεί δεν κολλάει ο κορωνοϊός;

-Δεν μπορούμε να δηλώσουμε το rapid, γιατί έχει πέσει η πλατφόρμα του Πιερρακάκη. 10 ευρώ το test, μείον το μεροκάματο που θα χάνουμε κάθε βδομάδα. Ξευτίλες.

-Μπράβο σας που θίξατε το θέμα με τους αδιάφορους εκπαιδευτικούς.

-Οι δηλώσεις που έκανε ο αρχιραβίνος της Θεσσαλονίκης δεν τον ενόχλησαν τον Πλεύρη όταν ήταν άρρωστος, που τους ζήτησε και συγγνώμη; Τι παιχνίδι παίζεται;

-Λαϊκό προσκύνημα 3 μέρες για τον Θεοδωράκη, εν μέσω κορωνοϊού;

-Τα παιδιά μου πηγαίνουν στο ειδικό σχολείο ΚΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ μέσω ΕΣΠΑ. Μας ανακοινώθηκε ότι ήρθε εγκύκλιος που λέει ότι πρέπει να εμβολιαστούν άπαντες στο σχολείο.

-Το ακούσαμε και αυτό από δημοσιογράφο της ΕΡΤ. Θα δοθεί λέει ελληνική ιθαγένεια στον καινούριο υπουργό Στυλιανίδη…

-Όποιος θεωρεί πρόβλημα το ότι πλαστογράφησαν πιστοποιητικά και όχι το ότι υπάρχουν πιστοποιητικά τα οποία διαχωρίζουν την κοινωνία, έχει μεγάλο πρόβλημα. Η πόλωση που δημιουργούν θα έχει τεράστιες συνέπειες πολύ σύντομα. Μη ξαφνιαστείτε εάν σκοτωνόμαστε κυριολεκτικά.

– Ποιος θα να κάνει έλεγχο να δούμε πόσοι έχουν πλαστό πιστοποιητικό στη Βουλή;

-Στο Δήμο Παπάγου μετά από εντολή της προέδρου των παιδικών σταθμών, οι συμβασιούχοι του ΕΣΠΑ (βρεφονηπιοκόμοι) αν δεν κάνουν το εμβόλιο δεν ανανεώνουν την σύμβασή τους. Δεν έχει ανακοινωθεί από το κράτος κάτι επίσημα. Είναι καθαρά δική της πρωτοβουλία…

-Για ποιο λόγο να υπάρχουν στη δεξιά κυβέρνηση άνθρωποι άλλων κομμάτων; Εμείς γιατί ψηφίζουμε τότε δεξιά;

-Μετά από μεγάλη καθυστέρηση στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη κατέληξε η μητέρα μου από ανακοπή. Ούτε καν ενδιαφέρθηκε κανείς περιμένοντας στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου.

-Στο όρος Κασιδιάρη, στο Δήμο Πωγωνίου εγκατέστησαν 20 ανεμογεννήτριες. Η καταστροφή που υπέστη το δάσος είναι τεράστια.

-Εργαζόμουν στη Δομή Ριτσώνας σαν νοσηλεύτρια μέσω της ΜΚΟ του Ερυθρού Σταυρού 3 μήνες. Πληρώθηκα μόνο για 15 μέρες και μετά σταμάτησα γιατί ακουγόταν ότι δεν πληρώνουν. Πήγα στην Επιθεώρηση Εργασίας στην Πατησίων και μου είπαν ότι είναι δύσκολο να πάρω τα χρήματά μου.

-Η Ασπίς Πρόνοια χρωστάει από το 2006 χρήματα σε χιλιάδες κόσμο. Το σοβαρό είναι ότι εγγυητής είναι το Υπουργείο Οικονομικών!

-Να θυμάστε ότι ο Αποστολάκης είχε βάλει την υπογραφή του στην Συμφωνία των Πρεσπών!

 

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

–Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε έλλειμμα 250.000 ευρώ. Προσπάθησαν να το κουκουλώσουν…

-Υγειονομικός από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας έπαθε ισχαιμικό μετά την β δόση της Pfizer.  To τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το έπαθε κατά την ώρα της βάρδιας της, αλλά την μεταφέρανε στο παλιό νοσοκομείο της Λάρισας γιατί δεν εφημέρευε το Πανεπιστημιακό. Νοσηλεύεται  στην νευρολογική κλινική.

-Εθεάθη στον Γερολιμένα παρατήρησε ιστιοφόρο με επιβάτες μόνο άνδρες, γύρω στους 10, να μιλάνε τούρκικα. Το θεώρησε ύποπτο να μην υπάρχουν γυναίκες επιβάτες, πήρε λιμενικό, αστυνομία, και θεώρησε ότι πρέπει να ενημερώσει και εσάς.

-Η πιο χαζή χώρα του πλανήτη. Σχολές δέχονται 0-5 εισακτέους λόγω νόμου Κεραμέως η χώρα στάχτη, ο Κούλης διαβάζει γράμματα χαροκαμένων μέσα στη Βουλή και στέλνει την κόρη στο Yale με λεφτά μας… Μπράβο μας. Μόνο γα τα εμβόλια ξεσηκωνόμαστε

-Δεν συνάδει η Ορθοδοξία στην Ελλάδα με τόσους κίναιδους ιερείς. Για αυτό απομακρύνεται ο κόσμος από το Θεό.

-Κάθε καλοκαίρι τέτοιο καιρό τα χωριά της Κηπούλας στην Ανατολική Μάνη μένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς καθόλου νερό. Εξυπηρετούν πρώτα τα ξενοδοχεία και μετά το νερό δεν επαρκεί για τα χωριά.

– Είμαι οδηγός ταξί. Ώρα 13:10 σήμερα, αφήνοντας ένα πελάτη έξω από το εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας στο Μαρούσι, βλέπω κόσμο μαζεμένο στην είσοδο του κέντρου. Νεαρή έπεσε λιπόθυμη μετά το εμβολιασμό της.

-Έπαιρνα σύνταξη αναπηρίας για μερικά χρόνια. Εδώ και 6 μήνες που συμπλήρωσα τα χρόνια μετατράπηκε σε σύνταξη γήρατος. Μου κόψανε όμως 180 ευρώ. Σε διαμαρτυρία μου, μου είπανε ότι έγινε μηχανογραφικό λάθος, όμως εδώ και 5 μήνες μου καταβάλλουν πάλι κατά 180 ευρώ λιγότερα.

-Νοσηλεύεται ο άντρας μου με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό 12 ημέρες. Οι γιατροί άφαντοι. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του. Μόλις ανέφερε ότι η γυναίκα μου ότι ήρθε σε επικοινωνία με την εφημερίδα σας παρουσιάστηκε “εξ ουρανού γιατρός πνευμονολόγος και μάλιστα θα του δοθεί εξιτήριο”. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστούμε.

Στο Παίδων σ’ ένα θάλαμο νοσηλεύονται 5 παιδιά χειρουργημένα. Προχτές βράδυ 1 η ώρα φέρανε παιδί 16 ετών με αναπνευστικά προβλήματα και μετά από τεστ που του έγινε βρέθηκε ότι έχει covid. Γίναμε όλοι έξαλλοι, μα κανένας ούτε ο διευθυντής αναλαμβάνει την ευθύνη. Ντε και καλά να κολλήσουμε όλοι, πλήρης αδιαφορία.

-Η φωτιά που έκαιγε στον Άγιο Γεώργιο, στο Παλαιοχώρι προς Μάνδρα μαινόταν όλο το πρωί της Τρίτης και κανένα εναέριο μέσο δεν εμφανίστηκε μέχρι αργά…

– Στον Ασπρόπυργο στη θέση Ρουπάκι πίσω από τα σφαγεία Παντελιά, λειτουργεί παράνομη χωματερή. Καίνε τοξικά απόβλητα κάθε βράδυ. Κάναμε καταγγελία στον Δήμο αλλά δεν ενδιαφέρονται. Η κατάσταση είναι αφόρητη.

-Έχασα δύο σπίτια από τη φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Παρακαλούσα τους πυροσβέστες να με βοηθήσουν και αυτοί μου λέγανε φύγε γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.

-Στην παραλία Κούνδουρου στην Τζιά βυθίστηκε σκάφος.

-Βγήκα στην σύνταξη μετά από 50 χρόνια δικηγόρος, το 2017. Δεν μου έχουν καταβληθεί αναδρομικά. Αυτά που λένε ότι καταβάλλονται και δημοσιεύουν είναι όλα ψέματα.

-Πάτερ-Σιδερίδης Άγγελος, από Απαλό Αλεξανδρούπολης, 82 ετών: μόλις βγήκα από το νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς και το ρεύμα στο σπίτι μου είναι κομμένο. Αδυνατώ να πληρώσω το ποσό που λένε να καταβάλλω για να γίνει η επανασύνδεση…

Εδώ και 20 ημέρες δεν έχουν νερό, στη Μάνη. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο το καλοκαίρι, πέρυσι δεν είχαν νερό για 43 ημέρες. Λένε ότι αυτό συμβαίνει λόγω των ξενοδοχείων.

– Στο ΚΕΠΑ Θεσσαλονίκης οι γιατροί με χρηματισμό βγάζουν συντάξεις σε άτομα που δεν δικαιούνται, οι Έλληνες χρηματίζουν με 3000 ευρώ και οι Αλβανοί με 1500 και με την προϋπόθεση ότι ο συνταξιούχος θα πηγαίνει μία φορά τον μήνα σε κάποιον συγκεκριμένο γιατρό, θα δίνει επίσκεψη 50 ευρώ και θα λαμβάνει μια έτοιμη συνταγή για φάρμακα, στη συνέχεια τα φάρμακα τα επιστρέφει στον γιατρό.

– Η μητέρα μου ζει στην Θεσσαλία και έπαθε μια ουρολοίμωξη, ο ανιψιός μου την πήγε  στο νοσοκομείο Τρικάλων και του είπαν ότι θα την βάλουν σε θάλαμο με ασθενείς που έχουν Covid19 γιατί δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος θάλαμος…

-Έχουν γεμίσει πινακίδες της Εnerga  που αναγράφουν ότι ζητούνται οικόπεδα άνω των 8 στρεμμμάτων για φωτοβολταϊκά πάρκα!

– Η Χαλκίδα έχει τόση κάπνα που δεν μπορείς να ανασάνεις

-Πριν ένα χρόνο ο Πέτσας είχε πει ότι οι κυνηγοί δεν θα πληρώσουν τον επόμενο χρόνο (2021) για την άδεια, μόνο σφραγίδα θα πρέπει να βάζουν. Τώρα λοιπόν για να βγάλεις άδεια  ζητάνε 84 ευρώ

-Έχουν βρεθεί πάνω από 500 γκαζάκια στην Εύβοια

-Στον Παραλιακό δρόμο  από τα φέρυ μποτ στο Ρίο, προς Αγ. Βασίλη, ο δρόμος είναι πάρα πολύ επικίνδυνος, έχουν γίνει πάρα πολλά τροχαία, στον Δήμο τους λένε ότι είναι θέμα περιφέρειας και ενώ έχουν κάνει πολλά αιτήματα, δεν φτιάχνουν τίποτα. Πριν ένα χρόνο τους επισκέφθηκε ο Σταϊκούρας και υποσχέθηκε ότι θα το λύσει… αλλά τίποτα.

-Ο γιος μου έχει συμπτώματα covid-19, τα self test  βγαίνουν αρνητικά, καλώ το Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, μου είπαν να καλέσω στον ΕΟΔΥ και από εκεί στο 1535. Η οδηγία από εκεί ήταν να κατέβει από τον Ωροπό στο Σύνταγμα για να κάνει Rapid Τεστ. Στην περίπτωση που όντως έχει covid, αν πάρει το λεωφορείο για να φτάσει Σύνταγμα, θα το μεταδώσει σε αρκετό κόσμο. Στα τηλέφωνα φυσικά κανείς δεν δίνει τα στοιχεία του!

– Η ΔΕΗ χρεώνει 0,12/Kw και ιδιωτική εταιρεία χρεώνει 0,6/Kw, πως γίνεται η ιδιωτική εταιρεία να πουλάει φτηνότερα;

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2021

-Στο Δήμο Άργους εργάζονται συνταξιούχοι μαύρα, στο τμήμα της καθαριότητας. Τα απορριμματοφόρα είναι 20ετίας χωρίς συντήρηση. Μας αναγκάζουν να οδηγούμε μηχανήματα ενώ δεν έχουμε δίπλωμα για την κατηγορία του οχήματος. Ο δήμαρχος Καμπόσος ενδιαφέρεται μόνο για την προβολή του ως πατριώτης.

-Που μπορούμε να απευθυνθούμε για τον εξαναγκασμό που δεχόμαστε από την δουλειά μας για το εμβόλιο;

– Μετά την λειτουργία στην εκκλησία της Αναλήψεως στην Ραφήνα, διαβάστηκε η εγκύκλιος που στάλθηκε από την Ιερά Σύνοδο. Ο κόσμος διχάστηκε και επικράτησε πανζουρλισμός στην εκκλησία.

-Στον δρόμο Λαρίσης Τρικάλων η γέφυρα του Κουτσόχερου μετά το σεισμό έχει υποστεί μεγάλο ρήγμα. Κανένας ούτε από το Δήμο αλλά ούτε από την Περιφέρεια ενδιαφέρεται.

-Είμαι 80 χρονών και αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τις συναλλαγές στα ΑΤΜ. Δεν γνωρίζουμε από τεχνολογία. Με αντιμετωπίζει η τράπεζα με μεγάλη περιφρόνηση. Όλοι οι ηλικιωμένοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.

-Η κόρη μου 23 ετών έκανε το εμβόλιο, πήρε το Freedom pass και πήγε διακοπές στην Αμοργό. Σήμερα κατά της άφιξή της από το ξενοδοχείο την ενημέρωσαν ότι το ξενοδοχείο τους δεν είναι συμβεβλημένο για το freedom pass. Άλλη μια κοροϊδία από τον Κούλη. Καμιά ενημέρωση ότι υπάρχει λίστα με ξενοδοχεία!

-Παίρνουν τηλέφωνο στα σπίτια λέγοντας ότι κάνουν γκάλοπ, πόσοι δεν έχουν εμβολιαστεί στην οικογένεια!

-Όλοι μιλούν για το Μάτι. Για τους 75 νεκρούς στην Ηλεία κανένα μνημόσυνο, κανένα μέσο δεν αναφέρει κάτι.

-Είμαι φοιτήτρια και κάνω την πρακτική μου εξάσκηση σε τεχνικό γραφείο. Με απειλεί ο εργοδότης μου ότι αν δεν εμβολιαστώ θα διακόψει την συνεργασία μας. Που μπορώ να απευθυνθώ;

Σημ. Μακελειό: Μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον δικηγόρο ή στο σωματείο σας προκειμένου να κατατοπιστείτε για το νομικό πλαίσιο με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην εργασία.  

-Έχουν σταθμεύσει μπροστά στο πάρκινγκ του σπιτιού μου και καλώ το 100 από το πρωί. Μετά από 5 ώρες δεν έχει έρθει κανένας. Έχασα την δουλειά μου, το ανέφερα στο 100 αλλά δεν ενδιαφέρονται.

-Στο καζίνο στην Πάρνηθα δεν ισχύει τίποτα. Κανένας κανόνας, κανένα μέτρο. Μόνο θερμομέτρηση στην είσοδο και μετά χωρίς μάσκες να γίνεται πανηγύρι.

-Σε 13 χωριά της ακριτικής Ηπείρου (Πωγώνι, Καλπάκι και άλλα) δεν έχουμε από 13-7 ιδιωτική τηλεόραση γιατί η DIGEA δεν έχει δέκτη στην περιοχή. Παρ όλες τις εκκλήσεις στην περιφέρεια δεν έγινε κάτι.

–Στην εταιρεία 3έψιλον ετοιμάζουν μακέτες με το λογότυπο “μένουμε σπίτι” από τώρα για τον χειμώνα. Είναι προγραμματισμένο από τώρα ότι θα μας κλείσουν πάλι μέσα.

-Η γυναίκα μου δουλεύει στα διόδια “Αττικές Διαδρομές”. Τους στείλανε έντυπο ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μοριακό τεστ κάθε βδομάδα με δικά τους έξοδα, όσοι είναι ανεμβολίαστοι.

-Στο καζίνο στην Πάρνηθα δεν ισχύει τίποτα. Κανένας κανόνας, κανένα μέτρο. Μόνο θερμομέτρηση στην είσοδο και μετά χωρίς μάσκες να γίνεται πανηγύρι.

-Σε 13 χωριά της ακριτικής Ηπείρου (Πωγώνι, Καλπάκι και άλλα) δεν έχουμε από 13-7 ιδιωτική τηλεόραση γιατί η DIGEA δεν έχει δέκτη στην περιοχή. Παρ όλες τις εκκλήσεις στην περιφέρεια δεν έγινε κάτι.

–Στην εταιρεία 3έψιλον ετοιμάζουν μακέτες με το λογότυπο “μένουμε σπίτι” από τώρα για τον χειμώνα. Είναι προγραμματισμένο από τώρα ότι θα μας κλείσουν πάλι μέσα.

-Η γυναίκα μου δουλεύει στα διόδια “Αττικές Διαδρομές”. Τους στείλανε έντυπο ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μοριακό τεστ κάθε βδομάδα με δικά τους έξοδα, όσοι είναι ανεμβολίαστοι.

–Στην ΕΤ, ο Κοτανίδης προέτρεπε τους φαντάρους να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι και αυτός όταν ήταν φαντάρος έκανε εμβόλια. Είναι ανεκδιήγητοι ορισμένοι δημοσιογράφοι.

-Θέλω να πάω για μία εβδομάδα στο Αγκίστρι στην Αίγινα. Το καράβι θέλει self test και το δελφίνι rapid. Αυτό δεν το κατάλαβα. Παίρνοντας τηλέφωνο την πολιτική προστασία για να μάθω για την επιστροφή σε περίπτωση που κολλήσω κορωνοϊό μου απάντησαν το εξής τραγελαφικό. «Μην ανησυχείτε, δεν έχει κορωνοϊό στο Αγκίστρι»!

-Μας τρομοκρατούν συνέχεια ότι τα κρούσματα στον Πύργο ανεβαίνουν κάθε μέρα. Για τους αλλοδαπούς που φέρνουν συνέχεια για αγροτικές δουλειές, νοιάστηκε κανένας να δει αν είναι άρρωστοι, ή μόνο εμάς τους Έλληνες κυνηγάνε;

-Το είπε ξεκάθαρα η Λινού για τους αλλοδαπούς και τα εμβόλια. Αν θέλουν μπορεί να πάνε σε ένα ΚΕΠ να βγάλουν ΑΦΜ και να κάνουν εμβολιασμό. Αυτοί δηλαδή δεν μεταφέρουν τον ιό;

-Προέκυψε εσωτερικό θέμα σε κατάστημα του ΕΟΠΥΥ. Είναι να γίνει ΕΔΕ εδώ και ένα χρόνο

-Τα ορεινά χωριά της Άρτας είναι χωρίς ρεύμα δυο μέρες. Για 2η φορά σε μια βδομάδα χάλασαν τα τρόφιμα στα ψυγεία.

-Ποδηλάτες μέσα στους δρόμους καρμανιόλες. Όλα είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό και πιστέψετε με θα γίνει!

-Ξεκίνησα από Κατερίνη προς Διδυμότειχο. 600 χιλιόμετρα χωρίς βενζινάδικο, μόνο δύο. Αλλά στην παράκαμψη έπρεπε να πληρώσεις και διόδια.

– Θέλω να εμβολιαστώ χωρίς να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία, αλλά δεν μου κλείνουν ραντεβού. Για ποιο λόγο; Αν τους ενδιέφερε η δημόσια υγεία, θα μου επέτρεπαν, αλλά τα μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βάση των δεδομένων που θα καταχωρήσουν τα προσωπικά μου στοιχεία.

-Απορούμε για τον Πικάσο σε μια γιδοχώρα άριστων «πτυχιούχων»… με αμόρφωτα βλαχαδερά «διορισμένα» με βύσμα παντού, πολίτες δίχως παιδεία, δίχως κουλτούρα, δίχως πολιτισμό, που τους αρκούν φραπέδες και πιτόγυρα στα χέρια.

-Δηλαδή θα πάει ο γέροντας ανεμβολίαστος στο καφενείο του μπαρμπα-Μήτσου να πιει καφέ και θα έχει το rapid τεστ 48 ωρών στο χέρι. Ποιος αητός το σκέφτηκε αυτό;!

-Σε ποια άλλη χώρα, αυτός εδώ ο αδωνο-τσαρλατάνος, που ενώ παίρνει 5 χιλιάρικα το μήνα, θα έλεγε σε πολίτη με τόσο εμετικό κυνισμό “φίλε δεν έχουμε άλλα λεφτά, αν ξανακλείσουμε το χειμώνα θα ψοφήσετε στην πείνα”, θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στη θέση του; θα ξυπνήσουμε;

 

IOYNIΟΣ 2021

-Ξεκίνησα από Κατερίνη προς Διδυμότειχο. 600 χιλιόμετρα χωρίς βενζινάδικο, μόνο δύο. Αλλά στην παράκαμψη έπρεπε να πληρώσεις και διόδια.

– Θέλω να εμβολιαστώ χωρίς να δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία, αλλά δεν μου κλείνουν ραντεβού. Για ποιο λόγο; Αν τους ενδιέφερε η δημόσια υγεία, θα μου επέτρεπαν, αλλά τα μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βάση των δεδομένων που θα καταχωρήσουν τα προσωπικά μου στοιχεία.

-Απορούμε για τον Πικάσο σε μια γιδοχώρα άριστων «πτυχιούχων»… με αμόρφωτα βλαχαδερά «διορισμένα» με βύσμα παντού, πολίτες δίχως παιδεία, δίχως κουλτούρα, δίχως πολιτισμό, που τους αρκούν φραπέδες και πιτόγυρα στα χέρια.

-Δηλαδή θα πάει ο γέροντας ανεμβολίαστος στο καφενείο του μπαρμπα-Μήτσου να πιει καφέ και θα έχει το rapid τεστ 48 ωρών στο χέρι. Ποιος αητός το σκέφτηκε αυτό;!

-Σε ποια άλλη χώρα, αυτός εδώ ο αδωνο-τσαρλατάνος, που ενώ παίρνει 5 χιλιάρικα το μήνα, θα έλεγε σε πολίτη με τόσο εμετικό κυνισμό “φίλε δεν έχουμε άλλα λεφτά, αν ξανακλείσουμε το χειμώνα θα ψοφήσετε στην πείνα”, θα εξακολουθούσε να βρίσκεται στη θέση του; θα ξυπνήσουμε;

-Να ανοίξουν οι λέσχες φιλίας της Αθήνας. Για ποιο λόγο εφόσον έχουν ανοίξει όλα, αυτές παραμένουν κλειστές;

-Στο Πεταλίδι Μεσσηνίας ο περιφερειακός δρόμος που ξεκίνησε και έχει υπερβεί το κόστος προϋπολογισμού, σταμάτησε λόγω αρχαίων. Λες και δεν ήξεραν από την αρχή ότι υπήρχε αρχαιολογικός χώρος. Βοά όλη η περιοχή με το σκάνδαλο.

-Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που ταυτίζεται με τις απόψεις του κ. Χίου και της εφημερίδος σας. Σας αγαπάμε όλους.

– Εξηγείστε, όσο μπορείτε, στους νέους ανθρώπους το βάθος της προσβολής και ταπείνωσης που επιχειρεί εις βάρος τους η εξουσία με 150 ευρώ.

-Είπε ο Ευαγγελάτος στον Άδωνη για λοκντάουν. Ο Υπουργός χτύπησε ξύλο, κουνήθηκε από τη θέση του και έκανε “φτου φτου”. Επιδεικτικά! Είναι ασόβαροι, κωμικοί.

-H εταιρεία Intrum, εταιρεία διαχείρισης της Αγροτικής τράπεζας, αγόρασε τα 2 δισεκατομμύρια της με μόνο  70 εκατομμύρια.

-Oι Εθνοφύλακες που είναι ανασφάλιστοι όταν αρρωσταίνουν δεν τους δέχονται καν στα στρατιωτικά νοσοκομεία.

-Καταγγέλλω την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του νοσοκομείου Λαμίας ότι κωλυσιεργεί και δεν κάνει νεκροτομές όπως υποχρεούται. Αφήνει τους νεκρούς για ώρα εκτός ψυγείου ακόμα και μέρα ολόκληρη. Είναι το μοναδικό νεκροτομείο από τις γύρω περιοχές που γίνεται αυτό.

-Οι ηλικιωμένοι του Χαρίσειου ιδρύματος στην Θεσσαλονίκη παρόλο που είναι εμβολιασμένοι όταν χρειάζεται για λόγους υγείας να μεταφερθούν σε νοσοκομείο κατά την επιστροφή τους αναγκάζονται σε τεστ μοριακό και σε καραντίνα 5 ημερών. Αυτά είναι τα καινούρια χαράτσια που υποβάλλει το κράτος.

-Ο νομός Ηλείας βρίσκεται στο έλεος των γύφτων και η αστυνομία και το κράτος δεν κάνουν τίποτα. Μας έχουν ρημάξει τα σπίτια μας.

-Σταμάτησα με αλάρμ στο χώρο έξω από το Αιγινητειο νοσοκομείο για να κατεβάσω την ανάπηρη μητέρα μου για θεραπεία και μου πήραν τις πινακίδες από το δήμο Αθηναίων. Ενημέρωσα το νοσοκομείο και μου ‘δώσαν μια βεβαίωση. Υπέστη ταλαιπωρία και πλήρωσα και από πάνω 40 ευρώ το πρόστιμο με τους ανεγκέφαλους που δε ξέρουν ποιος παρανομεί.

-Eίμαι στο Λονδίνο και θέλω να ταξιδέψω για την Ελλάδα. Έκανα εμβόλιο και παίρνω τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο υγείας να ενημερωθώ αν χρειάζεται κάτι άλλο και δεν το σηκώνει κανείς!

-Όσα τεστ σάλιου παρήγγειλα από φαρμακείο, περίπου τα 15, ήρθαν όλα ανοιγμένα χωρίς καμιά ασφάλεια. Ενημέρωσα την φαρμακοποιό και μου είπε ότι έτσι έρχονται από τις φαρμακαποθήκες. Τι πράγματα ανεύθυνα είναι αυτά που ζούμε;

-Ενώ έχω όλες τις αποδείξεις και τις πήγα στην εφορία μου λένε ότι χρωστάω τη δόση του ΕΝΦΙΑ και δεν μου δέχονται τις αποδείξεις.

-Έγινε ανακατάληψη του κτιρίου της Ρόζα Νέρα του Πολυτεχνείου στα Χανιά.

-Στο κέντρο εμβολιασμού Προμηθέας στο Μαρούσι, η ώρα είναι 13.00 και περιμένουμε από τις 10.00 η ώρα για να κάνουμε το εμβόλιο. 150 άτομα σε 100 τμ συνωστισμένοι. Κανένας δεν μας ενημερώνει για υπάρχει τόση καθυστέρηση.

-Το ξεκαθάρισμα με τους Μασόνους πρέπει να γίνει πρώτα μέσα από την εκκλησία.

-Διατηρώ κατάστημα και έκανα τα χαρτά για πρόγραμμα ΕΣΠΑ της περιφέρειας. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν 64%, παρ όλα αυτά απορρίφθηκε. Ο λογιστής μου είπε ότι πληρούσα όλες τις προϋποθέσεις. Πήραν χρήματα από ΕΣΠΑ μόνο οι μιλημένοι…

– Από το 2012 που πουλήθηκε το καράβι γραμμής Πάτρα – Πρίντεζι του Τζανετάτου στην HELLENIC δεν έχουμε πάρει φράγκο. Τα λεφτά η HELLENIC τα έβαλε αμέσως στο παρακαταθηκών και δανείων. Μου χρωστάνε 50.000 ευρώ. Η εισαγγελέας δεν υπογράφει λέει τόσα χρόνια για κάποιο λόγο. Πόσο ακόμη θα περιμένουμε, υπάρχουν άνθρωποι που πεθάνανε περιμένοντας τα χρήματα!

-Αυτή η Κουτσελίνη μας έχει πρήξει με τον Φουρθιώτη!

-Συγχαρητήρια στον μεγάλο πατριώτη, Στέφανο Χίο!

-Στη Χαλκίδα στην Πλατεία Γκέλη μεγάλο εμπόριο ναρκωτικών. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

-Ήρθανε τα Πολωνάκια χωρίς κανένα έλεγχο κορωνοϊού, για να βγάλουν 15€ στο δίκλινο οι τοπικοί ξενοδόχοι, και να πλουτίσει το Λιντλ!

-Για τον 45χρονο στη Ραφήνα, που συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής/απαγωγής 12χρονης, και για καθένα από αυτά τα καθάρματα, δεν υπάρχει άξιος ποινικός κώδικας να τα τιμωρήσει.

-Αυτή η Κουτσελίνη μας έχει πρήξει με τον Φουρθιώτη!

-Συγχαρητήρια στον μεγάλο πατριώτη, Στέφανο Χίο!

-Στη Χαλκίδα στην Πλατεία Γκέλη μεγάλο εμπόριο ναρκωτικών. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.

-Ήρθανε τα Πολωνάκια χωρίς κανένα έλεγχο κορωνοϊού, για να βγάλουν 15€ στο δίκλινο οι τοπικοί ξενοδόχοι, και να πλουτίσει το Λιντλ!

-Για τον 45χρονο στη Ραφήνα, που συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής/απαγωγής 12χρονης, και για καθένα από αυτά τα καθάρματα, δεν υπάρχει άξιος ποινικός κώδικας να τα τιμωρήσει.

 

30/5/2021

– Δεν επιτρέπεται ουδείς να μπει σε δημοτικό σχολείο. Πως επέτρεψε η Κεραμέως τον Τσαβούσογλου να μπει σε μειονοτικό ελληνικό  δημοτικό σχολείο; Τι προδοσίες είναι αυτές;

-Με το που ξεκίνησαν τα self-test στα σχολεία έχουμε και τα περισσότερα νέα κρούσματα που έχουν ποτέ βρεθεί σε αυτή την ηλικιακή ομάδα. Κάνανε δουλειά τελικά και τα self-test;

– Δυο κατηγορίες επιστημόνων υποστηρίζουν δυο διαφορετικές απόψεις: τα εμβόλια είναι ασφαλή VS τα εμβόλια είναι επικίνδυνα. Σκεφτείτε ποια απ τις δυο κατηγορίες εξυπηρετεί τις πολυεθνικές φαρμακευτικές!

– Κάθε μέρα εκτελέσεις και δολοφονίες και μυστήριοι θάνατοι; Στο Τέξας είμαστε τέλος πάντων;

– Δυο μαφιόζικες εκτελέσεις σε 12 ώρες στην Αττική, προστέθηκαν στη λίστα της κανονικότητας Κούλη.

29/5/2021

– Το ελληνικό ΥπΕξ είναι ικανοποιημένο με αυτές τις εικόνες; Έχουμε συγκυριαρχία στη Θράκη και δεν το ξέρουμε;

– Τα μάθατε; 210 Porsche πουλήθηκαν στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες! Εσείς ακόμη περιμένετε τη…στήριξη από την πανδημία; Μα τι της χρειάζονταν;  Μη μου πεις πως δεν ήταν κλεισμένοι μέσα αυτοί που τις αγόρασαν!

-Συγχαρητήρια σε όλους σας και εύγε στον κ. Χίο!

-Αγόρασα κρέατα από την κρεαταγορά Καλλιθέας και πάθαμε δηλητηρίαση όλοι, στην οικογένεια. Καλώ 2 μέρες υγειονομικό, υπουργείο υγείας, συνήγορο του πολίτη και κανένας δεν είναι υπεύθυνος . Σε τι μπ@@ρδέλο ζούμε;

-Είστε οι μόνοι που γράψατε για τις συντάξεις της Εθνικής. Μπράβο!

-Πολλά άτομα με κορωνοϊό στην Λέσχη Αξιωματικών στον Αυλώνα. Γιατί δεν την κλείνουν;

 

28/5/2021

-Νοσηλεύομαι 21 μέρες στο Αττικόν. Δεν θα πεθάνω από τον ιό, αλλά από την πείνα. Το λιγοστό φαγητό που μας σερβίρουν είναι και απαίσιο. Πεινάμε!

-Είμαι μέλος ενός γυμναστικού συλλόγου. Επειδή είμαι δημόσιος υπάλληλος προμηθεύομαι τα self test δωρεάν, ενώ υπάρχουν  μέλη τα οποία είναι άνεργα και πρέπει να τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Αδυνατούν και δεν μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες.

-Οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι ακόμα περιμένουν τα αναδρομικά. Εσείς σωστά το γράψατε αλλά τα λεφτά ακόμη.

-Την πέμπτη μέρα μετά την δεύτερη δόση του Pfizer έπαθα θρόμβωση στη γάμπα!

-Μας δουλεύουν με τον Φουρθιώτη; Τι πάει να πει θα έχει συνδρομητική τηλεόραση και ειδική διατροφή; Αν είναι έτσι ας πάμε όλοι φυλακή να έχουμε τέτοια προνόμια!

-Η Μελβούρνη έχει lockdown με 30 περιστατικά. Εμείς έχουμε 2000 περιστατικά, 500 διασωληνωμένους και 60 θανάτους την ημέρα. Περιμένουμε τους τουρίστες με το πράσινο διαβατήριο του Κυριάκου. Όλα καλά τα χει κάνει η κυβερνησάρα!

 

27/5/2021

-Η κλοτσηδόν αποχώρηση του πρωθυπουργού από συστάσεως Ελληνικού κράτους, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.

-50 νεκροί χτες. 11.822 θάνατοι μέχρι τώρα. Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη αν δεν πας από πυρκαγιά, η ζωή σου δεν έχει αξία. Φέρτε τα μονοκλωνικά τώρα που τα ενέκρινε ο ΕΜΑ!

-To πιο στενάχωρο με τις αυτοκτονίες στην Κρήτη τελευταία, είναι ότι δεν περιορίζονται στις μεγαλύτερες ηλικίες αλλά πλέον και στα 11χρονα παιδιά. Αν ισχύει ότι η 11χρονη στα Χανιά αυτοκτόνησε, δεν υπάρχουν λόγια.

-Άνοιξαν τα μαγαζιά άνοιξαν και τις φορολογικές δηλώσεις… Μη χαρούμε!

-Έστω ότι τα εμβόλια mrna δεν έχουν σοβαρές παρενέργειες τύπου θρομβώσεων θανάτων κλπ… Και ότι τα εμβόλια με αδενοίο της astra της J&J έχουν. Τότε γιατί επιστήμονες ψάχνουν να τα βελτιώσουν; Και γιατί πρέπει να το αποκρύψουμε;

26/5/2021

 

-Ξεκινάνε οι πλειστηριασμοί και δεν ακούστηκε τίποτα!

– Έχω εστιατόριο στην Βερανζέρου 30 χρόνια. Έχουμε καεί τα τελευταία 2 χρόνια από τα πρεζόνια και το εμπόριο ναρκωτικών, φοβάται ο κόσμος να πλησιάσει. Έχουν μαζευτεί 300 υπογραφές συναδέλφων και τις έχουμε στείλει στους αρμόδιους αλλά δεν κουνιέται φύλλο. Μεγάλη απελπισία.

-Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει δοθεί αύξηση στο επίδομα των ΑΜΕΑ. Κρίμα τόση ευαισθησία.

-Τελικά, η τσιμεντόστρωση της Ακρόπολης δεν έγινε για το χρήμα και την κονόμα;

-Συνεδριάζει εκτάκτως η επιτροπή εμβολιασμών για αύξηση του ορίου ηλικίας για το εμβόλιο, αφού θορυβήθηκαν μετά τα αυξημένα περιστατικά θρομβώσεων. Έπρεπε ξεφτίλες να κάνετε του κεφαλιού σας πρώτα και να το πληρώσουν αθώοι άνθρωποι, για να λειτουργήσετε ορθολογικά;

25/5/2021

-Ο Πατούλης τώρα καλοκαίρι θυμήθηκε να κάνει έργα στην παραλιακή, που θα τελειώσουν τέλη Ιουνίου. Ένας κακός χαμός από κίνηση, μεγάλη ταλαιπωρία.

-Ξαφνικά και χωρίς καμιά ανακοίνωση κόψανε μεγάλα ποσά από τις συντάξεις χηρείας. Συγκεκριμένα ενώ έπαιρνα 920 ευρώ μου πιστώσανε μόνο 600. Επικοινώνησα με τον ΕΦΚΑ Κηφισιάς και μου είπανε ότι έγινε λάθος και ότι θα τα πάρουμε αναδρομικά μετά από τρεις μήνες.

-Με τόσες θρομβώσεις & θανάτους από AstraZenaca (περίπου ένα περιστατικό την ημέρα) προβλέπω μαζικές αγωγές κατά ΕΟΔΥ και Υπ. Υγείας.

-Είναι ελάχιστοι αυτοί που αντιλαμβάνονται πως τα τεράστια ποσά που δόθηκαν για κατασκευή εμβολίων (τα περισσότερα Δημόσια χρήματα) θα έπρεπε κατά προτεραιότητα να δοθούν για κατασκευή φαρμάκων COVID-19 και κατόπιν εμβολίων.

 

24/5/2021

-Πέρυσι κάψανε την Αλεξανδρούπολη και φέτος τη γεμίσανε με ανεμογεννήτριες.

-Είμαι Έλληνας του εξωτερικού και περιμένω να πάρω τη σύνταξη μου από τον ΕΦΚΑ. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους, προσπαθώ 8 μήνες να κλείσω ραντεβού και δεν απαντάει κανείς. Εμείς πως θα επικοινωνήσουμε;

– Το εμβόλιο είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση που εξαρτάται από το προσωπικό ιατρικό ιστορικό του καθενός. Καταλάβετέ το αυτό. Όποιος επηρεάζει στο να κάνει κάποιος το εμβόλιο, μπορεί να γίνει συνένοχος σε φόνο.

– Τέταρτο κύμα πανδημίας το Σεπτέμβριο. Ο τελευταίος τουρίστας δηλαδή, φεύγοντας θα πάρει μαζί του και τη “γαλάζια ελευθερία”, έτσι για σουβενίρ.

– Εξήγησα σε 2 Γάλλους που πρέπει να ταξιδέψουν με πλοίο την διαδικασία του σελφ τεστ ότι δηλαδή αρκεί ένα χαρτί στο οποίο βεβαιώνεις μόνος σου ότι έκανες μόνος σου  τεστ…και με κοιτούσαν με ορθάνοιχτα μάτια… Τέτοια οργάνωση, που θα γελάνε μαζί μας σε όλη την Ευρώπη

22/5/2021

-Έχω εμφανίσει ανεύρυσμα στην καρδιά και έχω αναρρωτική άδεια. Έχω να λάβω χρήματα από τον ΕΦΚΑ από τον Μάρτιο. Σε επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού για αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις να κάνω υπομονή. Τι υπομονή, δεν έχω να πάρω τα φάρμακά μου, δεν έχω να φάω!

-Στην περιοχή ‘’Παλαιοβούνα’’ της Πάτρας πριν ένα χρόνο πήρε φωτιά και κάηκε όλο το βουνό. Στη θέση του δάσους σήμερα υπάρχουν 25 ανεμογεννήτριες. Τυχαίο;

-Το τελευταίο διάστημα η αδελφή μου νοσηλεύεται στο ίδρυμα της Λέρου. Προχθές δέχτηκα ένα τηλέφωνο από γιατρό του ιδρύματος να συναινέσω στον εμβολιασμό της. Αρνήθηκα φυσικά αλλά νομίζω ότι τους έχουν όλους έτοιμους.

-Μπροστά στα μάτια μας στον Κεραμικό, όλες τις ώρες γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Έχουμε μικρά παιδιά. Η αστυνομία αδιαφορεί παρ όλες τις εκκλήσεις μας. Ο Δήμος επίσης. Ο Μπακογιάννης μιλάει για κοινωνικό Δήμο. Που είναι;

–Μιλήσατε παλαιότερα για ένα νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Πρόεδρο για εκτάσεις οι οποίες έχουν καεί ότι μπορούν να μπουν ανεμογεννήτριες. Ισχύει αυτό;

 

21/5/2021

– Αυτός ο ανεκδιήγητος γιατρός Βασιλακόπουλος  προπαγάνδιζε το πρωί υπέρ των εμβολίων στα παιδιά. Για πόσο ακόμη θα καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και θα τους ανεχόμαστε;

-Εδώ και ένα μήνα στο Πόρτο Ράφτη ζούμε καταστάσεις Νέας Σμύρνης. Μαζεύονται στο πάρκινγκ απέναντι από την παραλία κάθε βράδυ 30-40 αυτοκίνητα με διαπασών τη μουσική, μπύρες ναρκωτικά και άλλα. Τι αστυνομία, τι Δήμο, τι περιφέρεια και που δεν πήγαμε. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε, έχουμε τρελαθεί όλοι. Η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Βοηθήστε μας.

-Γράψτε συνέχεια ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που είναι αρνητής των εμβολίων, γράψτε το συνέχεια.

-Το θέμα της φωτιάς έχει περάσει σε τριτοτέταρτη μοίρα γιατί προφανώς χαλάει την εικόνα της κυβερνησάρας μας ειδικά για τα όσα συμφέροντα κρύβονται από πίσω..

20/5/2021

-Βάλτε τον Αντωνιάδη μπροστά να κάνει μια μεγάλη απεργία, να συγκεντρώσει τον λαό για τα εμβόλια. Ο Χριστόδουλος έλεγε αντίσταση και κόντρα σαν την πέστροφα.

-Ο δήμαρχος του Νέου Ψυχικού προεκλογικά μας έταξε ένα προπονητήριο για τα 250 παιδιά που προπονούνται από δω και από κει με αντίξοες συνθήκες χειμώνα – καλοκαίρι. Είμαστε ο μοναδικός ο δήμος που δεν έχει γήπεδο. Το Νέο ψυχικό είναι ένα καζάνι που βράζει.

-Η μισή περιοχή κάηκε στην καταστροφική φωτιά της Κινέτας το 2018, η υπόλοιπη καίγεται τώρα. Όλο το βουνό “πιάτο”. Η πυρκαγιά καίει έκταση ακριβώς βόρεια της περιοχής που είχε καεί στην Κινέτα. Αντίο Γεράνεια, καλώς ήρθες “ανάπτυξη”.

-Να γίνει αναπαράσταση  να βάλουν τον σύζυγο στα Γλυκά Νερά να καλέσει πάλι το 100 με τη μύτη…

19/5/2021

-Για ποιο λόγο ενώ πληρώσαμε ( χρηματοδοτήσαμε )15 δις την τράπεζα Πειραιώς, να μην μείνει σε μας;

-Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής είναι για να σβήνει φωτιές και όχι να παρακινεί τους πυροσβέστες να κάνουν το εμβόλιο!

-Στο νοσοκομείο 251 της Κατεχάκη δίνουν προτεραιότητα στους αλλοδαπούς.

-Σε όλα τα ειδικά σχολεία τα παιδιά έχουν εμβολιαστεί.

-Έκανα αίτηση στο ΔΕΔΗΕ για ρολόι εδώ και 2 μήνες και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη. Δεν λειτουργεί τίποτα σ αυτό το κράτος.

-Γιατί εκβιάζουν τον κόσμο για το εμβόλιο; Πουθενά δεν γίνεται τέτοια προπαγάνδα. Ας ενωθούμε όλοι κατά των εμβολίων! Στο στρατό γιατί δεν εμβολιάζονται; Τους θέλουν υγιείς; Μόνο τον απλό κόσμο θέλουν να ξεκάνουν;

 

 

18/5/2021

– Χτες το πρωί στην εκπομπή της Τατιάνας, προσπαθούσαν αυτή και ένας δικηγόρος να πείσουν μια ομάδα μητέρων από την Καβάλα, που θέλουν να κάνουν τεστ στα παιδιά τους ότι είναι αντισυνταγματικό. Ο τρόπος απίστευτα χλευαστικός και γεμάτος ειρωνεία…

-Κυκλοφορεί στο Παλαιό Φάληρο ΙΧ με λογότυπο της ΕΥΔΑΠ. Τι γίνεται; Πληρώνω εγώ για να κυκλοφορούν αυτοί με τα δικά μου λεφτά;

-Διατηρώ καφέ – ουζερί στο Πασαλιμάνι. Ανήκω στις πληττόμενες  επιχειρήσεις. Χτες το πρωί ήρθαν και μου έκοψαν το νερό για 150 ευρώ. Αυτοί είναι η ευαισθησία του δημάρχου του Πειραιά;

– Βγαίνει ο Μαγιορκίνης σε ελληνικό ΜΜΕ και λέει ότι δεν υπάρχει ”ελληνική” μετάλλαξη, αλλά ήρθε από τη Νιγηρία. Βγαίνει η Λινού σε άλλο ΜΜΕ και λέει ότι η Ελλάδα δεν μοιράζεται δεδομένα μεταλλάξεων στα διεθνή ιατρικά. Μας δουλεύουν, έτσι;

 

17/5/2021

-Μη σταματάτε να βγάζετε τα άπλυτα της “αγίας οικογένειας” στη φόρα.

-Στο λεωφορείο 122  Ελληνικό – Βάρκιζα των 6 ηώρα, χωρίς μάσκα ο οδηγός με συνοδηγό δεσποινίδα να καπνίζει και να χαριεντίζονται, το δρομολόγιο από 20 λεπτά το κάναμε 45.

-Ύποπτες οι αναρτήσεις και η στάση του συζύγου της 20χρονης που σκοτώθηκε από τους ληστές…

-Στα αθλητικά αναφέρετε ότι τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στον 2ο προκριματικό του Τσ. Λιγκ και ΑΡΗΣ, ΑΕΚ στο Europa. To σωστό είναι ότι μόνο μία ομάδα περνάει στο Τσ. Λιγκ, και αυτή είναι ο πρώτος, ο Ολυμπιακός. Όσο για τον ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΚΑΙ ΑΕΚ πηγαίνουν στην  Conference γιατί καταργήθηκε η EUROPA.

-Από 12/4 υπάρχει οδηγία όλα τα θετικά ράπιντ να μην επιβεβαιώνονται με μοριακό, αλλά να θεωρούνται θετικά, να ενημερώνεται ο ΕΟΔΥ και να σε στέλνουν καραντίνα. Μου το είπαν μέσα στη Μ. Εβδομάδα που είχα πάει ράπιντ σε κέντρο υγείας!

 

 

15/5/2021

-Χτες στο κανάλι της Βουλής κάνανε αναφορά στο κοράνι. Εγώ πληρώνω ΕΡΤ και θα μου μιλάνε για κοράνι; Πόσο πουλημένοι αντίχριστοι είναι πια;

-Το πρωί πήγα για καφέ στα Νότια Προάστια. Στο διπλανό τραπέζι γινόταν συζήτηση μεταξύ υπαλλήλου του Πίκπα Βούλας και εθελόντριας του Πίκπα. Λέγανε ότι όλα τα παιδάκια έχουν εμβολιαστεί. Αυτό είναι έγκλημα, ψάξτε το . Το Πίκπα έχει από μωρά έως 18 ετών παιδιά.

-Καθημερινά με ενοχλούν για ανεξόφλητο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το ποσό είναι μόλις  75 ευρώ.

-Οι αλλοδαποί γιατί δεν εμβολιάζονται; Είδατε σε κανένα εμβολιαστικό κέντρο αλλοδαπό; Γιατί μόνο εμείς;

-Χθες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη πετάχτηκαν κάδοι στους δρόμους (Κηφισίας, Πανόρμου). Γέμισαν οι δρόμοι σκουπίδια.

-Το Ισραήλ βομβαρδίζει και σκοτώνει άμαχο πληθυσμό και παιδιά, γιατί το υποστηρίζουν -εμμέσως-;

14/5/2021

 

-Με όλα αυτά τα κουμάσια που μας μαζέψανε, τέτοια ειδεχθή εγκλήματα θα συμβαίνουν κάθε μέρα. Γιατί δεν τους απελαύνουν; Δεν υπάρχει βούληση σ αυτό το κράτος.

-. Δεν μου δίνουν το επικουρικό στο ταμείο της Εθνικής γιατί είναι κάτω από 400 ευρώ. Εγώ είμαι ηλικιωμένος και δεν τα πάω καλά με τις κάρτες. Τι μπορώ να κάνω;

-Το 80% της εταιρείας καθαρισμού που έχει αναλάβει τα σούπερ μάρκετ είναι σε αναστολή, ενώ δουλεύουν κανονικά.

-Στο Αιγάλεω στην περιοχή της Κωνσταντινουπόλεως έχει να φανεί ταχυδρόμος 2 μήνες. Μας καλούν από τη ΔΕΗ για ανεξόφλητους λογαριασμούς.

-Η AEGEAN δεν μας επιστρέφει τα λεφτά από εισιτήρια που πληρώσαμε. Μας λέει συνέχεια σε 6 μήνες και σε 6 μήνες. Δεν είναι τα λεφτά, είναι η κοροϊδία.

– Είναι δυνατόν η ΔΕΗ να είναι χορηγός των βραβείων MAD; Πόση προκλητικότητα πια; Κόσμος ζει χωρίς ρεύμα. Ας επέμβει κάποιος !

 

 

 

13/5/2021

– Ασχοληθείτε κι άλλο με τα εθνικά μας ζητήματα! Είστε η μόνη φωνή που ακούγεται!

– Πραγματικά τι έχουν πάθει όλοι και ξεγυμνώνονται για να εμβολιαστούν;

– Ότι η επιτροπή λοιμοξιολόγων έδωσε γνωμοδότηση να ανοίξουν όλες αυτές οι δραστηριότητες αλλά να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις  00.30. Πόσος εξευτελισμός πια της επιστήμης;

– Το Γαλλικό κράτος είναι…. αρνητής από χθες, διότι δεν πέρασε το νομοσχέδιο με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού διότι θα δημιουργούσε πολίτες δύο ταχυτήτων. Εμείς εδώ είμαστε οι έξυπνοι της ΕΕ!

– Έχει κολλήσει η λίστα με τα σχολεία που έχουν πρόβλημα διασποράς covid, περίπου για μια ώρα…Λογικά, γίνεται χαμός! Την τετάρτη  το απόγευμα 17.30, τα σχολεία που είχαν πρόβλημα διασποράς ήταν 50. Την Πέμπτη στις 15.00, σε λιγότερο από 24 ώρες, αυτά έχουν γίνει 129 και… το κοντέρ συνεχίζει να γράφει. Στην επαρχία, γίνεται κόλαση!

 

12/5/2021

-Πλήρωσα με απόδειξη στις 18 Δεκεμβρίου 2020 την εταιρεία THERMOIL 1050 ευρώ για την αγορά πετρελαίου για το σπίτι μου στην Νέα Ερυθραία. Δεν ήρθαν ποτέ μέχρι σήμερα και μου επιστρέψανε τα μισά λεφτά μετά από αλλεπάλληλες ενοχλήσεις μου. Το ίδιο κάνανε και σε πολυκατοικία στην Κηφισιά, φάγανε 2.000 ευρώ.

-Αν είχαν λίγη τσίπα οι αλήτες θα έφευγαν από κυβέρνηση. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η Ελλάδα στα κανονικά της θα ήταν να φύγουν όλοι οι μετανάστες από δω, αλλιώς όλο τέτοια εγκλήματα θα συμβαίνουν.

-Να κάνει κόμμα ο κ. Χίος!

-Σε τι χώρα καταντήσαμε να ζούμε. Προχθές στην πολυκατοικία μας στην Καλλίπολη κλέψανε δύο ηλικιωμένους ενώ κοιμόντουσαν. Φοβόμαστε.

-Μια στο καρφί και μια στο πέταλο είσαστε. Για ποιο λόγο κοινοποιήσατε για την γιατρό που φώναζε για τα εμβόλια στην Λαμία. Τελικά είστε υπέρ των εμβολίων;

-Πάρα πολύ καλό το θέμα με τον Τζιμ Λόντο. Συνεχίστε να αναδεικνύετε τέτοιες ιστορίες αξιόλογων Ελλήνων!

11/5/2021

-Έχω κάνει αίτηση στο ΟΠΕΚΑ για στεγαστική συνδρομή από τις 25 Φεβρουαρίου 2020 και ακόμη δεν έλαβα τίποτε. Παλιά υπεύθυνος για την στεγαστική συνδρομή ήταν ο Δήμος Αθηναίων. Από τότε που ανέλαβε ο ΟΠΕΚΑ δεν πήραμε δραχμή. Κινδυνεύω με έξωση.

– Γιατί δεν πιάνουν και την οικογένεια του αστυνομικού στην Μυτιλήνη για το γλέντι του γάμου της αδελφής του στην Βατούσα με πάνω από 200 καλεσμένους;

-Οι μετανάστες κάνουν εμβόλια; Δεν ακούγεται κάτι.

-Σε συνέχεια του άρθρου σας για την νηπιαγωγό από την Λέρο που κάνανε διοικήτρια του νοσοκομείου Καλύμνου, προσόντα για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου είχε ένας Καλύμνιος και όμως τον απέρριψαν γιατί δεν ήταν στέλεχος  της ΝΔ.

-Δεν είναι αντισημιτισμός, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Το Ισραήλ αυτή την στιγμή πραγματοποιεί σφαγή και εποικισμό.

10/5/2021

-Οι πιο αδικημένοι όλων σταθήκαμε εμείς οι μουσικοί. Ο Χατζηδάκης βγαίνει και εξαγγέλλει τα χίλια μύρια. Ας μας πληρώσει πρώτα την αναστολή των δυόμισι μηνών και μετά να μιλάει.

-Η Λεωφόρος Φυλής προς τα Άνω Λιόσια από τότε που έγινε πεζοδρόμηση έγινε καρμανιόλα. Οι γύφτοι παρκάρουν αριστερά και δεξιά με κίνδυνο της ζωής μας.

-Έχω κάνει  αίτηση στη ΔΕΔΗΕ εδώ και 5 μήνες για νυκτερινό ρεύμα. Ακόμη περιμένω. Γιατί να πληρώνω άδικα τόσα λεφτά;

– Για κάποιους το διδακτορικό κύριε Πατέλη  είναι μια έκφραση των κοινωνικο-οικονομικών προνομίων τους. Για κάποιους άλλους πάλι, είναι μια ευκαιρία που μας έτυχε κ μπορέσαμε να την εκμεταλλευτούμε, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Αυτό, δυσκολεύεται να το καταλάβει κάποιος της πρώτης κατηγορίας.

-Η μόνη χώρα που ο τουρίστας έχει περισσότερα δικαιώματα από τον φορολογούμενο πολίτη είμαστε εμείς!

 

8/5/2021

-Μας υποχρεώνουν να κάνουμε στα παιδιά μας μόνο το τεστ από τη μύτη. Για όσους κάνουμε τεστ με πτύελο μας πετάει έξω η πλατφόρμα. Τι θέλουν να κάνουν;

-Η Κομισιόν “κόβει” την AstraZeneca. Εμείς γιατί το συνεχίζουμε; Είμαστε έξυπνοι; Ή έχουμε στοκ (ους);

-Για τις δηλώσεις Πατέλη, στο χωριό μου τη συγγνώμη τη λένε μισοχέσι…και ο νοών νοείτω.

-8 στο σύνολο οι γυναίκες που αναγνώρισαν τον δράστη στη νέα Σμύρνη μέχρι τώρα, ένα χρόνο δρούσε, αλλά είναι “τέλειος”…όλοι  που τον υπερασπίζονται από τον καναπέ τους να σκεφτούν αν ανάμεσά τους ήταν η μάνα τους ή η αδερφή της ή η κόρη τους…

-Αφού είχαμε πολύ πιο σκληρό λοκνταουν, λιγότερες διαδηλώσεις και πάρτι και πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες από τη Γερμανία  γιατι έχουμε διπλάσιους θανάτους;

 

 

7/5/2021

 

-Ο δεσπότης που κάνει μήνυση στους παπάδες είναι αντίχριστος!

-Στη Βιοϊατρική του Πειραιά στην Ηρώων Πολυτεχνείου, ο γιατρός με υποχρέωσε να κάνω τεστ κοπώσεως με μάσκα και κόντεψα να πεθάνω.

-Στο χθεσινό ιστορικό ντοκουμέντο δεν είναι έτσι τα γεγονότα όπως τα αναφέρετε. Θα σας στείλω επιστολή προς αποκατάσταση των αληθινών γεγονότων γιατί ήμουν παρών.

-Ακούσατε πολλά από τις ”προοδευτικές” υποτίθεται φεμινίστριες για τον Πακιστανό δράκο των Ν. Προαστίων; Για τον Πακιστανό στο Κορωπί που ασελγούσε στην 5χρόνη ή τον άλλο στις κοπέλες στον Κεραμεικό; Εγώ δεν άκουσα τίποτα πάντως!

6/5/2021

 

-Χτες ανακοινώθηκε ο θάνατος της 44χρονης και ο Χατζηνικολάου βγήκε να μας πει ότι δεν σχετίζεται με το εμβόλιο με ύφος απειλητικό. Ποιος νομίζει ότι είναι. Δεν τα καταπίνουμε αυτά.

-Συγχαρητήρια για τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

-Για να ζήσουμε θα μας κάνουν κουμπαράδες το κορμί μας.

-Ενημερώστε μας πότε θα έρθει το sputnik στην Ελλάδα.

-Χάθηκε η γυναίκα 44 ετών! Χάθηκε! Όταν σε όλες τις χώρες το δίνουν 60+ εσείς ρισκάρετε τη ζωή των νέων! Γιατί να ρισκάρετε έστω και μια ζωή; Έστω και μια!

-Είτε αρέσει είτε όχι την εργατική νομοθεσία στην Ελλάδα την θέσπισε ο Μεταξάς με υπογραφή του βασιλιά Γεωργίου Β’. 8ωρο, αργία της Κυριακής, λειτουργία ΙΚΑ, Εργατικής Εστίας, απαγόρευση παιδικής εργασίας και πολλά άλλα. Ακόμα και την Πρωτομαγιά, ο Μεταξάς την καθιέρωσε.

 

5/5/2021

-Ανιψιός μου έκανε χθες το πρωί τη πρώτη δόση Astra Zeneca και το βράδυ έπαθε επιληπτικό επεισόδιο, έβγαζε αφρούς. Αθλητικός, υγιέστατος χωρίς κανένα πρόβλημα. . Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται.

-Από τις 2 Φεβρουαρίου βγήκε η απόφαση για το νόμο Κατσέλη που υπάγομαι να καταβάλω δόσεις στην ALPHA BANK. Πήγα να ανοίξω λογαριασμό και μου αρνούνται. Τους έστειλα εξώδικο και δεν μου απαντήσανε. Περνάει ο καιρός και αν δεν καταβάλω έξι δόσεις ξεκινάει πλειστηριασμός.

-Συγχαρητήρια που ασχολείστε με το Μάτι, να δικαιωθούν οι άνθρωποι.

-Είμαι ευπαθής ομάδα, έχω αρρυθμία στην καρδιά, 40 χρονών. Μπήκα στο gov να κλείσω εμβόλιο και μου βγάζει μόνο Astra. Πήγα στο εμβολιαστικό κέντρο με χαρτί από το νοσοκομείο για να μου το αλλάξουν, αλλά μου είπαν ότι δεν μπορούν. Τι θα κάνω;

-Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και πρέπει να μεταβεί από τις Σέρρες για χημειοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε τεστ στο νοσοκομείο Σερρών και μας είπαν τα αποτελέσματα την Τρίτη, Σήμερα δεν λειτουργεί το τμήμα γιατί έχουν αργία. Ένα μπάχαλο το νοσοκομείο Σερρών.

-Πήγα τους γονείς μου για το εμβόλιο, στο ΙΚΑ Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Περιμένουμε 2 ώρες, απ έξω έχει σχηματιστεί ουρά και πριν από λίγο μας είπαν ότι δεν υπάρχουν εμβόλια, να περιμένουμε θα έρθουν. Οι γονείς μου είναι 80 χρονών, με υποκείμενα νοσήματα. Δεν κολλήσανε μέχρι τώρα και να την πάθουν εδώ. Τα χάλια μας.

 

4/5/2021

– Συγγενής μου έκανε την Πεμπτη rapid test και βγήκε αρνητικό. Την επόμενη μέρα έκανε δέκατα. Επανέλαβε το τεστ και ήταν θετικό. Τι μας λέει αυτό για το πώς ανοίγουμε τον τουρισμό;

– Όσοι πάνε για εμβόλιο στο Ελληνικό να μας πουν και αν προχωρανε τα έργα του Άδωνι, να ξέρουμε αν ήρθε η ανάπτυξη.

– Ο Χατζηδάκης μας δίνει χρόνο να μαζεύουμε τις ελιές μετά τη δουλειά και ο Πούμπουρας να κάνουμε επαγγελματικές γνωριμίες στη σκλαβιά. Και ακόμα…δεν έχουν φάει ντομάτες…

-Την Ντόρα τελικά την είδε κανείς; Ή είναι ακόμα ινκόγκνιτο στην Κρήτη;

-Μιλώντας για ελευθερία του τύπου, θυμάστε που δολοφονούνταν ο Καραιβάζ και ο Μητσοτάκης έβγαζε ανακοίνωση για τον Φίλιππο; Ή που βγήκε μέρος από τα πρακτικά της επιτροπής και στα ΜΜΕ έπαιζε ο Πίνατ ο φυστίκης;

– Μετά τις συντάξεις ο Γιώργος Αυτιάς φροντίζει να βρείτε και ΜΕΘ σε ζωντανή σύνδεση. Δεν χρειάζεται πολιτικό μέσο, δεν χρειάζεται να είσαι στα πρόθυρα ή να περιμένεις στη λίστα. Αρκεί να στείλεις μήνυμα στους δημοσιογράφους…

3/5/2021

– 8η συνεχόμενη μέρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 30-39 και στην Κω δεν υπάρχει καν δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού, λίγες μόνο ημέρες πριν την μαζική εισροή των Ευρωπαίων τουριστών στο νησί…

– Τo ότι τα ΜΜΕ μιλάνε για κόσμο στην εστίαση , η οποία λειτουργεί με 40% μειωμένη χωρητικότητα… είναι τραγελαφικό.

– Η εστίαση έκλεισε στα 1000 κρούσματα και ανοίγει μετά από 6 μήνες με 3000.

– Τον Μπορις Τζονσον κοντεύουν να τον παραιτήσουν επειδή έκανε ανακαίνιση στο πρωθυπουργικό γραφείο με ξένα χρήματα και ο δικός μας έχει επίσημα σπίτια σε offshore και δωρεές εξοπλισμού από εταιρείες δημοσίων διαγωνισμών. Βρείτε τις διαφορές.

-Να βάλουμε ένα σιλβερ αλέρτ για την Ντόρα την οποία έχουμε χάσει εδώ και δυο μέρες από την Αθήνα… Πήγε τελικά για Πάσχα στο χωριό;

 

29/4/2021

-Σχετικά με την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά. Γνωρίζει αρκετός κόσμος υποθέσεις και στο Ηράκλειο! Μάλιστα ο ένας είναι πατέρας εισαγγελέα! Εμπλέκεται αστυνομία, γιατρός, γηροκομείο, δικηγόρος…. για να δούμε θα ανοίξει και στο Ηράκλειο η υπόθεση;

– Μου ήρθε μήνυμα από τον ΕΟΔΥ, ότι στο τεστ που υποβλήθηκα, βρέθηκα αρνητικός. Εγώ ουδέποτε υπεβλήθη σε τεστ. Παίρνω τον ΕΟΔΥ και δεν το σηκώνει κανείς.

-Ενώ πλήρωνα 50-55 ευρώ κάθε μήνα στην VOLTON το ρεύμα, ξαφνικά μου έρχεται ένας λογαριασμός 650 ευρώ να πληρώσω. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να καταβάλω το ποσό ολόκληρο και θα μου επιστρέψουν τα λεφτά αργότερα. Έφυγα από τον ένα κλέφτη (ΔΕΗ) και έπεσα σε μεγαλύτερο (VOLTON).

-Σαν αυτές τις ημέρες εδώ και 73 χρόνια έγινε η μάχη της Βαμβακούς στον Πάρνωνα.

-Νοσηλεύθηκα στο νοσοκομείο Αγίων Αναργύρων 1,5 μήνα για ορθοπεδικό πρόβλημα και έχασα 15 κιλά από την άθλια διατροφή. Κρέας που βρωμοκόπαγε, λαχανικά γλιτσιασμένα, μερίδες υποτυπώδεις, και άλλα. Έφυγα με πρόβλημα στο στομάχι στο τέλος.

-Πήγα στο εξοχικό μου μετά από πολύ καιρό και διαπίστωσα ότι η ΔΕΗ μου έχει χρεώσει παραπάνω 1500 Kw τις οποίες τις έχω πληρώσει. Σε επικοινωνία μου είπανε ότι θα αφαιρεθούν στον επόμενο λογαριασμό. Αν δεν το πρόσεχα …κανονική ληστεία.

 

28/4/2021

-Από Μ. Δευτέρα μέχρι Μ. Σάββατο απαγόρευση κυκλοφορίας στις 22:00. Κυριακή του Πάσχα στις 21:00 κι από Τρίτη του Πάσχα στις 23:00. Έτοιμοι για τη ΝΑΣΑ είναι όλοι τους.

-Καλό Πάσχα να έχουμε και καλή Ανάσταση.

-Το Astrazeneca κάνει θρομβώσεις, το Pfizer φλεγμονές, βρείτε άκρη!

-10ωρη δουλειά, σύγχρονη σκλαβιά! Να μην περάσει το νομοσχέδιο-έκτρωμα! Ξυπνάτε!

-Το Ελληνικό κράτος σε ένα SMS… Μήπως το στοκ των  Astrazeneca δεν ήταν τόσο μεγάλο τελικά και άρχισαν περικοπές; Εμείς που είμαστε 29 και κάτι μήνες και μας πέταξε έξω, όταν ανοίξει για τους 20-29 θα μας πετάει πάλι έξω γιατί θα έχουμε γίνει 30;

 

27/4/2021

 

-Αντίχριστοι όσοι θα κάνουν Ανάσταση στις 9 το βράδυ.

-Αγρότες ελαιοπαραγωγοί δεν έχουμε πάρει επιστρεπτέα από την 4η ως και την 7η καθόλου, ούτε κορωνοεπίδομα. Δίνουν όλα τα λεφτά στην εστίαση, τα οποία τα περισσότερα είναι μούφα.

-Ο Σταϊκούρας κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας ότι προβλέπει για το τρέχον έτος 5,2% ανάπτυξη του ΑΕΠ, εν μέσω πανδημίας.

-Αν δεν κάνουμε τεστ (το οποίο είναι αναξιόπιστο) μας απειλούν ότι θα μας κάνουν μείωση μισθού.

-Άλλο ένα λεωφορείο σήμερα χαλασμένο στην περιοχή της Ελευσίνας. Κατέβαζε τον κόσμο μέσα στον δρόμο. Αίσχος, τα έχουμε χρυσοπληρώσει.

– Με την υπόθεση Λιγνάδη τι γίνεται; ..

– Την ώρα δηλαδή που ο εργαζόμενος σε αναστολή παίρνει 534 ευρώ για να περάσει το μήνα του, τα παροδικά λαγουδάκια στοίχισαν στην Περιφέρεια Αττικής συνολικά 73.408 ευρώ!

 

26/4/2021

-Είμαι επικουρική γιατρός στο Αττικόν. Οι γιατροί έχουν να πληρωθούν υπερωρίες από τον Ιανουάριο. Το κονδύλι έχει δοθεί για τα νοσοκομεία.

– Από τότε που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης έκοψε το 75% των αναπηρικών συντάξεων. Πάσχω από ψυχοσυναισθηματική κατάθλιψη από το 1988, μπαινοβγαίνω στα ψυχιατρεία, και μου κόψανε το επίδομα επειδή τους έβρισα την τελευταία φορά στο ΙΚΑ Χανίων.

-Περιμένουμε ακόμα την ενιαία ενίσχυση για τους αγρότες, συνήθως τα λεφτά μπαίνανε μέχρι και τον Γενάρη.

– Συγχαρητήρια για την εφημερίδα σας και καλή Ανάσταση.

-Με αρνητικό μοριακό τεστ αφίχθη από Ντουμπάι η 33χρονη με την ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού επαναλαμβάνω: με αρνητικό μοριακό τεστ όπως καταλαβαίνετε, ο τουρισμός θα σώσει τα πορτοφόλια μερικών, αλλά για πολλούς θα αποβεί μοιραίος.

 

24/4/2021

-Tα συγχαρητήριά μου στην εφημερίδα σας, χρόνια πολλά να είστε όλοι καλά να μας ενημερώνετε.

-Περιμένουμε περισσότερες αποκαλύψεις για την υπόθεση του κ. Χίου.

-Είμαι εκπαιδευτικός. Τα πρώτα τεστ που κάναμε, είναι παρτίδα που έχει απαγορευτεί στην Γερμανία. Γιατί κανείς δεν λέει τίποτα. Τι θα κάνουμε;

-Σ’ όλες τις λειτουργίες που μεταδίδει ζωντανά η τηλεόραση δεν δείχνουν την ώρα της Θείας Κοινωνίας, για ποιο λόγο;

-Η κυβέρνηση των τσουρεκιών. Τέτοιος κατήφορος…

– Ελπίζω οι αρχές να μην ερευνούν μόνο τους ιδιοκτήτες, καθώς υπάρχει καταγγελία ότι πολλές περιουσίες γερόντων μεταβιβάστηκαν στην εκκλησία, λίγο πριν τον θάνατό τους…

23/4/2021

– Στην Ηλιούπολη, Θεσσαλίας και Θράκης σημειώθηκαν αλλεπάλληλες εκρήξεις, πυροσβεστική, φωτιά ένας χαμός. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση και είμαστε αναστατωμένοι.

– Από 10-4019 πληρών στην ΔΕΗ έναντι. Ήρθα κάνανε κανονική καταμέτρηση, παρ όλα αυτά δεν μου έχει επιστραφεί το επιπλέον ποσό που αντιστοιχεί σε 1000 ευρώ. Πήρα την ΔΕΗ και μου είπε ότι τους λογαριασμούς τους έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία. Παίρνω και μου λένε ότι είναι υπεύθυνη η ΔΕΗ. Μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν οι απατεώνες.

-Πείτε μας επιτέλους ποιος βγήκε από την θέση του συνοδηγού, στο τροχαίο με τον Ιάσωνα ποιον προσπάθησαν να καλύψουν!

-Με αφορμή το τροχαίο στη βουλή όλο το ιντερνέτ  έχει βουίξει: Κάποιος γνωστός τους σκοτώθηκε ή τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ και  όχι μόνο η υπόθεση δεν έφτασε ποτέ σε δίκη αλλά ούτε καν έμαθαν ποιος ήταν ο οδηγός…

 

22/4/2021

-Γιατί χτυπάμε τον Ιερώνυμο κάθε μέρα;

-Ο 41χρονος ασθενής που κατέληξε στο νοσοκομείο του Πύργου, παραμένει στο ψυγείο για 21η ημέρα. Ζητάνε η δικοί του νεκροψία και δεν εγκρίνεται.

-Τους λαθρομετανάστες ας μας πει κάποιος γιατί δεν τους εμβολιάζουν; Αυτοί είναι οι βόμβες.

-Τα δύο γραφεία βουλευτή στην βουλή είναι ερμητικά κλειστά. Έχουν δύο κρούσματα αλλά δεν το αναφέρανε πουθενά. Για πιο λόγο το αποκρύπτουν;

– Τμήμα του Αμαλία Φλέμιγκ που λέγανε ότι θα το δώσουν στους μετανάστες τελικά ακούστηκε ότι το πήρε ο Αντέννα για παραγωγές!

 

 

21/4/2021

-Πήγα σε εμβολιαστικό κέντρο στα Πατήσια να κάνω το εμβόλιο της Pfizer και  ζήτησα από την νοσοκόμα να δω το μπουκαλάκι του εμβολίου. Μου έδειξε ένα μπουκαλάκι που έγραφε απ έξω covid19. Διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν αναγράφεται η επωνυμία της εταιρείας και μου είπε ότι σε κανένα εμβόλιο δεν αναγράφεται η εταιρεία. Το εμβόλιο το έκανα, αλλά αναρωτιέμαι ήταν της Pfizer ή όχι;

-Δουλεύω στα δικαστήρια και αρνούμαι να κάνω το τεστ. Νομικά πως είμαι καλυμμένος;

-Πήγα τη Δευτέρα στο ΙΚΑ Μπότση στην Θεσσαλονίκη και έκανα μοριακό τεστ εγώ και η γυναίκα μου για να ταξιδέψουμε για Κύπρο. Κάποιος όμως στην οικογένεια στην Κύπρο ήρθε σε επαφή με κρούσμα και το αναβάλαμε για την επόμενη εβδομάδα. Πήρα να κλείσω στο ΙΚΑ να επαναλάβουμε το τεστ και μου είπαν ότι από χτες δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ στο ΙΚΑ, παρά μόνο εξωτερικά.

-Θέλουμε να εκφράσουμε οικογενειακώς την ευγνωμοσύνη μας στον κ. Χίο και σε όλους τους συνεργάτες της εφημερίδος.

 

 

20/4/2021

-Μας ληστεύει καθημερινά η ΔΕΗ. Είναι αντισυνταγματικό να πληρώνουμε ΙΚΟ και λοιπά προς τρίτους. Έχουμε γονατίσει, αδυνατούμε να πληρώσουμε.

-Τι χάλια είναι αυτά, δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο στις πλατείες, γιατί δεν ανοίγουν τα μαγαζιά να ξεμπερδεύουμε με τις συγκεντρώσεις;

– Θα υπάρξει εκτόνωση, πιστεύω. Τώρα αν κάποιοι θέλουν να μαζεύονται σε πλατείες μόνο για να δημιουργήσουν θέμα, το ίδιο αν θέλουν το κάνουν και με μια διαδήλωση για το τίποτα.

– Ποιο το νόημα του να γίνει η Ανάσταση  νωρίτερα; Για να τηρηθεί η απαγόρευση στις 9; Του πιο ηλιθίου μέτρου στην ιστορία της πανδημίας; Δηλαδή δε θα πάει ο ίδιος κόσμος στην εκκλησία είτε γίνει στις 12 είτε στις 9; ]

-Αν ήταν σοβαροί θα μας έλεγαν πόσοι απ τους νεκρούς καθημερινά έχουν κάνει εμβόλιο…

19/4/2021

-Στον κόμβο της Βαρυπόμπης ο Δήμαρχος Κηφισιάς μετέφερε σε μια έκταση 2 στρεμμάτων όλα τα κλαδιά που έκοψε από την κακοκαιρία. Δίπλα υπάρχουν σπίτια, επιχειρήσεις, με ένα αναμμένο τσιγάρο ασυνείδητου πολίτη θα γίνουμε παρανάλωμα όλοι εμείς, στείλτε κάποιον να δει τι γίνεται εδώ πέρα.

-Αισθάνθηκα μια ζάλη έξω από το σπίτι μου και λιποθύμησα. Αμέσως οι φίλοι μου με μεταφέρανε στο Τζάνειο. Με εξέτασε γιατρός και μου είπε όλα καλά. Μου κάνανε τεστ και βγήκα θετικός. Με μεταφέρανε στο Θριάσειο και με βάλανε σε θάλαμο covid19. Έμεινα μέσα χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα. Τους ζητούσα εξηγήσεις για ποιο λόγο με κρατάνε και μου λέγανε διάφορα. Έφυγα με το έτσι θέλω και μου ήρθε μήνυμα για υποχρεωτική καραντίνα στο σπίτι μου. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με την προστασία του πολίτη και ΕΟΔΥ 2 μέρες και δεν απαντάει κανείς.

-Στηρίζουμε Μακελειό και Αντωνιάδη!

-Στα δελτία παίζει ότι άνοιξαν τ σύνορα για Βαλκάνιους τουρίστες με αρνητικό τεστ, καθώς & τα λιμάνια για  Ιταλούς. Εμείς εν τω μεταξύ όχι σε νησί δεν επιτρέπεται να πάμε,ούτε στο διπλανό Δήμο. Αλήτες θα φύγετε με ελικόπτερα!

 

17/4/2021

-Τα πολυκαταστήματα στην Αμερική δεν έκλεισαν ποτέ. Μόνο τα μικρά μαγαζιά και τα εστιατόρια έκλεισαν. Στην Ελλάδα έχετε το σκληρότερο lock down από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Πονάω για τη πατρίδα μου που την βλέπω να την καταστρέφουν.

-Ο Μητσοτάκης όταν εμβολιάστηκε δεν μας είπε ότι το αραίωσε με νερό πρώτα; Εμείς οι άλλοι γιατί δεν το κάνουμε αυτό; Παρά το κάνουμε κατευθείαν από το φιαλίδιο;

-Ο Αντωνιάδης γιατί μας κάνει τον γιατρό;

-Όλα αυτά τα καλόπαιδα στην πλατεία της Κυψέλης μένουν όλοι μόνοι τους; Δε φοβούνται μην κολλήσουν τους δικούς τους;

-Εμείς οι κάτοικοι της πλατείας Βαρνάβα ζητήσαμε την αστυνομοκρατία προκειμένου να μας προστατέψει. Αντί να καταγγείλετε την ΕΛ.ΑΣ καταγγείλτε την μαφία που πιέζει να ανοίξει την νύχτα!

-Οι “ημιπιτσιρικάδες” να ξεσαλώνουν στις πλατείες και οι “νοικοκυραίοι” να κοπιάζουν στην παραγωγή. Αυτή ήταν πάντα η διαφορά τελικώς.

-Αν ήταν ανοιχτή η εστίαση τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε. Πόσο χοντροκέφαλοι παίζει να ναι στην κυβέρνηση;

16/4/2021

-Να μην κάνετε άσχημη κριτική για τους αποθανόντες Καραμανλή και Αβέρωφ, γιατί ήταν οι καλύτεροι που πέρασαν για την Ελλάδα.

-Στο 4ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής 4 καθηγητές και 4 μαθητές έχουν κορωνοϊό. Κανένας δεν μας ενημέρωσε. Είμαστε γονείς και αγωνιούμε για τα παιδιά μας.

-Ξεχύθηκαν στα Μέγαρα και γράφουν πρόστιμα συνέχεια. Η μάνα μου 85 χρονών κατέβηκε να πάει στο μπακάλικο χωρίς χαρτί και όρμησαν να τις δώσουν πρόστιμο, λες και θα πήγαινε στο κορωνοπάρτι.

-Κάθε μεσημέρι με ενοχλούν εκβιαστικά από την εισπρακτική Ανδρικόπουλου, για μια οφειλή που έκανα διακανονισμό στην ΔΕΗ και πληρώνω κανονικά.

-Σομαλός προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του στην κόρη μου και την εγκατέλειψε. Βρήκαμε την ασφάλειά του, η οποία μας ενημέρωσε ότι δεν έχει περισσότερα στοιχεία για να τον βρούμε. Έχει δηλώσει τόπο διαμονής μία δομή. Ένα μπάχαλο, αυτή είναι η Ελλάδα μας.

-Η εφημερίδα σας είναι το ευαγγέλιό μας.

-Τι θα γίνει επιτέλους με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΡ στη Ρόδο; 50€ η αξία νερού,150€ το πληρωτέο ποσό!

 

 

 

15/4/2021

-Στις φυλακές Χανίων συνεχίζεται το εμπόριο ναρκωτικών από τους δεσμοφύλακες. Μόνο αυτοί έχουν πρόσβαση, γιατί απαγορεύεται το επισκεπτήριο λόγω covid19. Επανήλθε ως διευθυντής, πρώην βουλευτής Χανίων και δεξί χέρι της Ντόρας, ο οποίος πριν 5-6 χρόνια του είχε αφαιρεθεί η θέση γιατί ελευθέρωσε λάθος κρατούμενο! Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Δεν υπάρχει γιατρός, δεν υπάρχουν φάρμακα, ούτε παυσίπονο, το φαγητό άθλιο, απειλές από τους δεσμοφύλακες…

-Καλά έκανε η Παλαιτσάκη και παραιτήθηκε, καιρός ήταν.

-Με τo voucher που μας δώσανε για να πάρουμε υπολογιστές, έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε μόνο ορισμένα μοντέλα. Ξαφνικά οι τιμές έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Μας αναγκάζουν να βάλουμε λεφτά από την τσέπη μας.

– Και τώρα που «τελειώνει» η πανδημία-όπως θέλουν να το παρουσιάσουν μετά από πιέσεις των κολλητών τους- να δείτε πως η Ελλάδα της Κανονικότητας, θα γίνει η μεγαλύτερη εργασιακή γαλέρα της Ευρώπης και ο ραγιάς θα νιώθει ότι τον έσωσαν κιόλας!

14/4/2021

-Μου κόψανε το ρεύμα η Voltera, ενώ το είχα πληρώσει και δεν φαινόταν στο σύστημά τους. Τους παρακαλώ για επανασύνδεση γιατί είμαι και άρρωστος με κορωνοϊό εδώ και 48 ώρες και δεν έχει έρθει κανένας ακόμη.

-Στους Μύλους του Άργους έχουν έρθει 2 νταλίκες το πρωί και μοιράζει στους γύφτους τρόφιμα. Σε γύφτους που καταφθάνουν από όλες τις περιοχές τριγύρω με Bmw, Mercedes και Audi. Για τους Έλληνες τίποτα αυτή η πολιτεία.

-Τα video που υπάρχουν με τον οδηγό του δικύκλου στη δολοφονία του Στεφανάκου και τον οδηγό στην δολοφονία του Καραϊβάζ… φωτοτυπία!

-Φτιάξτε ένα δικό σας κόμμα να σας ακολουθήσουμε. Δεν πάει άλλο!

-Βγάλτε στη φόρα, να λάμψει η αλήθεια για την δολοφονία του εξαίρετου Καραϊβάζ. Να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

-Στην Λεωφόρο Βενιζέλου που συνδέει την Ελευσίνα με την Μαγούλα, δύο λεωφορεία (από τα καινούρια!) το ένα πίσω από το άλλο χαλασμένα. Μας κοροϊδεύουν συνέχεια, πότε θα ξυπνήσουμε;

 

12/4/2021

-Νοίκιασα το διαμέρισμά μου στην Αθήνα στην εταιρεία «Νόστος» δια λογαριασμό της Ύπατης Αρμοστείας. Μέχρι το Δεκέμβριο πληρωνόμουνα κανονικά. Έχω να εισπράξω από τον Ιανουάριο. Με ενημερώσανε ότι η Ύπατη Αρμοστεία αποσύρθηκε από την Ελλάδα και ανέλαβε το υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής.

-Είμαι πρώην δεσμοφύλακας φυλακών. Στην Καλαμάτα είχαμε ακόμη μια αυτοκτονία νέου 41 ετών. Τα μέτρα της κυβέρνησης να πώς λειτουργούν για τους πολίτες. Ο εγκλεισμός φέρνει κατάθλιψη και η κατάθλιψη αυτοκτονία.

-Στην Νεάπολη Κοζάνης μου απαγορέψανε να μπω σε καφετέρια γιατί κρατούσα την εφημερίδα σας!

-Στο σημερινό φύλλο στη σελίδα 14 γράφουμε για πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε των 40ΜΜ. Δεν υπάρχει 40ΜΜ, υπάρχει 10ΜΜ, κάνετε λάθος, με σεβασμό προς την εφημερίδα.

-Ξεσηκωθείτε να βρεθεί κάποια άκρη. Τι πράγματα είναι αυτά; Τι ρόλο παίζει η αστυνομία;

 

 

10/4/2021

-Συγχαρητήρια στον κ. Χίο που ξεσκεπάζει όλη αυτή τη βρωμιά που μας εξουσιάζει!

-Οι  χρηματοδοτήσεις που παίρνουν για τα αδέσποτα από την ΕΕ… είναι σκάνδαλο!!

–Γιατρός πνευμονολόγος του Θριασείου, πέθανε 2 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του. Είχε παρουσιάσει οίδημα στο πόδι του

-Βάλθηκαν να ξεκάνουν τους γέρους γιατί θέλουν να αποκόψουν τους λαούς από τις ρίζες τους.

-Οι δημοσιογράφοι γιατί φοβούνται τόσο πολύ να κάνουν αποκαλύψεις σε όλα τα επίπεδα; Για απόπειρα βιασμού στον χώρο τους δεν είπαν τίποτα και τώρα για την εκτέλεση  Καραϊβάζ αφιερώνουν μόνο ένα λεπτό ή και τίποτα.

 

 

9/4/2021

-Σε όλα τα σχολεία και σχεδόν σε όλες τις σχολές δοθήκανε voucher για υπολογιστές εκτός από την σχολή ΑΕΝ Οινουσών (Σχολή εμπορικού ναυτικού). Τα παιδιά μας είναι δευτέρας κατηγορίας;

-Ο πατέρας μου υπέστη εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Αττικό. Μια μέρα μετά μας ενημέρωσαν ότι διακομίσθηκε στο Υγεία. Για να τον επισκεφτούμε μας είπαν ότι πρέπει να έχουμε τεστ αρνητικό. Η αδελφή μου έκανε rapid test αλλά δέχονται αποτελέσματα μόνο από μοριακό τεστ, εντολή του ΕΟΔΥ. Μα κάθε μέρα τα αποτελέσματα των rapid test δεν ανακοινώνουν και μας φυλακίζουν;

-Πτολεμαΐδα. Είχα φορτηγό και ήμουν ασφαλισμένος στον ΕΦΚΑ από το 2003-2019 τον Νοέμβριο. Έκανα παύση, έχω όλα τα χαρτιά και μου ήρθε ένας μποναμάς να πληρώσω υπόλοιπο στον ΕΦΚΑ 700 ευρώ για το 2020. Μου εξήγησαν ότι το σύστημα λειτουργεί έτσι.

-Στην Αυστρία τα τεστ αντιγόνου κρίθηκαν αντισυνταγματικά, γιατί δεν είναι αξιόπιστα.

-Ποιος κυβερνά τελικά την Ελλάδα; Είναι φρίκη αυτό το κράτος. Ζούμε μέσα στο φόβο και στην ανασφάλεια.

-Όποιος δημοσιογράφος λέει την αλήθεια τον τρώνε

– Κάθε μέρα κατηγορείτε τους αρχηγούς της Δεξιάς. Υποδείξτε μας εσείς έναν πατριώτη να ψηφίσουμε.

 

 

 

8/4/2021

-8.000 νεκροί, το 90% εκτός ΜΕΘ, λουκέτα, πτωχευτικός από 1 Ιούνη, πολίτες που τρώνε από τα σκουπίδια και οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν να ξεπλένουν!

– Η Κεραμέως προσπαθεί να ισοφαρίσει τις μέρες που έγιναν δια ζώσης μαθήματα σε δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια.

– Αφού έχουν αποκρύψει περιπτώσεις λαμογιάς, θανατηφόρας αμέλειας και παιδοφιλίας, να δούμε τώρα που υπάρχει θέμα προδοσίας και εθνικής ασφαλείας τι θα κάνουν;

– Δεν έχουν εξασφαλίσει αίθουσες για αραίωση τμημάτων, δεν έχουν κάνει προσλήψεις εκπαιδευτικών, δεν έχουν θωρακίσει υγειονομικά τα σχολεία με επιπλέον προσωπικό καθαρίστριες κλπ… Αλλά ανοίγουν τα σχολεία. Μήπως τα ανοίγουν έτσι γρήγορα επειδή πιέζουν οι σχολάρχες ιδιωτικών;

 

7/4/2021

-Πριν ένα χρόνο ο Άδωνις ήρθε στο Πλατύ Ημαθίας και μας έταξε ότι το εργοστάσιο βιομηχανίας ζαχάρεως θα επαναλειτουργήσει. Όχι μόνο δεν λειτούργησε αλλά ο ιδιοκτήτης το γκρεμίζει και πουλάει τα παλιοσίδερα στους γύφτους. Την ζάχαρη που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας την βαφτίζουν ελληνική (αναγράφεται στη συσκευασία)αλλά είναι εισαγόμενη Σερβίας.

-Στο Τζάνειο συγγενικό μου πρόσωπο εισήχθη με συμπτώματα κορωνοϊού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, έπεσε στο πάτωμα. Καθ’ ότι ηλικιωμένος και με προβλήματα υγείας δεν μπορούσε να σηκωθεί. Μέχρι την επόμενη ήταν μόνος και αβοήθητος στο πάτωμα. Αυτό είναι το σύστημα υγείας.

-Πρέπει να μπορέσουμε να πάμε το Πάσχα στα χωριά μας. Έχουμε ηλικιωμένους γονείς που χρειάζονται φροντίδα.

-Νοικιάζω μέσω μιας εταιρείας το διαμέρισμά της στο κέντρο στην Αθήνα στην Ύπατη Αρμοστεία κει έχει να εισπράξω ενοίκια από τον Ιανουάριο. Παίρνω τηλέφωνα στην εταιρεία και δεν γνωρίζει κανείς κάτι.

-Γιατί εμείς δεν ανεβάζουμε ένα χάρτη με το Βυζάντιο, όπως η Τούρκοι ανεβάζουν την γαλάζια πατρίδα;

 

6/4/2021

– Κοιτάχτε τον Γεωργιάδη, τι σκαρφίστηκε για να μην πάει στην Πάτρα. Νομίζει ότι τρώμε κουτόχορτο.

-Άνοιξε η πλατφόρμα για τα voucher των υπολογιστών, αλλά το 1ο δημοτικό σχολείο Διλόφου Βάρης δεν υπάρχει στην πλατφόρμα. Παίρνουμε στο υπουργείο Παιδείας και δεν γνωρίζουν τίποτα.

-Συνεχίζουν καθημερινά τα κρούσματα να πληθαίνουν στο σταθμαρχείο της ΕΘΕΛ στην Πέτρου Ράλλη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε χωρίς καμιά προστασία.

-Στη Γυμναστική Ακαδημία στον προαύλιο χώρο πάνω από 100 λαθρομετανάστες κάναν την βόλτα τους. Για αυτούς δεν υπάρχει lockdown;

5/4/2021

-Πρώτος Νομός Πιερίας που θα φέρουν μετανάστες σε ξενοδοχείο. Ετοιμάζουν κλίνες ξενοδοχείου στην Μακεδονία για να φέρουν μετανάστες η διαδικασία θα ξεκινήσει της επόμενες μέρες!

-Με τα αναδρομικά των συνταξιούχων, μας κοροϊδεύουν συνέχεια!

-Μέσα στην καραντίνα ανοίξανε 10 καταστήματα στην Πατησίων με μεταχειρισμένα ρούχα από τους γύφτους. Ενοίκια υπέρογκα, 5.000 χιλιάδες, ρούχα μέσα σε βρώμικες μαύρες σακούλες. Στην είσοδο δεν αναγράφεται από πού προέρχονται και αν έχουν περάσει από κλίβανο. Εστίες μόλυνσης. Σήμερα πανηγύρι από γύφτους. Έχουν κατακλύσει την Πατησίων.

-Κατηγορείτε συνέχεια την ΝΔ. Πιάστε και στο στόμα σας τα άλλα κόμματα, δεν είναι άγιοι και οι υπόλοιποι!

-Η μητέρα μου περιμένει να πάρει την επικουρική σύνταξη του αποθανόντος πατέρα μου από τον Σεπτέμβριο του 2019. Το κατάστημα ΕΦΚΑ των Αγίων Αναργύρων που ρωτήσαμε, μας είπε ότι έχουν παγώσει οι αποφάσεις για τις επικουρικές συντάξεις. Δεν ξέρουν περισσότερο.

-Μια βδομάδα προσπαθώ να επικοινωνήσω με το Μετοχικό ταμείο στην Λυκούργου και δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο.

4/4/2021

-Αφού επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις γιατί μας απαγορεύουν να πάμε στη Σαλαμίνα και στην Αίγινα, περιφέρεια Αττικής δεν είναι;

-Τα θετικά τεστ που τα πετάνε; Ας μας ενημερώσει κάποιος. Τα καίνε ή εκεί που τα πάνε γίνονται εστία μετάδοσης;

-Δεν θα έπρεπε να δίνουν προτεραιότητα στις ΜΕΘ τους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα και όχι να τους στοιβάζουν στο διάδρομο όπως βλέπουμε σε πολλά νοσοκομεία;

-Ας πάει μια κάμερα στο Κρατικό στην Νίκαια, να δουν τι χάλι επικρατεί. Γεμάτοι διάδρομοι με ράντζα, σκουπίδια μέσα στους θαλάμους, γύφτοι πηγαινοέρχονται χωρίς μάσκες και άλλα πολλά τριτοκοσμικά.

–Για ένα λογαριασμό που δεν έληξε ακόμη με πήραν τηλέφωνο από την εισπρακτική Palladino με μεγάλη αναίδεια.

-Για τους αποθεραπευθέντες  από τον κορωνοϊό έχουν να δώσουν αριθμό από τον Οκτώβριο…

 

2/4/2021

 

-Ακούγεται ότι αν δεν κάνουμε το εμβόλιο δεν θα μπορούμε να έχουμε ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη. Τι είναι αυτά τα πράγματα;

– Στη Λέρο, δίπλα στη βάση του ναυτικού ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες.

-Με το να επιτρέψουν διαδημοτικές μετακινήσεις το σαββατοκύριακο, προκαλούν τον κόσμο σε συγχρωτισμό. Ας αφήσουν τα μέτρα ελεύθερα όλη την βδομάδα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

-Στο κεντρικό σταθμαρχείο της ΕΘΕΛ που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη παρ’ όλα τα κρούσματα δεν έχουν κάνει μια φορά απολύμανση. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

 

1/4/2021

 

– Πολύ συχνά με καλούν από το κανάλι του Φουρθιώτη για να μου κάνουν προσφορές προϊόντων.

-Σ αυτή την κυβέρνηση όπως πολύ σωστά τα γράφετε, έχει μαζευτεί η σάρα και η μάρα.

-Ο Αβραμόπουλος όταν ήταν υπουργός υγείας έφερε το μηχάνημα ρομποτικής cyber knife (ρομποτική ακτινοβολία) το οποίο το έχει μόνο το Ιατρόπολις. Κοστίζει η κάθε θεραπεία 12.500 ευρώ και το ΚΕΣΥ δικαιολογεί μόνο τα 5.000. Φανταστείτε τη μεγάλη μπίζνα.

-Χτες στο ΙΚΑ Καλλιθέας πάνω από 60 ηλικιωμένα άτομα περιμένανε στοιβαγμένα να κάνουν το εμβόλιο.

-Παίρνουμε την Πολιτική Προστασία δύο μέρες και δεν το σηκώνει κανείς. Για μεγάλη κατάντια μιλάμε.

-Ξεφτιλίστε αυτόν τον καραγκιόζη τον Βασιλακόπουλο, που βγήκε στο ΣΚΑΪ και είπε για υποχρεωτικό εμβολιασμό ή αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς!

 

31/3/2021

-Με τους Δασικούς χάρτες μας παίρνουν το 80% των περιουσιών μας στο Ρέθυμνο. Προβήκαμε σε κατάληψη του Δασαρχείου.

-Υπάρχει μεγάλο θέμα με τους πυρόπληκτους στο Μάτι που διώχνονται από τα ΚΑΥ του Αγίου Ανδρέα.

– Τις προάλλες η Μπακογιάννη “συμπαρουσίαζε” εκπομπή του Μέγκα με έναν που παρίστανε τον δημοσιογράφο και στο πάνελ ήταν 3 επιστήμονες. Όλοι μαζί έλεγαν τι καλά που τα έχει καταφέρει η Κυβέρνηση.

– Μία ο Λιγνάδης, μία οι αστυνομικοί που φυλάνε όποιον νά ναι, βουλευτές, υπουργοί κι αντιδήμαρχοι να τρώνε τη σειρά των εμβολιασμών, να πλουτίζουν στις πλάτες μας καθώς… η Ντόρα πάει διακοπές στην Κρήτη. Εξαθλίωση και ξυλοφόρτωμα κι άμα τολμήσετε να μιλήσετε… μέσα!

 

30/3/2021

-Στο Πολυτεχνείο σημειώνονται παρανομίες ποινικές

-Ο Μητσοτάκης ξεγέλασε τον λαό. Πήρε τις εκλογές με το όνομα “Μητσοτάκης”. Αν κατέβαινε σαν “Κυριάκος Χρυσός” δεν θα έβρισκε ούτε το σταυρό του!

-Μην ασχολείστε με τον Ζαγοράκη. Μια χαρά θα τα καταφέρει σαν πρόεδρος της ΕΠΟ.

-Οι μετανάστες που γυρνάνε ανενόχλητοι όλοι μέρα στην Αθήνα. Αυτοί διασπείρουν τον κορωνοϊό!

-Σε δυο πόλεις στην Γερμανία, Μπίλεφελντ και Λύμπεκ, γέμισαν τα νοσοκομεία μετά το εμβόλιο της Τζόνσον!

-Στον Άγιο Δημήτριο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου κυκλοφορεί επιδειξίας κατά τις απογευματινές ώρες. Προσοχή!

29/3/2021

-Μετά από προκήρυξη του ΕΚΠΑ προσελήφθησαν στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τομέα καθαριότητας 100 άτομα. Είναι απλήρωτοι από τις 19 Ιανουαρίου του 21 που προσελήφθησαν. Όλοι οι Καθηγητάδες που μας κουνούν το χέρι κάθε μέρα στα κανάλια κάνουν ότι δεν γνωρίζουν στα πανεπιστήμια.

-Στο Μεσολόγγι στο Αιτωλικό, κάθε μέρα τα αγροτικά φορτωμένα με 20-30 άτομα αλλοδαπούς για εργασία στα στο μάζεμα των πορτοκαλιών. Η αστυνομία τα βλέπει αλλά δεν υπάρχει καραντίνα για αυτούς. Τα πρόστιμα είναι μόνο για τους Έλληνες.

– Αστυνομικός της ομάδας Δίας που η οικογένειά του έχει στο Αγρίνιο καφετέρια έφαγε πρόστιμο 8.000, το διέγραψε. Εμείς για ψύλλου πήδημα καλούμαστε να πληρώσουμε 5000.

-Θέλω να πάρω τις πινακίδες πίσω και μου λένε ότι η εγκύκλιος θα βγει τον Μάιο. Είναι δυνατόν; Εγώ τώρα χρειάζομαι το αυτοκίνητό μου.

-Η τράπεζα Πειραιώς κρατάει προμήθεια 1.5 ευρώ για κάθε πληρωμή που κάνεις προς την εφορία. Η ενημέρωση που είχαμε από την διεύθυνση μας είπε ότι αυτό το κανονίζει η ΑΑΔΕ.

-Ακόμη να πάρουμε στη Σκάλα Λακωνίας τις αποζημιώσεις από τον ανεμοστρόβιλο του 2015!

 

28/3/2021

-Στο οικοτροφείο “Άγιοι Ανάργυροι” στην Κάντζα, νοητικά υστερούντων ατόμων, βρέθηκαν 17 θετικά κρούσματα και μεταφέρθηκαν σε διάφορα νοσοκομεία covid19 στην Αθήνα. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για την πορεία της υγείας τους. Είναι άτομα που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Κάνουμε έκκληση για ενημέρωση!
-Η ανασφάλιστη μαύρη εργασία είναι ένα πρόβλημα που συνεχώς γιγαντώνεται. Κανείς δεν ασχολείται πια με αυτό το θέμα, του έχουμε συνηθίσει, το θεωρούμε φυσιολογικό!
– Οι λαθρομετανάστες από τον Σκαραμαγκά σπάνε την καραντίνα και βγαίνουν ανενόχλητοι από τη δομή μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που δεν κάνουν τίποτα.
– Την Καρύδη την παίζουν παντού. Τον πατέρα του Γιακουμάκη που έδωσε στην κρατική τηλεόραση μια φοβερή συνέντευξη στην εκπομπή ζωής αλλιώς δεν την είδαμε πουθενά!
-Γεμάτες ΜΕΘ, κόσμος πεθαίνει εκτός, άλλοι με αλλά νοσήματα/προβλήματα δεν έχουν πρόσβαση και ο Μητσοτάκης λέει κρατάει ακόμα το ΕΣΥ. Δηλαδή ρε Κούλη πότε καταρρέει;

25/3/2021

-Η επανάσταση του 1821 επεγράφη στους Αγίους Αποστόλους στην Καλαμάτα. Έκαναν το Σταυρό τους και έφυγαν όλοι οι οπλαρχηγοί. Δεν έχουν αναφέρει κανένας τους την περίπτωση αυτή, σε κανένα κανάλι. Ούτε για τον Παπαφλέσσα, ούτε για την ναυμαχία του Ναυαρίνου με τους τρεις Ναυάρχους, Γάλλο, Άγγλο, και Ρώσο.
-Μη βρίζετε τον Μητσοτάκη, είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα μας.
– Η εισπρακτική Σιούφα μας παίρνει και μας απειλεί για οφειλή συγγενικού προσώπου, το οποίο έχει πεθάνει και δεν είμαστε εμείς οι κληρονόμοι του.
-Βγάλτε πρωτοσέλιδο την “λαδομπούκα” που έκανε η Αγγελοπούλου στο τραπέζι και την έπιασε ο φακός! Πολύ γέλιο!
-Εντελώς ξαφνικά μου έκοψαν τη σύνταξη του υπερήλικα από πέρυσι τον Μάρτιο. Δεν έχω κάποια ενημέρωση από τον ΕΦΚΑ.

25/3/2021
-Ποιος είναι αυτός δίπλα στην Κατίνα, ποιος “Κατίνος” είναι αυτός και τι εκπροσωπεί για την χώρα μας;
-Θέλω να επισημάνω ορισμένα παρατυπίες. Γιατί δεν χτύπησαν οι καμπάνες; Γιατί δεν ακουστήκανε τα ονόματα των ηρώων του 21; Γιατί δεν υπήρχε σημαιοστολισμός στο κέντρο όπως παλιά; Δεν θα έπρεπε να παραστεί σε μια τόσο μεγάλη επέτειο το Λύκειο των Ελληνίδων; Δεν θα έπρεπε να παιχτεί αυτό το θαυμάσιο βίντεο των αγγέλων του Στρατού; Το μη χείρον βέλτιστον.
-Γιατί οι σημαίες δεν ‘φεραν στο Σταυρό όπως προστάζει το Σύνταγμα;
-Η εκκλησία απούσα από τον εορτασμό. Δεν είχε ρόλο στον εορτασμό;
-Έλληνες ψηλά το κεφάλι. Υπεράνω όλων η πατρίς.
-Ανεπίτρεπτα πράγματα. Η σοπράνο έκανε λάθος τον στίχο. Αντί να πει “σε γνωρίζω από την όψη, είπε σε γνωρίζω από την κόψη, και το αντίθετο”. Διεθνώς ρεζίλι!
-Κανένας δεν ανέφερε σήμερα ότι είναι του Ευαγγελισμού. Πουθενά δεν ακούστηκε για τη γιορτή της Παναγίας. Πρώτα η Παναγία ευλόγησε την Επανάσταση!

22/3/2021

-Είμαι χήρα δικηγόρου και εδώ και δύο χρόνια περιμένω να πάρω το επικουρικό. Δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο.
-Στο νοσοκομείο του Πύργου ένας και μόνο Ορθοπεδικός δίνει μάχη με τους ασθενείς. Είναι ήρωας ο συγκεκριμένος.
-Προσπαθώ να κάνω αίτηση για προκαταβολή της σύνταξης και δεν σηκώνεικανείς το τηλέφωνο. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεως λήγεις στις 31 του μήνα. Μας έχει φάει το άγχος καθημερινά ότι δεν θα προλάβουμε.
-Γιατί την Γεννηματά την μεταφέρανε στο Γεννηματά, ενώ εφημέρευε ο Ερυθρός Σταυρός;
-Κανονικά με τόσους νεκρούς και τόσους ασθενείς στα νοσοκομεία φέτος δεν έπρεπε να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια. Τα λεφτά που θα χαλάσουν να δοθούν στα νοσοκομεία.

21/3/2021

-Στην Μητρόπολη Αθηνών ο εθνικός ύμνος παίχτηκε από μια μπάντα σκέτη παραφωνία. Ένας ύμνος εντελώς παραφρασμένος!
-Ο Μητροπολίτης Γερμανός του Πύργου ας κοιτάξει τι συμβαίνει στο γηροκομείο της καθολικής με τις απόπειρες αυτοκτονίας με φυτοφάρμακο …και να πάψει να απειλεί και να απολύει τους υπαλλήλους του!
-Τι θα γίνει με τα λεφτά της ΑΣΠΙΣ. Περιμένουμε χρόνια να δικαιωθούμε!
-Το μοναδικό μου εισόδημα είναι ένα κατάστημα που το νοικιάζω. Ο ενοικιαστής ανήκει στις πληττόμενες επιχειρήσεις. Έχω να πάρω ενοίκιο από τον Δεκέμβριο. Μας κοροϊδεύουν κάθε μήνα. Πως θα ζήσω;!
-Έχω κτήμα με ελιές στην Μεσσηνία. Χρειάζεται να κατέβω για εργασίες (αραίωμα, κλάδεμα, κλπ). Είναι ένα επιπλέον εισόδημα για την οικογένειά μου. Απαγορεύεται μου είπαν κάθε μετακίνηση, μόνο για το μάζεμα ελιών επιτρέπεται. Πως είναι δυνατόν να πάρω λάδι αν δεν τις φροντίσω; Θα μας τρελάνουν
-Στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης στην σημαία που κυμάτιζε δεν υπήρχε σταυρός. Το έδειξε η ΕΤ1!
-Οι ανασφάλιστοι δεν μπορούν πλέον στο κέντρο υγείας στη Σαλαμίνα να κάνουνε εξετάσεις αίματος βιοχημικές γιατί διεκόπη η σύμβαση με το εργαστήριο στον Πειραιά. Αναγκαζόμαστε για μια τόσο απλή εξέταση να επιβαρυνόμαστε και τα έξοδα πήγαινε έλα.

20/3/2021

-Η γυναίκα του Χαρδαλιά πηγαίνει στo “my market” στον Καρέα τελευταία στιγμή για ψώνια και καθυστερεί το προσωπικό πάνω από μία ώρα!
-Το σποτ που παίζει η ΕΤ1 για τα διακόσια χρόνια από την επανάσταση, δείχνει μια σημαία ελληνική χωρίς σταυρό…
-Στον Alpha επί 15 λεπτά ο Χάρης Ρώμας έβριζε τον Χίο. Επικροτούσε και η Γερμανού!
-Στον Δήμο του Αιγάλεω στο κολυμβητήριο εργάζεται φύλακας, ο οποίος έχει καταδικαστεί 2,5 χρόνια για βιασμό της κόρης της γυναίκας του. Ο δήμαρχος κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτε. Φοβόμαστε να πάμε τα παιδιά μας για κολύμβηση.
– Αυτό που μια χώρα ολόκληρη ασχολείται με τα κομμωτήρια και τα κέντρα περιποίησης άνω-κάτω άκρων με ξεπερνάει.

19/3/2021

-Στο νοσοκομείο της Νίκαιας αναβάλλονται σοβαρά χειρουργεία λόγω έλλειψης προσωπικού και λόγω covid19. Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ασθενείς.
-Αυτοί όλοι δεν είναι για φυλακή, να τους ταΐζουμε κιόλας! Κόψιμο το κεφάλι κάψιμο!
-Από την εισπρακτική Σιούφα μας ενοχλούν για ένα λογαριασμό που λήγει 14 Απριλίου. Είμαστε ηλικιωμένοι και έχουμε προβλήματα.
-Δεν μπορούσαν να βάλουν ένα φανάρι στην βουλή για να αποφευχθεί το τροχαίο; Μόνο στην Πειραιώς μπορούν στα γραφεία της ΝΔ; Είναι το μοναδικό φανάρι στην Πειραιώς που πηγαίνει αριστερά.
-Είμαι δικαστικός υπάλληλος. Μας υποχρεώνουν με πρόσχημα ότι θα κάνουν τις υπογραφές ηλεκτρονικά, να δώσουμε μέχρι τη Δευτέρα εκτός από αριθμό ταυτότητας και τους κωδικούς του taxisnet. Ακούγεται ότι ετοιμάζονται απολύσεις και μειώσεις μισθών σε όποιον δεν το κάνει.

18/3/2021

-Το αστυνομικό τμήμα και η τροχαία Ρεθύμνου εδώ και δύο μήνες δεν σηκώνουν το τηλέφωνο. Είμαι χωρίς ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης γιατί με κλέψανε δύο μήνες. Πάω στο τμήμα και μου λένε κλείσε ραντεβού.
-Στο Κεφαλάρι στην Κηφισιά στην οδό Αρτέμιδος χτίζουν ένα τερατούργημα οίκημα χωρίς προϋποθέσεις, με τρανταχτές παρανομίες.
-Ο Γεωργιάδης επικαλέστηκε λόγους ανωτέρας βίας για την βάπτιση που συμμετείχε, ας βγει να μας πει ποιοι είναι αυτοί.
-Έκανα μοριακό τεστ και βρέθηκα θετικός. Καλώ τον ΕΟΔΥ από χτες και δεν απαντά κανείς.
– Τουρισμός χωρίς αρνητικό τεστ δεν θα έχει οφέλη για την Ελλάδα, μην επαναλαμβάνουμε τα περσινά

17/3/2021

-Με την καινούρια εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης μου έχουν πάρει 6 στρέμματα από το κτήμα μου με ελιές. Η αποζημίωση που έπρεπε να μου καταβληθεί είναι 60.000 ευρώ. Πήρα μόνο τις 35.000 ευρώ το 2007 και από τότε τίποτα. Ενοχλώ καθημερινά και δεν παίρνω απάντηση.
-Εργάζομαι στο Δρομοκαΐτειο στα πλυντήρια. Το νοσοκομείο είναι γεμάτο από κρούσματα, νοσούν εργαζόμενοι και προσωπικό. Κανένα μέτρο προστασίας και καμιά ανακοίνωση από την διεύθυνση. Όλοι αδιαφορούν. Κινδυνεύουμε.
-Τα λεφτά από το Τάμα του Έθνους που πήγαν;
-Οι κεραίες 5G θα μας πεθάνουν όλους.
-Είμαι κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα, ας ακουστεί κάπου η κατάντια της περιοχής. Μόνο αλλοδαποί! Μας αναγκάζουν να φύγουμε από τα σπίτια μας.
-Στο σταθμαρχείο της ΕΘΕΛ στην Πειραιώς σε ένα χώρο 100τ.μ. καθημερινά βρισκόμαστε 25 άτομα. Έχουμε κρούσματα κορωνοϊού και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε παρόλες τις εκκλήσεις για απολύμανση.

16/3/2021
-Στην παλιά δομή της Μαλακάσας-Στρατόπεδο Γερακίνη, κάθε μέρα σφάζονται, διακίνηση ναρκωτικών, βιασμοί, επιβεβαιωμένα κρούσματα χωρίς καραντίνα. Κατεβαίνουν μιλιούνια στην Αθήνα. Ο Διοικητής της δομής τα γνωρίζει αλλά δεν γίνεται τίποτα. τα έχω καταγγείλει και στην αστυνομία και κανένας δεν ασχολείται.
-Δύο μέρες πριν το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε έξω από τη βουλή, έγινε και άλλο τροχαίο με αυτοκίνητο που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα μέσα από τη βουλή και παρέσυρε μοτοσικλετιστή. Κανένας δεν μίλησε όμως για αυτό.
-Με τους δασικούς χάρτες, χάνουμε τις περιουσίες μας! Εκμεταλλεύονται την άθλια οικονομική κατάσταση του κόσμου και του παίρνουν την περιουσία τους. Για να κάνεις ένσταση για το κτήμα σου θέλεις το λιγότερο 1000 ευρώ.
-Στο γηροκομείο Golden Care επί της Βουλιαγμένης γίνεται εκμετάλλευση προσωπικού. Δουλεύουν διπλοβάρδιες, αργίες, υπερωρίες δεν τις πληρωνόμαστε, έχουν κάνει καταγγελίες στην επιθεώρηση εργασίας αλλά κανένας δεν έχει ασχοληθεί.
-Μόνο τα κτήματα του Μητσοτάκη και του ξενοδόχου Λεπτού, έχουν αποχαρακτηριστεί μη δασικά, στην περιοχή Φουρνές Χανίων. Όλων των άλλων τα έχουν βγάλει δασική έκταση.

15/3/2021
– Συνεχίζονται οι γάμοι και τα πανηγύρια για τους γύφτους και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα.
-Το έγκλημα δεν είναι το τροχαίο βουλή. Το έγκλημα είναι η συγκάλυψη.
-Απίστευτη βία στην Ολλανδία. Είναι λες και κάποιες κυβερνήσεις έχουν βαλθεί να υποβάλλουν τους πληθυσμούς υπό το έλεος τους σε εκπαίδευση πειθαρχίας.
-O Άδωνις έβγαλε παράρτημα ότι πήγε και βάφτισε εν μέσω πανδημίας. Αυτό δεν απαγορεύεται όταν οι θειες λειτουργίες είναι κεκλεισμένων των θυρών; Ή μήπως θα βγουν να «διευκρινίσουν» ότι δεν απαγορεύονταν οι βαφτίσεις;
-Έβαλαν παιδιά και εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα μέσα στο καταχείμωνο με ανοιχτά παράθυρα και κουβέρτες, γιατί στα σχολεία δεν κολλάει και τώρα που μπαίνουμε στην άνοιξη τα έκλεισαν γιατί τελικά στα σχολεία κολλάει!

12/3/2021

-Δέκα χρόνια κρίσης ένα χρόνο κορωνοϊός 11 χρόνια προπαγάνδα, φεικ- νιουζ και παραπληροφόρηση…
-Κατηγορεί ο Τσίπρας στη Βουλή τον Μητσοτάκη για τα ΜΜΕ. Αυτός που έκανε την κρατική τηλεόραση Βόρεια Κορέα. Θα τρελαθούμε τελείως σ’ αυτόν τον τόπο; Όχι βέβαια ότι ο Κούλης είναι καλύτερος… Από το κακό στο χειρότερο!
-Η εντατική μονάδα του Παίδων Αγία Σοφία λειτουργεί με 3 μόνο κλίνες. Οι υπόλοιπες 3 από τις 6 συνολικά και οι 3 θερμοκοιτίδες δωρεά… και σκονίζονται.
-Πρέπει να είμαστε πολύ περήφανοι που η Ελλάδα στον Παγκόσμιο Δείκτη της Ελευθερίας Τύπου είναι στην 65η θέση. Πιο χαμηλά σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, μπορούμε και χειρότερα! Εύγε στην Κυβέρνηση
-Αρχές του Μαρτίου είχαν πει ότι θα καταβληθούν από το ΤΑΙΤΕΚΟ τα επιδόματα. Από τον Οκτώβριο περιμένουμε και δεν έχουμε δει φράγκο.
-Γιατί λειτουργεί το γκολφ; Εκεί έχει άπλα και δεν κολλάει ο κορωνοϊός;

11/3/2021
-Για δέκα λεπτά μετά τις 9, με γράψανε 300 ευρώ συν 300 πρόστιμο στη γυναίκα μου στη Βουλιαγμένης. Έκανα ένσταση και δεν τη δεχτήκανε.
– Είμαι εν ενεργεία συνταξιούχος και από το 2005 που βγήκα στη σύνταξη παίρνω το 30% της κανονικής σύνταξής μου. Προεκλογικά ο Μητσοτάκης ανακοίνωνε ότι θα μας καταβάλει μόλις βγει το 70%. Δεν είδαμε κάτι μέχρι σήμερα.
-Στην οδό Κοντολέωνος στο Παλαιό Ψυχικό μπροστά στο σπίτι μου τρεις κολώνες της ΔΕΗ μετά τα χιόνια έχουν υποστεί βλάβη. Έχουμε καλέσει πάμπολλες φορές την ΔΕΔΗΕ και τον Δήμο και δεν ενδιαφέρεται κανείς. Κεντρικός δρόμος χωρίς φωτισμό.
-Είμαι ανασφάλιστη χωρίς σύνταξη και διαβητική. Αναγκάζομαι να πληρώνω τις βελόνες για τις ενέσεις κάθε μήνα γιατί σταμάτησαν να μας τις χορηγούν δωρεάν. Δεν έχω χρήματα για φαγητό, πως θα καλύψω και την περίθαλψή μου;
– Είμαι 71 ετών, χειμερινός κολυμβητής εδώ και 30 χρόνια. Μας κλείσανε τις πλαζ, μας στερήσανε τις εξόδους τα εγγόνια μας και άλλα πολλά. Εδώ και 15 μέρες διαγνώστηκα με καρκίνο. Μην τυχόν και σταυρώσω πουθενά τον Μητσοτάκη. Εγώ θα είμαι αυτός που θα τον πατήσει με το αμάξι!

10/3/2021
-Στον ΟΤΕ της Καβάλας απόκρυψαν κρούσματα και έγινε μεγάλη διασπορά στην πόλη μας.
-Έχω την κόρη μου 14 ετών στο Σισμανόγλειο, στο τμήμα της παιδοψυχιατρικής με κατάθλιψη. Για να την επισκέπτομαι πρέπει να έχω κάνει τεστ την προηγούμενη.
-Στη Γκράβα όπου ανήκω και πήγα να κάνω το τεστ μου είπαν ότι δεν μπορούν να δώσουν το αποτέλεσμα του τεστ γραπτώς και ότι πρέπει να περιμένω 3 μέρες να μου το στείλουν ηλεκτρονικά. Δεν έχω χρήματα να κάνω τεστ τόσο συχνά σε εξωτερικά διαγνωστικά. Το παιδί μου με ζητάει συνέχεια.
-Σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, τα επιβλαβή στοιχεία που έχουν κατασχεθεί από το υπόγειο μαζί με κασέτες, έχουν παρακρατηθεί από ανώτατους αξιωματικούς και το εγκληματολογικό που είναι άμεσα υπεύθυνο δεν έχει παραλάβει τίποτα. Προσπαθούν να συγκαλύψουν στοιχεία.

9/3/2021
-Ασχοληθείτε κιάλλο με το σεισμό στην Ελασσόνα γιατί σύντομα θα μας ξεχάσουν!
-Στο αμαξοστάσιο του δήμου Αγίας Παρασκευής μας υποχρεώνουν κάθε εβδομάδα να κάνουμε rapid test. Είμαστε έξαλλοι, μας απειλούν ότι αν δεν δεχθούμε θα χάσουμε τις δουλειές μας!
-Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ που μας λέει ο Καραμανλής ότι είναι καινούρια και κοστίζουν στο δημόσιο 150.000 το ένα, είναι μεταχειρισμένα της Λειψίας με κόστος 10.000 το ένα. Τα μαζέματα και οι βαφές γίνονται στο Ασπρόπυργο στην μάντρα του Παπαδάκη της αντιπροσωπείας MAN…
-Αγαπητοί κύριοι της κυβέρνησης, αν αυτό που φαίνεται στις κάμερες είναι αυτό που φαίνεται στις κάμερες, από τη Νέα Σμύρνη θα πέσετε.
-Πως γίνεται να ήξεραν τα πάντα για τον πολίτη που ξυλοκοπήθηκε, αλλά για τον «γνωστό σκηνοθέτη» να μην ήξεραν τίποτα…
-3.000 κρούσματα με κλειστή εστίαση. Αφού ο κόσμος πηγαίνει στα πάρκα γιατί δεν μπορεί ελεγχόμενα έστω να πάει να πιει έναν καφέ στην καφετέρια, τα κρούσματα θα ανεβαίνουν…

8/3/2021
-Συγχαρητήρια για την εφημερίδα. Είμαι παραγωγός με μικρό οινοποιείο. Εμάς μας ξεχάσανε ούτε 1η ούτε 2η επιστρεπτέα, αλλά και ούτε και σ αυτή την τελευταία είμαστε μέσα. Πολίτες τρίτης κατηγορίας!
-Ήμουνα στην Νέα Σμύρνη, ένας κακός χαμός. Απλός κόσμος σε πανικό, παιδιά μέσα στα χημικά, χούντα στο μεγαλείο της.
-Είμαι χαμηλοσυνταξιούχος και έχω ένα ακίνητο που το νοικιάζω σε πληττόμενη επιχείρηση. Έχουμε να πάρουμε λεφτά, κάποια ψίχουλα μας δώσανε από το κράτος από τέλη Οκτωβρίου. Μας ζητάνε τώρα να καταβάλουμε φόρους ΕΝΦΙΑ και τα λοιπά. Που να τα βρούμε;
-Να ενώσουν όλοι οι πατριώτες τις φωνές τους!
-Τι είναι αυτά που κάθονται και λένε; Ποιοι τους επιτέθηκαν στην Νέα Σμύρνη οι οικογένειες με τα παιδιά;
-Γράψατε ότι τα επιδόματα από το ΤΑΙΤΕΚΟ θα καταβληθούν έως 5 Μάρτη. Ακόμα δεν έχουμε πάρει τίποτα από τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα έχω παιδί με ειδικές ανάγκες και δεν έχουμε λεφτά για την περίθαλψή του.
-Τα ΚΕΠ στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν απαντάνε ποτέ στο τηλέφωνο. Πως θα κλείσουμε ραντεβού;
–Το πάρκινγκ του Γκολφ στην Γλυφάδα είναι γεμάτο από πολυτελή αυτοκίνητα των Βορείων προαστίων. Για αυτούς δεν υπάρχει καραντίνα;
-Τα σιδερένια γκλοπ που φέρουν οι αστυνομικοί πάνω τους είναι παράνομα!

7/3/2020

-Γιατί το 2012 ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας Αχαρνών και Ιλίου αφού ήταν ενήμερος για τον Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο στο Μενίδι και για τους βιασμούς των δύο ανηλίκων δεν τον καθαίρεσε; Γιατί η εκκλησία τους αποκρύπτει;
-Το Σάββατο βράδυ στο Λυκαβηττό 100 μέτρα από το σπίτι του Μητσοτάκη γινόταν πάρτι με live μουσική. Ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος, έσπασαν τα τηλέφωνα στο 100. Κανένας όμως από την αστυνομία δεν παρουσιάσθηκε να δει τι γίνεται. Κατά τις 13.00 το λήξανε. Ο Μητσοτάκης δεν άκουγε;
– Από το 2017 ψηφίστηκε νόμος για αποζημίωση νυκτερινών, αργιών, υπερωρίες για τις ένοπλες δυνάμεις. Είμαστε το μοναδικό σώμα ασφαλείας που δεν έχει πάρει τίποτα ακόμα.
– Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Αρκεί να μην υπάρχει φωνή διαμαρτυρίας κι όλη τους η προσπάθεια με την βοήθεια των λοιμοξιωλόγων είναι πως θα μας χειραγωγήσουν κι όχι η αντιμετώπιση της πανδημίας…
-Στρατός κατοχής στη Νέα Σμύρνη! Άρχισαν να γράφουν πρόστιμα χωρίς λόγο! Βγάλανε όπλα, φέρανε ΟΠΚΕ με αυτόματα όπλα και κυνήγησαν νεαρό που τράβαγε βίντεο! Απίστευτα πράγματα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ #1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κυριε Χιο θα παρακαλουσα πολυ το θεμα μου να το εξετάσεται.Εχουμε οικογενειακη επιχειρηση απο το 1993 με φωτιστηκα στην Περιοχη Νεα ζωη στον Ασπρόπυργο.Οι γυφτοι εχουν κανει τον χωρο ακομα και τις γραμμες του προαστιακου σκουπιδοτοπο πετωντας μπαζα,σκουπιδια και κλεμμενα αυτοκινητα.Προχτες κοντευαν να μας καψουν με την φωτια που ειχαν βαλει οι ιδιοι 20 μετρα απο την βιοτεχνια μας.Το κρατος αφαντο και οταν απευθυνθηκαμε στον δημο μας ειπε να μιλησουμε στην περιφέρεια χωρις ανταποκριση απο κανεναν.Η θα αναγκαστουμε να μπουμε φυλακη σκοτωνοντας τους η θα πουλησουμε την βιοτεχνια μας που με τοσο κοπο εφτιαξε ο πατερας μας.Βοηθηστε μας.Ευχαριστω

  2. Σημερα 26/5/2021 στην εκπομπη happy day απαραδεκτη η παρουσιαστρια που ειπε πυροβολημενους τους υπερηλικες που δεν θελουν να κανουν το εμβολιο. Αν εχει τσιπα θα πρεπει να ζητησει δημοσια συγγνωμη.Απαραδεκτος και ο δημοσιογραφος που εμφανιζεται στην εκπομπη της καθε μερα στις 9,διαρκως απειλει και με υποτιμητικο τροπο απευθυνομενος και αυτος στους 80αρηδες οτι εκεινος πληρωνει φορους και δεν μπορει η κατασταση στα νοσοκομεια να ειναι ετσι, Δηλαδη οι 80αρηδες δεν πληρωναν και δεν πληρωνουν και αυτοι φορους και τι νομιζει οτι τρωμε ολοι κουτοχορτο. Αξιοσημειωτη η αντιδραση της παρουσιαστριας για τον εμβολιασμο στα παιδια και ειπε κοιταξτε να πεισετε πρωτα τους πυροβολημενους που δεν κανουν το εμβολιο και αφηστε τα παιδακια.Γιατι κυρια μου αφου το εμβολιο ειναι καλο και προσφερει ανοσια οπως διαφημιζεται σχεδον σε παραληρηματικη κατασταση ολα τα καναλια δεν θελετε να το κανουν και τα παιδια σας.

  3. Ολοι κανετε παραπονα,απο τον καναπε ομως……..

  4. Ο Βενετης είναι απαράδεκτος… Πήρα του παιδιού μου μια κοτοπιτα στις 14/4 το πρωί και μέχρι σήμερα ταλαιπωρειται. Το πήγα 2 φορές στο νοσοκομείο. Του έβαλαν όρο 2 φορές. Την δεύτερη φορά που πήγαμε το κράτησαν μέσα για τις απαραίτητες εξετάσεις και την φαρμακευτική αγωγή. Μέχρι και σήμερα κάνει διατροφή για να επανέλθει. Προσοχή από που αγοράζετε…

  5. Στα διόδια Αφίδνων ούτε ένας έλεγχος μεγάλοι ψεύτες όλοι….. Μ. Τριτη

  6. Παρακαλώ να δείτε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το ειδικό ληξιαρχείο Αθηνών. Έχουν κατεβάσει ρολά εδώ και μήνες και δεν μπορώ να καταχωρήσω γάμο που έχει τελεστεί στο εξωτερικό με αποτέλεσμα η οικογένεια μου να μένει εκτός ασφαλιστικού φορέα τον οποίο πληρώνω κάθε μήνα και επίσης να θεωρηθεί παράνομη η διαμονή της συζύγου μου στην χώρα.
    Δεν είμαστε λαθρομετανάστες Έλληνας γεννημένος και δουλεύω στο εξωτερικό, τα χρήματα μου στην Ελλάδα τα στέλνω, εισφορές στην Ελλάδα πληρώνω.

Comments are closed.